peki arkada?lar ?unu soray?m birde ben konuyu de?i?tirip,orda ne kadar kalmak caziptir i?ten sonra?ben mesela 15 gün dü?ünüyorum sizce fazla maliyetli olurmu?
peki arkada?lar ?unu soray?m birde ben konuyu de?i?tirip,orda ne kadar kalmak caziptir i?ten sonra?ben mesela 15 gün dü?ünüyorum sizce fazla maliyetli olurmu?
kal?ca?n yere ba?l? hocam ucuz yerler war pahal? yerler war nerde tatilini yap?caksan önemli olan o
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
hakl?s?n hocam,i?te dü?ünüyorum 15 gün pahal? gelirmi,ö?renci oldu?umuzdan eminim iyice k?sar?z ama yinede dü?ündürüyor insan?,mesela 1 hafta kadar ocean city de kalay?m diyorum ucuz bir motel bulup,ekimde fiyatlar eminim dü?er.forumdakiler ne kadar kalmay? dü?ünüyor i?ten sonra,mesela sen?![]()
hocam ben 2 ay e?ek gibi çal???p yani 2.i?ide alarak o ?ekil çal???p san francisco we las vegas dolaylar?nda 10 gün kadar tatil yapmay? dü?ünüyorum ama tabi oralar baya pahal? o yüzden o kadar kas?p çal???cam ama sonuçta çal??maya gidiyorum ilk amaç olarak sonra tatilimi yaparken kafam rahat olsun
ewt sen bizim tarafa uzaks?n hocam bende o tarafa uza??m sen washington virginia flanda yapabilirsin bende mecburen colorado da olduum için ya chicago ya san francisco taraf?na gidicem 2sini birden bikaç günlük yapmaya çal???cam ama bakal?m
Ny da bi k?z ayarlay?p evinde kalmay? dü?ünüyorum . Her ne kadar zor ya da kolkay olucan? bilmiyorum . Antalya 'da büyümemi göstermeliyim ..
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks