Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 58 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Gitar almayý düþünenler ?

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Standart Gitar almayý düþünenler ?

Arkadaþlar ben oradan fiyakalý bir gitar alma düþüncesi içerisindeyim fakat getirirken herhangi bir problemle karþýlaþýrmýyým? Herhangi bir risk sözkonusumu ? Bu konuda bilgisi olan arkadaþlarýn yardýmýný beklýyorum..

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

ben gelirken uçaktaki bir adam sýrtýnda gitarla girmiþti, onu baz alýrsak eðer demekki birþey olmuyor uluslararasý uçuþlarda, gümrük vs gibi...
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

We know that your musical instrument is important to you and depending on the size, we accept musical instruments or equipment as checked baggage, carry-on baggage, or cabin-seat baggage. Please help us to keep your instrument safe by bringing it in a hard-shell case.
    Checked Baggage

Müzik aletlerinizin sizin için ne kadar önemli olduðunu biliyoruz ve boyutlarýna göre müzik alet edevatlarýnýzý bagajda, uçaktayken yanýnýzda ya da cabin-seat bagajýnda taþýyabilirsiniz. (Cabin seat sanýrým oturduðumuz yerin üstüne eþyalarýmýzý koyduðumuz kýsým) Lütfen müzik aletlerinizin güvenliði için taþýyacaðýnýz kýlýfýn(kabýn) saðlam olmasýna dikkat edin.

You can check your musical instruments and equipment as baggage if the outside linear dimensions (length + width + height) do not exceed 120 inches (305cm) and provided the weight, including the case, does not exceed 100 lbs. (45kgs).

Burda kýsaca bahsedilen müzik aletleriniz en+boy+yükseklik olarak toplamda 305 cm yi, aðýrlýk olarak da 45 kiloyu geçmeyecek. (Müzik aletinin içinde bulunduðu kýlýf vb. þeyler dahil)

Carry-on Baggage (Yanýnýza alacaðýnýz bagaj)

Guitars and other smaller musical instruments, such as violins, will be accepted as your free carry-on baggage on Delta operated flights1. These items must easily fit in the overhead compartment or approved stowage location in the cabin, on a space available basis at the time of boarding. If adequate space is not available, the item must be checked.

Gitarlar ve daha küçük müzik enstrumanlarý, keman gibi, uçuþlarda yanýnýza alabilirsiniz. Bu aletleriniz baþýnýzýn üstündeki bölmeye rahatça sýðmalý ya da kabinde eðer rahatça koyabileceðiniz uygun bir yer varsa orda durmalý. Eðer uygun bir alan yoksa, müzik aleti bagaja verilmeli.

Cabin-seat Baggage (Burda bahsedilen aþýrý hassasiyet gösterdiðiniz eþyalar için ayrý bir bilet almak sanýrým. Bu bizi aþacaðý için çevirmiyorum hiç.)

You may purchase a full fare ticket for an item that you feel is too fragile to be handled as checked baggage. You may stow the baggage in any passenger seat with a bulkhead or divider in front of the compartment.

The following restrictions apply. The item:

* Must not exceed 165 lbs. (75kgs).
    * Must be packaged or covered in a manner to avoid injury to other customers.
    * Must be properly secured by a seat belt to avoid shifting during flight.
    * Must not restrict access to, or use of, any required emergency or regular exits or aisle of the cabin.
    * Must not obscure any passenger's view of seat belt, no smoking, or exit signs.
    * Must not contain dangerous goods.
    * Must be secured in a seat in the same cabin as the owner and preferably next to the owner.

Ben de saðlam bi' elektroyla dönmeyi düþündüðüm için araþtýrmamý yapmýþtým daha önce.

** Delta Airlines için geçerlidir.
    Konu Sheckhin tarafýndan (26-05-2008 Saat 12:57 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

gitar al abi bencede bende dusunuyorum. benim gitar yaslandý iyice amerikaya gidicem diye almadým bu zamana kadar amerikada alýcam inþ.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

THY de de 75 kiloya kadar gitarý alabiliyorsun yanýna O kadar aðýr gitar nerden bulacaksan :P malzemeleri vs ile birliktedir muhakkak.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bende bir fender american stantard stratocaster ile dönmeyi düþünüyorum

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bende ibanez yada fender almayý düþünüyorum

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ibanez alýn beyler ucuz ve kalite gerci muzik zevkinize gore degisir tabii de

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Vallahi orada güzel,eskisinden bi fender jazz bass bulursam kaçýrmayacagým. Zaten orada yaz döneminde çeþitli müzik marketlerde %35,40 e varan indirimler oluyor. bunlarý araþtýracagýz artýk.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ibanezlerin tr fiyatýyla fazla fark yok diye biliyorum aslýnda para olacak
    jackson king v jenna alacam aslýnda hatta custom shop yaptýrýp jennanýn karþýsýna kendi fotomu bastýracaðým ömürlük bir gitar olacak
    yada
    jackson ke2 hayalimdeki diðer gitar

ama jackson sl3 yada american stratocaster dan birini alacam büyük ihtimalle

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bende jazz dusunuyorum bakalým kampanyalara gore alýcam artýk..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

benim arkadaþým üniversitelerdeki leonardo da vinci projesi ile ispanyaya gitti... giderken kendi gitarýný götürdü..gelirken bir gitar daha adlý.. 2 gitarla döndü...

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    41
    Tecrübe Puaný
    0

peki iki gitarýda uçaan içinemi almýþ yoksa bagajamý vermiþ

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Türkiye de fiyatý 650 dolar olan jackson gitar amerikada 200 dolardý.Kutusuz kýlýfýyla yanýnýza alabiliyorsunuz.Bende bulursam bir ESP gitar alýcam.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bir Tanesi Uçaðýn Kýyafet Bölümüne Diðeri Yanýnda.. Yanýndaki Kýlýfda...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

kýlýf derken? hardcase ile alamýyormuyuz?
    jackson sl-3 soloist alýcam son kararýmý verdim.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý apolloturk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kýlýf derken? hardcase ile alamýyormuyuz?
    jackson sl-3 soloist alýcam son kararýmý verdim.

Hardcase ile birlikte boyutlar bayagý büyüdügü için ben zannetmiyorum ki alsýnlar uçaðýn içerisine. en garantisi soft case ile birlikte girmek. garanti.
    Viva México cabrón

( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

fender stratlarýn fýyatlarýný bilen varmý?

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

gitar her havayolu sirketinde yaniniza alabiliyorsunuz.su veya bu havayolu diye sinirlama yok..gumruk fln diyede birsy uygulanmiyor..diger muzik aletlri hakkinda zaten bilgim yok..gecen sene bende almak istemistim gitar,,braz arastirmistimm,, ama sadece arastirmak la kaldim..cunki elimde para kalmamisti..ama bu sene gelirken bikactene almayi dusunuyorum..cunki burda cok yuksek fiyattan satabilyoruz bunlari
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

gitar almak evet güzel fikir..

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Yanýnýza bir evrak çantasý veya sýrt çantasý veya laptop çantasý, ek olarak bir müzik aleti alabiliyorsunuz. Bu alet mýzýka da olur, gitar da olur. Tabi piyano falan almazlar
    Ben kardeþime elektrogitar getirdim. Herifin biri kameramanmýþ sanýrým, tam tepemdeki bagaj kýsmýna koymuþ kamerasýný. Ben gitarýmla ortada kaldým. Zaten bacaklarýmýn arasýnda sýrt çantam olacaðý için Dikilitaþ gibi kucaðýmda duracaktý gitar. Neyseki hostes geldi ve kokpite götüreceðini söyledi. Ýnerken kokpit kapýsýndan aldým gitarý. Ýçerde ne yaptýlar bilemiyorum

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

gitar almak güzel fikir, ayrýca ticareti seven arkadaþlar içinde güzel bir fýrsat elektro için gig bag, klasik için soft case yeterlidir sanýrým. tabii özel hard caseler varsa kaçýrýlmamasý gerekir.
    bkz: lost 5x6 hurley'in gitarý
    2009 Work and Travel

Avalon, New Jersey.

Sorularýnýz için pm atýnýz...

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

Ben gitar almýþtým bir tane. Hiçbir sorun çýkmadý. Alýn. Alabildiðiniz kadar gitar alýn arkadaþlar. Müzik ruhun gýdasýdýr.
    Turkishwat - WildWood / New Jersey Þubesi

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Benimde var öyle bi fikrim , alýnacaklar listesinin üst sýrasýndakilerden biri elektro gitar
    Alan arkadaþlar nereden almýþlar , fiyat çok oynuyor mu eyaletler arasýnda , bu konularda da bilgi verirseniz hepimiz faydalanýrýz bilgilerinizden . Hatta aldýðýnýz gitarýn modeli ve fiyatý da olur . Ne biliyorsanýz yazýn yahu

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Gitarla alakasý olmamakla birlikte eyaletler arasý vergi farký vardýr. NY'da %8.625 iken New Hampshire'da vergi yoktur mesela.
    Eðer internetten alýþ veriþ yapýyorsanýz ve ürünü aldýðýnýz þirket baþka bir eyaletteyse vergi ödemiyorsunuz. Gerçi bu seferde kargo parasý ekleniyor ama bazý yerlerde belli bir limitin üstünde kargo bedava oluyor.
    guitarcenter.com bildiðim kadarýyla ürün gamý en geniþ olan yer. Birçok yerde de þubeleri var.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

ayný instrüman dan bir en fazla birtane olmak þartýyla sorunsuz þekilde getirebiliyoruz diye duymuþtum. e-bay dan almak da mantýklý olur hatta benim giden bi arkadaþým orda ebay-den 2. el 200-250 dolara aldý ve türkiyede 700 milyona felan sattý bi fender
    ben de hatýra amaçlý bir gibson almayý düþünüyorum tabi gittiðimde kazanabilirsem

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Benim de alýnacak listemin ilk sýrasýnda bir adet amerikan fender strat bunun yanýnda da en az 7-8 tane pedal almak var. Tabii para kalýrsa ekstra gitar, kablo, manyetik vs. olabilir.
    Bir de orada bazý pedallarýn fiyatý burdakinin 3'de 1'i fiyatýna o yüzden ticaret olarak da mantýklý bir iþ gibi duruyor.
    www.music123.com
    www.musicianfriends.com
    bu sitelerden fiyatlarý ayrýntýlý kontrol edebilirsiniz.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaslar ben da airlines la donucem,bagaj konusunda kil bi sirket,2. bavula 50$ verces donuste.Gitari kilifiyla kabine sokabilirim deil mi?,11 kilo siniri var sanirsam,gitarlar ortalama kac kilodur bilen var mi?

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

gitarda ala bir sorun cikamaz..yaninda goturebilirsin gitari..icin rahat olsun
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Üstad
    Tecrübe Puaný
    23

gecen sene arkadaslarým airfrancele donduler ...gitarýda ýcerý almýslar yaný koltuklu bolume
    Peki.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)