Alıntı XxRamSesxX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
amerika da sa?l?kl? beslenme??? dalga geçiyor olmal?s?n?z kilo al?rs?n?z felan demi?ler ama (busch gardens için söylüyorum) erkekler ortalama 6-7 kilo kaybetti çünkü son yeme?inizi genellikle i? yerinde yiyorsunuz bunlar bildi?in hamburger patates kola ( bunun d???nda yemek bulanlar gerçekten oturup dua etsin) bunlarda e??ek gibi çal??t?r?ld???n?z ayakta durdu?unuz için kilo yapm?yor arkada?lar sonuç olarak ordan dönerken 6-7 kilo vererek dönmü? olacaks?n?z sa?l?ks?z beslenme hatta beslenemedi?iniz için. ( o yüzdendirki giderken MUTLAKA peynir zeytin çorba götürün gümrükte sorun ç?km?yor ben götürmedim bin pi?man oldum) ha birde cankurtaran dostunuz olur ?ansl?ysan?z: o da Honey Nut Cheerios yemek sabah kahvalt?s?nda hatta yemek bulamazsan?z sabah ö?le ak?am di?er ?ekillerde restoranlarda her gün 1-2 ö?ün yemeye kalkarsan?z para biriktirip geazmeyi laptop almay? unutun.
erkekler için durum böyle. k?zlar içinse tam tersi diyebilirim çünkü onlar?n (galiba) sindirim isstemi yava? çal??t??? için kilo al?yorlar bir de yedikleri erkekler gibi et-ekmek de?ilde daha çok a??r? ?ekerli ve a??r? büyük pastalar ve doughnot denilen böre?imsi ?ey yüzünden san?rsam. bir de gidenleri ?imdiden uyaray?m: e?er mide sorunlar?n?z varsa (ülser-gastrit-reflü-kolit gibi) amerikaya gitmeyi birkez daha dü?ünün e?er gitceksenizde ilaçlar?n?z? antasitlerinizi rennielerinizi felan depolay?p da gidin orda nas?l olsa doktora yazd?r?r al?r?m diyip hastane hastane sürünmeyin ( zaten yazmazlar) umar?m gitmek isteyenler güzel bir yaz geçirirler.

gecen senek? b.gardens c?lar ?y? y?yorlard? walla.cok tan?d?g?m vard? orda..han? market?n yan?nda b?r tane çinli adamlar?n lokantas? var..$7 a butun y?yecekler s?n?rs?z...orda y?yorlard?.ve tab??k? walmarttt .... birde s?z?n kald?g?n?z yerdek? partiler manyak oluyordu persembe aksamalr?