herkez farklı bi şey diyo bu pedi cab için benim gibi riski göze alabilen gitsin zaten ben pedi cab dışında başka iş yapamam geçen sene bu tadı aldıktan sonra biraz zor başka iş
herkez farklı bi şey diyo bu pedi cab için benim gibi riski göze alabilen gitsin zaten ben pedi cab dışında başka iş yapamam geçen sene bu tadı aldıktan sonra biraz zor başka iş
ben de daha şirketimle görüşmedim, yarın seçicem işi. pedicab'lik yapmak istiyorum ama kaldırılıp kaldırılmadığını bilmiyorum. yalnız vize görüşmesine gittiğim zaman bir çocukla konuştuk. o da new york a gideceğini söyledi pedicab lik yapmak istiyormuş ama kaldırıldığını söylemiş ona da şirketi, atıyor olmim ama sanırım ozman'la gidiyormuş. ne derece doğrudur bilmiyorum.
Konu fatih26 tarafından (13-04-2007 Saat 05:18 PM ) değiştirilmiştir.
siz hangi dünyada yasıyosunuz arkadaslar? yada niye bu forumlarda, sagda solda arastırıp duruosunuz. Ozman'ın pedicab ı yok ondan kaldırıldı diyor. Bu hic aklınıza gelmiyor mu?
Nasıl bu tongaya dusuyosunuz anlayamıyorum. Nasıl nereye gidip, ne is yapacagınızı, bilmeden. Bizde sunlar var, bunlar var diye hikayelere inanıp, Nasıl para oduyosunuz bu adamlara.
Vizeye gitmis, hala ne is yapacagını, nereye gidecegini bilmeyen insanlar var.
Herseye mustahaklar artık.. sonrada suraya gittim, soyle oldu, boyle oldu die sızlanmasın bu kısıler..
Not: Bu arada pedicab bi yere gitmedi, yerinde duruyor..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks