leventnoir bu CS konusunu açtığın için çoook teşekkürler
1 ay kadar önce bu konuyu gördüm hemen siteye bi bakayım derken üye oldum.belli şehirler ksabalar vs. için gruplar var ist grubuna uye oldum ve sırf surfing değil nerdeyse hergün farklı farklı aktivite yapıyolar. bi hkuk öğrencisi olarak devamsızlık sorunum da olmadığı için katılabildiğim her aktiviteye katıldım art niyetli hiçbirşey görmedim şu ana kadar. Hatta geçenlerde birinin tur bisikletine ihtiyacı vardı 4 günlüğüne ödünç almam gerekiyor diye konu açmış grupta. bn de profiline güvenerek 1000 tl'lik bisikletimi verdim. ilk defa bisikleti teslim ederken gördüm ve illa depozito vereym dedi bn kabul etmedim. sonraki gün aradı 150tl'lik lastik takmış bnm bisiklete arama sebebi senn eskileri atayım mı kullanacak mısn ? bu kadar incelik de fazla dedim ne kadar ısrar etiysem de lastik parasını almadı. piknikler-paintball-futbol maçları- hiç tanımadığınız birisinin doğum günü partisine katılmak vs. vs.
mutlaka kendinize uygun bişey buluyorsunuz
amerika gezi planlarımı bu site uzerinden tanıştığım insanlara gore yapmaya başladım hem çook ucuza gelecek hem de tanımadığınız biriyle tahmin etmediğiniz kadar eğlenebiliyosunuz.
TEKRAR TEŞEKKÜRLER