arkadaşım çok dikkatli ol bu heatrow insanı 2 saatte delirtebilecek nitelikte bir hava alanı. hava yolu şirketin değişiyosa check in soracaklar. benimde 1 saat 45 dk idi uçağı kaçırdım. ve 10 türk 15 yabancı kaçırdık gitti. 26 saat orda ne çektim. o kadar büyük bir hava alanı görmedim. o kadarda karışık. arrival kısmında otobüsle departure kısmında yer altından gecen trenlerle terminaller arası geciş sağlanıyor. ben burda sürekli yazdım yeri geldikce bu havaalanında 3 saatten daha az sürede qaktarma yapmayın diye. umarım bir sorun yasamazsın. ayrıca duty free lere falan bakmaya falan kalkma sakın orası çok çok pahalı vakit kaybıdır sadece senin için. ben bakıpta vakit kaybetmedim. 26 saat kalınca yapacak başkabişey kalmadı olurda uçağını kaçırırsan sana kimse yardımcı olmayacak göreceksinki hatta yeni bilet vermek istemeyeceklerdir. benim uçusum delta dandı. delta ofisinde bir bayan var sevinc abla sağolsun ertesi güne kadar telasla beklerken karşılastık air france veya thy nin sorumluluğunda olan yanlışlığı giderdi çok yardımcı oldu. arrivel kısmında olacağın için sana yardım edebilecek çok az check in bürosu olacak. sana tavsiyem sirket falan sorma. terminalini bul uçağın kalkacağı kapını bul. orda olacaktır giriş yerin olmasa bile sorun sende olmayacaktır. çok dikkatli ol ve emin olmadığın kişilere sorma. ben bir kişiye air france check in bürosunun yerini sordum hava alanının departure kısmını tarif etti. en doğru olan senin elindeki bilet bilgileridir. yanlışlık yapma kalırsın. kolay gelsin.