arkadaslar acentadan aldýgýmýz bileti havayolunun sitesine girerek kontrol edebiliyoruz galiba ayrýca koltuk numarasý falanda secebiliyoruz bildiðim kadarýyla. ama nasýl yapýldýgýný bulamadým... bilgisi olan varmý bu konuda??
arkadaslar acentadan aldýgýmýz bileti havayolunun sitesine girerek kontrol edebiliyoruz galiba ayrýca koltuk numarasý falanda secebiliyoruz bildiðim kadarýyla. ama nasýl yapýldýgýný bulamadým... bilgisi olan varmý bu konuda??
Hangi havayolundan aldýysan onun internet sitesinde giriyorsun. E bilet goruntuleme kýsýmlarý var.. oradan kontrol edebiliyorsun.Koltuk seçimi check-in sýrasýnda yapýlýyor. eðer online check in hizmetleri varsa.. ucustan 24 saat once sýstem acýlýyor check in iþlemlerini yapýyor.. koltuk numaraný alýyorsun ve biniþ kartýný yazýcýdan cýktý olarak alýyorsun. havalimanýnda sadece bagaj teslimi kalýyor geriye..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
fiorex lufthansa dan aldým bileti. e-bilet gorunteleme olayýný bulamadým bi turluya sana zahmet olmazsa bulup linki atarmýsýn. cok sevinirim
![]()
checkmytrip.com dan da kontrol edebilirsin rezervasyon numaran varsa... hatta detaylarýný da görebilirsin...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Lufthansa nýn sitesinde direk bulamadým ( fazlada arastýrmadým acýkcasý ama ) Check-in kýsmýna týkla.. seceneklerden "booking code" u sec.. isim soyisim buyuk harfle turkce karakter kullanmadan yaz ve ticket numberý yaz bakalým ne olacak.. necronun dediði gibi.. checkmytrip te yararlý..
ben simdi (5 dakika once) DA sitesinden kontrol ettim
koltuklarýmý sectim![]()
bekle beni amerika
dediklerini yaptým fiorex bilet hakkýnda bi bilgi cýkmadý. dediðin gibi bi gun oncesinden yapýlýyo check in iþlemleri galiba .(zaten girdiðim kýsým bilet kontrolu deil, check in iþlemi oldugu için burda gorunmemesi normal galiba) ama checkmytrip te gorundu.
tesekkur ederim...![]()
bu arada DA da giridðim gibi Lufh...a ya baktým
kardes
ben Lufth..sa siteisnde
Home> Information & Service> Online Check-in
kýsmýna girdim , orada bileti satin aldýðým kredi karti no sunu ve ismimi sordu
onlarý girince butun ucus detaylarýný verdi
Check-in butonu aktif deðil zaten
sadece bilgilerini gosterdi ve koltuk secmeyi onerdi
bu arada Da nin ÝST-JFK
16 Haizran saat 12,30 ucaðinda 37 kiþilik
JFK-IST
27 Eylül saat 16,30 ucaðinda da 89 kisilik bos yer var
Biletini almayanlara duyurulur.![]()
bekle beni amerika
evt onu bende gordum ama card numarasý sormasý enteresan. yani nakit alsak goremicekmiyiz![]()
Del'ta'dan aldýðým bilete ben de koltuk numarasýný seçtim. Ýyi oldu bu iþ.![]()
nasýl yapýlýyor bu check in.. bende deltadan aldým.. sadece koltuk yemek seçip tamammý diyecez... baþka bilgi soruormu kaç tane bavulun var vb. sorular...
abi bavul olayý daha evel anlatýlmýstý
2*23 kg bagaj
1*18 kg yanýnda ucakta alabilirsin
yemektir kolturdur onlarý da
DA websiteisnden
-satýn aldýðýn kredi kartý no ile
-bilet numarasý ile
-eTicket Number ile
kontrol edebilirisn ,tüm ucus bilgin ayrýntýlý olarak yazýyor.
bekle beni amerika
yok ,
yada varsa bilmiyoruum
cunki ucusa 24 saat kala Check -in butonu aktif olur
o zman oyle birsey varsa
nettten check -in yaparsak belli olur
ama
tavsiye etmem 1,5-2 saat onceden gdip havaalanýnda yaparýz nolcek
bolsans
bekle beni amerika
ne bileym abi
yurd disi ilk ucusum benm
yurt icinde bi kere yaptim pgss ta fark eden birsey olmadý bagajimi vermek için sýrada bekledim yine,o nedne le soylemistim![]()
bagajsýz ucus için super online check -in
ama bagaj verme isinde kolaylýk olacaksa tabi dediðin gibi yapmak lazým
bekle beni amerika
THY için konusuyorum. Online check-in yapanlar için ayrý bir kontuar ayrýlmýþ.Bagaj tesliminden sonra direk uçuþ kapýsýna yönlendiriyorlar..
Online Check-in at delta.com is the best beginning to a breeze of an airport experience. You can check in online from the comfort of your home or office up to 24 hours before your flight. With just three simple steps and additional features to help you save time at the airport, Online Check-in allows you to:
-Check in using either your SkyMiles number and PIN, confirmation code, credit card, or eTicket number.
-Check in yourself and others traveling with you.
-Check bags.
-Print or reprint your boarding pass(es).
Delta.com check-in is available for travel anywhere we fly that doesn't require a VISA.
You can select the number of bags you want to check online, then drop them at the baggage drop when you get to the airport. Your bag tags will be ready to print when you arrive, provided you're at the airport before the required check-in time.
Check-IN requirements
https://www.delta.com/traveling_chec...ents/index.jsp
checkmytrip.com bu sitede kendi biletimin ayrýntýlarýný görüyorum ama arkadaþýmýnkini göremiyorum amadeus no larý falan ayný ama çýkmýyor anlamadým bilette bir sorun olabilir mi
Rezervasyon kodlarýnýz ayný mý? Ayný ise alt tarafta Passenger Details diye bir kýsým olacak .Oraya týkla arkadaþýnýn ismide çýkmasý gerekiyor.
benim ayrýntýlarda çýkmýyor oun soyadýndan da araþtýrdýðým da kayýtlý yolcu bulunmadýðýný belirtiyor onun için bir sorun çýkmýþ olabilir mi diye aklýma takýldý
kayda alýnmamýs olabilir arastýrýn
teþekkür ederim yardýmlarýn için yarýn arkadaþý bir acenteye göndereyim bi iþin peþine düþsün
Teþekkürler fiorex. Ýþimize yarayacak online check-in
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks