Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 34 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Güvenlik soruþturmasý?

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    18

Standart Güvenlik soruþturmasý?

Arkadaþlar güvenlik soruþturmasý ne demek ? Hangi durumlarda soruþturma yapýyorlar ne kadar sürüyor? Kýllandým...

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Çok fazla düþünme bu konuyu vizen olumlu geçmiþse eðer 1 - 2 hafta civarýnda gelio pasaportun . Mesaj geldikten snra takip edebilirsin ups.com.re 'den takip kodunu (takip kodunun ortasýnda bi yerde 'B' var sakýn onu '8' yazma dikkat et . Þimdi bile bakabilirsin ups.com.tr 'ye ) . Bu soruþturma da isime bakýyorlar . Mesela suçlu mu deil mi fln die terör açýsýndan bi koruma gibi .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ismim hafif arapçaya fln olabilir. bizim arkadasýn hafif andýrýyordu sorusturmaya kaldýlar

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

benim ismimde müslüm bende kalacam gibime geliyo bu soruþturmaya ne dersiniz kalýrmýyým? daha önce kalan oldumu _?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ben kaldým ama 10gunde açýklandý numaram

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

müslümle falan alakasý yok arkadaþlar soyisimle alakalý bi durum benimki kahraman soruþturmaya takýldým bende

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    18

Haa vizeyi aldým zaten o saman biþi yok dimek, thanks guys

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

inþallah takýlmayýz. zaten daha 5 haziranda girecem mülakata bide takýlýrsak iyice uzar

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    18

Müslüm takýlmazsýn ya benim gittiðim tuhaf ülkeler vardý ondan kýllandým ama mülakat harika geçti adamla baya muhabbet ettik,pakistan sri lanka iran suriye gibi cins ülkelere gittiðimdem korkmuþtum onu söyledim biþi olur mu dedim olmaz dediler. Güleryüzlü ol ve sorulara hemen cevap ver ve arada sende biþeyler söyle teþekkür et çok naziksiniz falan de hiç sorun olmaz. zaten DS yi imzalarsa vizeyi almýþ bil, ben cuma gittim görüþmeye salý günü vizem geldi.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

vizen hayýrlý olsun leventnoir..
    inþallah bizde alýrýz vakit yaklaþtýkça heyecan artýyo inþallah takýlmayýz

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaþlar 28inde girdim ben de takldm. murat yýlmaz adým. geçen olay þu, adam tam 'have a good summer holiday u got it!' dedi gülümsedi ardýndan bigsayara bakp 'almost i'll forget' deyip isim soruþsturmasýna takldðmý söyledi.bi an dumur oldm tabi.pasaport,sevis,ds'i yeþil bi kaðtla(üzerinde zýmbalanmýþ numaralý beyaz bi ek olan) geri verdi.o numarayla 10gün içinde takip etmemi söyledi durumumu siteden.o no yayýnlandýktan sonra tekrar pasaport ve dðer evraklarý UPSle bize yolla dedi.yani önceden benim ismimle birisi suç iþlemiþ muhtemelen onu kontrol edyolar.. ama çok fena bi durum bunu beklemesi.bi de þimdi vize için baþka sorun kalmamýþ mý demek oluyo isim soruþturmasndan baþka?onu anlayamadm iþte..:S
    Konu a simple mistake tarafýndan (29-05-2008 Saat 11:48 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

murat inþallah alýrsýn vizeyi nerde girdin ankaramý istanbulmu? biraz sýkmaya baþlamýþlarmý iþi yoksa sadece lafmý? seni zorladýlarmý ?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

dostum sakýn ol bende kaldým o sorusturmaya 10gunde açýklandý numaram biraz bekle.bir suç iþlemedýðýne göre sorunsuz hal olcaktýr.

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý ayaz6336 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    murat inþallah alýrsýn vizeyi nerde girdin ankaramý istanbulmu? biraz sýkmaya baþlamýþlarmý iþi yoksa sadece lafmý? seni zorladýlarmý ?
    http://www.turkishwat.net/forums/28-...ist-t2286.html
    bu linkte tüm detaylaryla yazyo görüþmem istersen bi göz at ama þunu söyliyebilrm evet daha da sýkýlaþtrlmþ.ama biraz da þans iþi... arkdþm direk aldý mesela..
    benm merak ettðm sadece güvenlik soruþturmasýný mý beklyorm yoksa baþka bþey de var mý? onu anlayamadmm..

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý krm11 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    dostum sakýn ol bende kaldým o sorusturmaya 10gunde açýklandý numaram biraz bekle.bir suç iþlemedýðýne göre sorunsuz hal olcaktýr.
    umarm.. forumda yazýlanlara bakýlýrsa 12 hafta sürdðü oluyomuþ.. ümidimi kesyorm yavaþ yavaþ yanlþ mý yapyorm bilmyorm ama en kötüsüne hazrlyorm kendimi... en geç 30haziranda orda olmam lazm:S sen nezaman grmiþtn vizeye?

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý a simple mistake Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    umarm.. forumda yazýlanlara bakýlýrsa 12 hafta sürdðü oluyomuþ.. ümidimi kesyorm yavaþ yavaþ yanlþ mý yapyorm bilmyorm ama en kötüsüne hazrlyorm kendimi... en geç 30haziranda orda olmam lazm:S sen nezaman grmiþtn vizeye?
    kardeþ normal takýlmamýz soruþturmaya isim çok soyisim çok
    murat kahraman benimkide inþallah çýkar bu hafta ikimize çýkar çýkmaz yazacam ne kadarda çýktý diye ama þansdan öteye gitmiyor bu iþler dediðin gibi 1 haftada alanda var 1 ayda alanda kýsmet hayýrlýsý olsun

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý soniverson Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kardeþ normal takýlmamýz soruþturmaya isim çok soyisim çok
    murat kahraman benimkide inþallah çýkar bu hafta ikimize çýkar çýkmaz yazacam ne kadarda çýktý diye ama þansdan öteye gitmiyor bu iþler dediðin gibi 1 haftada alanda var 1 ayda alanda kýsmet hayýrlýsý olsun
    valla öyle hayýrlýsý olsun.. ne bilim bu kdr çok kasmalarý uzun sürüyo olmasý fln insaný ister istemez tedrgin edyo.. bi de o liste haftada bir mi güncellenyo bi bilgn var mý birader ya?

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

valla öyle hayýrlýsý olsun.. ne bilim bu kdr çok kasmalarý uzun sürüyo olmasý fln insaný ister istemez tedrgin edyo.. bi de o liste haftada bir mi güncellenyo bi bilgn var mý birader ya?
    haftada bir yayýnlanýyor ama böyle yayýnlarlarsa zor gideriz bugünde çýkmadý haftada 20 kiþiyi tarýyorlar ne büyük bi soruþturmaymþ anlamadým geçen hafta 45 kiþi eklenmiþdi bu hafta 20 kiþi

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþým rahat ol ben 21 mayýsta vize görüþmesine girdim ,güvenlik soruþturmasýna taklýdým ve 8 günde açýklandý benimkisi.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Benim þu an 8. hafta ve hala numaram açýklanmadý. 6.haftada Konsolosluðu aradým, oradaki Türk görevli, olabilir, benim þu an önümde 1 seneden beri bekleyen evraklar var dedi. Sonra bana hangi aracý þirketle gideceðimi sordu. Ben de söledim. O da, þirketin içerde görüþtüðü konsoloslar var dedi. Onlara söyle mail atsýnlar dedi. Ýþlemlerini hýzlandýrýrlar belki dedi.

Ben de öyle yaptýrdým. Ýstanbul Merkez Ofis'ten mail attýrdýk. Ve konsolosluk bir sorun olmadýðýna dair yazý göndermiþ. Soruþturmanýn bittiðini söylemiþ. Ha iþin ilginç yaný, numaram internet sitelerinde yayýnlanmadý.

Belki de mail aracýlýðýyla hallettikleri için de yayýnlamayacaklardýr bilemiyorum.

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

hayýr o kadar da her yere yazmýþlar aramayýn sakýn mail atmayýn bu konu hakkýnda soru sormatýn diye:S anlamak güç gerçekten...

bi de arkadaþlar siz vizeye giderken uçak bileti rezervasyon dökümü eklemiþ mydnz evraklara? acaba bi faydasý olabilr mi diye soruyorm içimden.. ben eklemiþtim ve gdþ tarihm 23 haziran gözüküyodu...

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

hayýr o kadar da her yere yazmýþlar aramayýn sakýn mail atmayýn bu konu hakkýnda soru sormatýn diye:S anlamak güç gerçekten...

bi de arkadaþlar siz vizeye giderken uçak bileti rezervasyon dökümü eklemiþ mydnz evraklara? acaba bi faydasý olabilr mi diye soruyorm içimden.. ben eklemiþtim ve gdþ tarihm 23 haziran gözüküyodu...
    biþe ekletmiyrlardýki dostum . yanlýz böyle giderse çok geç kalacaðýz gerçekten
    çünküsaydým haftada 20 kiþiyi tarýyorlar ankara ne biçim iþse anlamadým taþ devrinde yaþýyoruz sanki herþeyi bilgisyardan yapýyorlar benim 1 ayý geçti ve artýk geç kaldýðým kesinleþti arkadaþlarla gidemiyorum hayýrlýsý olsun bakalým bu haftada açýklanmazsa biþeler yapacaðýz bizde þirketi sýkýþtýrýrayým bakalým

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý soniverson Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    biþe ekletmiyrlardýki dostum . yanlýz böyle giderse çok geç kalacaðýz gerçekten
    çünküsaydým haftada 20 kiþiyi tarýyorlar ankara ne biçim iþse anlamadým taþ devrinde yaþýyoruz sanki herþeyi bilgisyardan yapýyorlar benim 1 ayý geçti ve artýk geç kaldýðým kesinleþti arkadaþlarla gidemiyorum hayýrlýsý olsun bakalým bu haftada açýklanmazsa biþeler yapacaðýz bizde þirketi sýkýþtýrýrayým bakalým
    ya hayýrlýsý olsun artk birader valla dicek fazla bþe yok... ben eklemiþtim ama uçak bileti rezervasyon dökümünü görüþmeye gtmeden evraklara.sen ank.damý girmþtin? bi de bildðm kadaryla güvenlik soruþturmasý washngton üzerinden yaplyo yani bilgilerimz ordan taranyo araþtrlyo.. bu kdr uzun sürmesinde ayrý bi etken de o....

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaslar bende 30 mayýsta vize görüsmesine girdim görüsme cok iyi geciyordu pasaportuma vizeyi yapýstýrdý tam kartýmý bana uzatýrken "sorry" dedi vizeyi zýmbalamýsdý onu söktü "we have to some researches about you" dedi bende acayip bozuldum tabi yesil bi kaðýt verdi "when ý can take my visa"dedim cevap olarak da "in this week" dedi giderken de "ý think ýt wont be a problem" dedi umarým dediði gibi olur herkese kolay gelsin...

Uçuþa Hazýr Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    14

yahu bana da kadýn amerikada iyi eðlenceler dedi ds orjinalini gönderince vize basýlýr dedim ben de ama soruþturmaya takýlmýþýz. ne için takýldý onu da bilmiyoruz dedi þirket. salý günü de uçaðým var sabah. zaten uçaðý 2 kere erteletmiþtim bari bu sefer yetiþse de gitsek þu lanet abd'ye.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý gokhaann Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yahu bana da kadýn amerikada iyi eðlenceler dedi ds orjinalini gönderince vize basýlýr dedim ben de ama soruþturmaya takýlmýþýz. ne için takýldý onu da bilmiyoruz dedi þirket. salý günü de uçaðým var sabah. zaten uçaðý 2 kere erteletmiþtim bari bu sefer yetiþse de gitsek þu lanet abd'ye.
    bem 9 hafta beklýyorum

Uçuþa Hazýr Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý kaya0133 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bem 9 hafta beklýyorum
    9 hafta uzun bi zaman. benim ne için soruþturmaya kaldý belli deðil açýkçasý. þirkete sordum bilmiyoruz daha fln diyorlar ama ben 1 hafta beklerim olmazsa paramý alýp gitmem abd'ye.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

9 hafta uzun bi zaman. benim ne için soruþturmaya kaldý belli deðil açýkçasý. þirkete sordum bilmiyoruz daha fln diyorlar ama ben 1 hafta beklerim olmazsa paramý alýp gitmem abd'ye.
    sana ups numarý yla sarý kagýt vermedýlermý

Uçuþa Hazýr Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    14

hayýr bana ds kopya diye yeþil kaðýt verdiler. benimle beraber 2 arkadaþa daha aynýsýný verdiler. biz de þirket aracýlýðýyla gönderdik belgeleri. 2 arkadaþýn vize onayland benim ki soruþturmaya takýlmýþ ama ne olduðu belli deðil.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

hayýr bana ds kopya diye yeþil kaðýt verdiler. benimle beraber 2 arkadaþa daha aynýsýný verdiler. biz de þirket aracýlýðýyla gönderdik belgeleri. 2 arkadaþýn vize onayland benim ki soruþturmaya takýlmýþ ama ne olduðu belli deðil.
    eger sorusturmaya týkýlsaydýn ýnternetenten takýp numarý verýrlerdý senýkýde glýer korkma

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)