Selamlar, ya ben biraz geç kaldým ama vizeyi ve bileti aldým, bi tek iþ olayý kaldý iþ bulamýyor firmam, ingilizcem fransýzcam ve ispanyolcam çok iyi. Deneyimli Watçýlar bana yol gösterirse çok sevinirim...Nasýl bulucam ne yapsam iyi olur...
Selamlar, ya ben biraz geç kaldým ama vizeyi ve bileti aldým, bi tek iþ olayý kaldý iþ bulamýyor firmam, ingilizcem fransýzcam ve ispanyolcam çok iyi. Deneyimli Watçýlar bana yol gösterirse çok sevinirim...Nasýl bulucam ne yapsam iyi olur...
hangi bölümü okuyorsun maþallah dil konusunda nasýl ogrendýn bukadarýný?
iþ ayarlanmadan ds ve vizeyi nasýl aldýn
neyse, birkaç seceneðin var bu konuda,
istersen iþini online olarak bulabilirsin, bunla ilgili pek çok site var genel ve eyaletlere özel...
ya da iþ olanaklarýnýn yaygýn olduðu, ve özellikle sezonluk iþçi çalýþtýrýlan yerlere gidebilirsin ve bi nevi kör dalýþý yaparak iþini bulabilirsin (ocean city falan gibi)
ama ben 3 dil biliyorum, bunlarý da kullanmak istiyorum dersen büyük otellere mail atarak sonuç bekleyebilirsin (hilton, sheraton, holiday inn gibi)
þimdilik aklýma gelenler bunlar...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
6 dil biliyorum benim icin is bula bilirmisin necro?![]()
Þirket Seçim Yönergesi
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
BÝZÝM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEÞÝMÝZÝ YENMEYE YETÝYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKÝYE
tamam o zaman,Rusca,Italyanca,Ispanyolca,Ingilizce,Azerice ,Turkce hangilerini ogrenmek istiyosun![]()
Þirket Seçim Yönergesi
Fransýzca tercümanlýktayým, Necro çok verdiðin bilgiler için, valla job offer falan gelmeden ds geldi bende gittim hazýrladým evraklarý, zaten baya bi muhabbet ettik vize memuruyla vize kolay oldu bileti de önceden almýþtým zaten. Ama Job affer gelmiyor bi türlü. Necro onlie bulabilirsin demiþtin nasýl online? Googlelamam mý lazým kendimi nasýl olucak bildiðin web siteleri var mý kardeþ?
sen istersen su rus sitesine bi goz at gayet guzel isler var
http://jobofer.ru/en/
http://jobofer.ru/en/vacancies.shtml
Konu Roma tarafýndan (25-05-2008 Saat 04:18 AM ) deðiþtirilmiþtir.
Þirket Seçim Yönergesi
Burdaki iþlere CV mi yollamak lazým ? Benim full placement vardý ama firmanýn iþ bulacaðýndan hiç ümidim yok. Bana gönderdikleri listeyi 3 hafta ankaradan baþka bir firma göndermiþti daha bunun rusyasý romanyasý falan var yani bu listeyi herkes görüyor ordan seçtiðim 5 iþi çoktan kapmýþlardýr baþkalarý...Linkler için çok teþekkürler daha fazla bilgiye ihtiyacým var (:
craiglist uzerinden ara.
Þirket Seçim Yönergesi
online iþ konusunda sadece teorik bilgim var ki o da arkadaþlarýn verdiði sitelerkendim bulmadým hiç, bulan varsa yarýn mutlaka yardýmcý olurlar... ama sen bence otellere mail atmayý deneyebilirsin. hem daha iyi bir iþ bulabilirsin o þekilde, hemde birebir görüþmüþ olursun yetkililerle...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Benim söyleyeceðim size mantýklý ya da uygun gelmeyebilir ama ben yine de söyleyim.
Benim de henüz iþim yok zaten olmayacak da.Ben iþimi Amerika'ya gidince bulmayý planlýyorum(geçen sene de öyle yapmýþtým).
Amerika'da nereye gitmek istediðime karar veriyorum ve karar verdikten sonra kalacak bir yer ayarlayýp, kalacaðým yerin civarýnda iþ arýyorum kendime.
macgyver kadar cesursan eðer birlikte gidin derim hem y0L arkadaþý olursnz birbirinizee
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ben online internetten iþ buldum. iki arkadaþýma.
gitmekistediðinyer.CRAIGSLIST.ORG a gir ordan jobs a bas. iþ arayan iþ verenlerin mail adreslerine topluca bi mail atýver.
yok ben illa iþsiz gidsip orda bulurum diosan tamam![]()
Yok caným iþsiz gitmiyim, cesurumdur ya (: allaha þükür bissürü yere gitmiþliðim var kaðnýlara otostop çekmiþliðim var. www.j1jobs.com da önüme gelene attým mail dünden beri ama henüz cevap yok, haftasonundan dolayýmýdýr acaba dönen olmadý, craiglist i bi deniyim. Rahdan teþekkürler.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks