Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 34 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Güvenlik soru?turmas??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Güvenlik soru?turmas??

Arkada?lar güvenlik soru?turmas? ne demek ? Hangi durumlarda soru?turma yap?yorlar ne kadar sürüyor? K?lland?m...

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Çok fazla dü?ünme bu konuyu vizen olumlu geçmi?se e?er 1 - 2 hafta civar?nda gelio pasaportun . Mesaj geldikten snra takip edebilirsin ups.com.re 'den takip kodunu (takip kodunun ortas?nda bi yerde 'B' var sak?n onu '8' yazma dikkat et . ?imdi bile bakabilirsin ups.com.tr 'ye ) . Bu soru?turma da isime bak?yorlar . Mesela suçlu mu deil mi fln die terör aç?s?ndan bi koruma gibi .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ismim hafif arapçaya fln olabilir. bizim arkadas?n hafif and?r?yordu sorusturmaya kald?lar

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

benim ismimde müslüm bende kalacam gibime geliyo bu soru?turmaya ne dersiniz kal?rm?y?m? daha önce kalan oldumu _?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben kald?m ama 10gunde aç?kland? numaram

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

müslümle falan alakas? yok arkada?lar soyisimle alakal? bi durum benimki kahraman soru?turmaya tak?ld?m bende

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Haa vizeyi ald?m zaten o saman bi?i yok dimek, thanks guys

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

in?allah tak?lmay?z. zaten daha 5 haziranda girecem mülakata bide tak?l?rsak iyice uzar

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Müslüm tak?lmazs?n ya benim gitti?im tuhaf ülkeler vard? ondan k?lland?m ama mülakat harika geçti adamla baya muhabbet ettik,pakistan sri lanka iran suriye gibi cins ülkelere gitti?imdem korkmu?tum onu söyledim bi?i olur mu dedim olmaz dediler. Güleryüzlü ol ve sorulara hemen cevap ver ve arada sende bi?eyler söyle te?ekkür et çok naziksiniz falan de hiç sorun olmaz. zaten DS yi imzalarsa vizeyi alm?? bil, ben cuma gittim görü?meye sal? günü vizem geldi.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

vizen hay?rl? olsun leventnoir..
    in?allah bizde al?r?z vakit yakla?t?kça heyecan art?yo in?allah tak?lmay?z

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkada?lar 28inde girdim ben de takldm. murat y?lmaz ad?m. geçen olay ?u, adam tam 'have a good summer holiday u got it!' dedi gülümsedi ard?ndan bigsayara bakp 'almost i'll forget' deyip isim soru?sturmas?na takld?m? söyledi.bi an dumur oldm tabi.pasaport,sevis,ds'i ye?il bi ka?tla(üzerinde z?mbalanm?? numaral? beyaz bi ek olan) geri verdi.o numarayla 10gün içinde takip etmemi söyledi durumumu siteden.o no yay?nland?ktan sonra tekrar pasaport ve d?er evraklar? UPSle bize yolla dedi.yani önceden benim ismimle birisi suç i?lemi? muhtemelen onu kontrol edyolar.. ama çok fena bi durum bunu beklemesi.bi de ?imdi vize için ba?ka sorun kalmam?? m? demek oluyo isim soru?turmasndan ba?ka?onu anlayamadm i?te..:S
    Konu a simple mistake tarafından (29-05-2008 Saat 11:48 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

murat in?allah al?rs?n vizeyi nerde girdin ankaram? istanbulmu? biraz s?kmaya ba?lam??larm? i?i yoksa sadece lafm?? seni zorlad?larm? ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ayaz6336 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    murat in?allah al?rs?n vizeyi nerde girdin ankaram? istanbulmu? biraz s?kmaya ba?lam??larm? i?i yoksa sadece lafm?? seni zorlad?larm? ?
    http://www.turkishwat.net/forums/28-...ist-t2286.html
    bu linkte tüm detaylaryla yazyo görü?mem istersen bi göz at ama ?unu söyliyebilrm evet daha da s?k?la?trlm?.ama biraz da ?ans i?i... arkd?m direk ald? mesela..
    benm merak ett?m sadece güvenlik soru?turmas?n? m? beklyorm yoksa ba?ka b?ey de var m?? onu anlayamadmm..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

dostum sak?n ol bende kald?m o sorusturmaya 10gunde aç?kland? numaram biraz bekle.bir suç i?lemed???ne göre sorunsuz hal olcakt?r.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı krm11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum sak?n ol bende kald?m o sorusturmaya 10gunde aç?kland? numaram biraz bekle.bir suç i?lemed???ne göre sorunsuz hal olcakt?r.
    umarm.. forumda yaz?lanlara bak?l?rsa 12 hafta sürd?ü oluyomu?.. ümidimi kesyorm yava? yava? yanl? m? yapyorm bilmyorm ama en kötüsüne hazrlyorm kendimi... en geç 30haziranda orda olmam lazm:S sen nezaman grmi?tn vizeye?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı a simple mistake Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    umarm.. forumda yaz?lanlara bak?l?rsa 12 hafta sürd?ü oluyomu?.. ümidimi kesyorm yava? yava? yanl? m? yapyorm bilmyorm ama en kötüsüne hazrlyorm kendimi... en geç 30haziranda orda olmam lazm:S sen nezaman grmi?tn vizeye?
    karde? normal tak?lmam?z soru?turmaya isim çok soyisim çok
    murat kahraman benimkide in?allah ç?kar bu hafta ikimize ç?kar ç?kmaz yazacam ne kadarda ç?kt? diye ama ?ansdan öteye gitmiyor bu i?ler dedi?in gibi 1 haftada alanda var 1 ayda alanda k?smet hay?rl?s? olsun

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı soniverson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karde? normal tak?lmam?z soru?turmaya isim çok soyisim çok
    murat kahraman benimkide in?allah ç?kar bu hafta ikimize ç?kar ç?kmaz yazacam ne kadarda ç?kt? diye ama ?ansdan öteye gitmiyor bu i?ler dedi?in gibi 1 haftada alanda var 1 ayda alanda k?smet hay?rl?s? olsun
    valla öyle hay?rl?s? olsun.. ne bilim bu kdr çok kasmalar? uzun sürüyo olmas? fln insan? ister istemez tedrgin edyo.. bi de o liste haftada bir mi güncellenyo bi bilgn var m? birader ya?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

valla öyle hay?rl?s? olsun.. ne bilim bu kdr çok kasmalar? uzun sürüyo olmas? fln insan? ister istemez tedrgin edyo.. bi de o liste haftada bir mi güncellenyo bi bilgn var m? birader ya?
    haftada bir yay?nlan?yor ama böyle yay?nlarlarsa zor gideriz bugünde ç?kmad? haftada 20 ki?iyi tar?yorlar ne büyük bi soru?turmaym? anlamad?m geçen hafta 45 ki?i eklenmi?di bu hafta 20 ki?i

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada??m rahat ol ben 21 may?sta vize görü?mesine girdim ,güvenlik soru?turmas?na takl?d?m ve 8 günde aç?kland? benimkisi.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Benim ?u an 8. hafta ve hala numaram aç?klanmad?. 6.haftada Konsoloslu?u arad?m, oradaki Türk görevli, olabilir, benim ?u an önümde 1 seneden beri bekleyen evraklar var dedi. Sonra bana hangi arac? ?irketle gidece?imi sordu. Ben de söledim. O da, ?irketin içerde görü?tü?ü konsoloslar var dedi. Onlara söyle mail ats?nlar dedi. ??lemlerini h?zland?r?rlar belki dedi.

Ben de öyle yapt?rd?m. ?stanbul Merkez Ofis'ten mail att?rd?k. Ve konsolosluk bir sorun olmad???na dair yaz? göndermi?. Soru?turman?n bitti?ini söylemi?. Ha i?in ilginç yan?, numaram internet sitelerinde yay?nlanmad?.

Belki de mail arac?l???yla hallettikleri için de yay?nlamayacaklard?r bilemiyorum.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hay?r o kadar da her yere yazm??lar aramay?n sak?n mail atmay?n bu konu hakk?nda soru sormat?n diye:S anlamak güç gerçekten...

bi de arkada?lar siz vizeye giderken uçak bileti rezervasyon dökümü eklemi? mydnz evraklara? acaba bi faydas? olabilr mi diye soruyorm içimden.. ben eklemi?tim ve gd? tarihm 23 haziran gözüküyodu...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hay?r o kadar da her yere yazm??lar aramay?n sak?n mail atmay?n bu konu hakk?nda soru sormat?n diye:S anlamak güç gerçekten...

bi de arkada?lar siz vizeye giderken uçak bileti rezervasyon dökümü eklemi? mydnz evraklara? acaba bi faydas? olabilr mi diye soruyorm içimden.. ben eklemi?tim ve gd? tarihm 23 haziran gözüküyodu...
    bi?e ekletmiyrlard?ki dostum . yanl?z böyle giderse çok geç kalaca??z gerçekten
    çünküsayd?m haftada 20 ki?iyi tar?yorlar ankara ne biçim i?se anlamad?m ta? devrinde ya??yoruz sanki her?eyi bilgisyardan yap?yorlar benim 1 ay? geçti ve art?k geç kald???m kesinle?ti arkada?larla gidemiyorum hay?rl?s? olsun bakal?m bu haftada aç?klanmazsa bi?eler yapaca??z bizde ?irketi s?k??t?r?ray?m bakal?m

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı soniverson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi?e ekletmiyrlard?ki dostum . yanl?z böyle giderse çok geç kalaca??z gerçekten
    çünküsayd?m haftada 20 ki?iyi tar?yorlar ankara ne biçim i?se anlamad?m ta? devrinde ya??yoruz sanki her?eyi bilgisyardan yap?yorlar benim 1 ay? geçti ve art?k geç kald???m kesinle?ti arkada?larla gidemiyorum hay?rl?s? olsun bakal?m bu haftada aç?klanmazsa bi?eler yapaca??z bizde ?irketi s?k??t?r?ray?m bakal?m
    ya hay?rl?s? olsun artk birader valla dicek fazla b?e yok... ben eklemi?tim ama uçak bileti rezervasyon dökümünü görü?meye gtmeden evraklara.sen ank.dam? girm?tin? bi de bild?m kadaryla güvenlik soru?turmas? washngton üzerinden yaplyo yani bilgilerimz ordan taranyo ara?trlyo.. bu kdr uzun sürmesinde ayr? bi etken de o....

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaslar bende 30 may?sta vize görüsmesine girdim görüsme cok iyi geciyordu pasaportuma vizeyi yap?st?rd? tam kart?m? bana uzat?rken "sorry" dedi vizeyi z?mbalam?sd? onu söktü "we have to some researches about you" dedi bende acayip bozuldum tabi yesil bi ka??t verdi "when ? can take my visa"dedim cevap olarak da "in this week" dedi giderken de "? think ?t wont be a problem" dedi umar?m dedi?i gibi olur herkese kolay gelsin...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

yahu bana da kad?n amerikada iyi e?lenceler dedi ds orjinalini gönderince vize bas?l?r dedim ben de ama soru?turmaya tak?lm???z. ne için tak?ld? onu da bilmiyoruz dedi ?irket. sal? günü de uça??m var sabah. zaten uça?? 2 kere erteletmi?tim bari bu sefer yeti?se de gitsek ?u lanet abd'ye.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı gokhaann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu bana da kad?n amerikada iyi e?lenceler dedi ds orjinalini gönderince vize bas?l?r dedim ben de ama soru?turmaya tak?lm???z. ne için tak?ld? onu da bilmiyoruz dedi ?irket. sal? günü de uça??m var sabah. zaten uça?? 2 kere erteletmi?tim bari bu sefer yeti?se de gitsek ?u lanet abd'ye.
    bem 9 hafta bekl?yorum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı kaya0133 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bem 9 hafta bekl?yorum
    9 hafta uzun bi zaman. benim ne için soru?turmaya kald? belli de?il aç?kças?. ?irkete sordum bilmiyoruz daha fln diyorlar ama ben 1 hafta beklerim olmazsa param? al?p gitmem abd'ye.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

9 hafta uzun bi zaman. benim ne için soru?turmaya kald? belli de?il aç?kças?. ?irkete sordum bilmiyoruz daha fln diyorlar ama ben 1 hafta beklerim olmazsa param? al?p gitmem abd'ye.
    sana ups numar? yla sar? kag?t vermed?lerm?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

hay?r bana ds kopya diye ye?il ka??t verdiler. benimle beraber 2 arkada?a daha ayn?s?n? verdiler. biz de ?irket arac?l???yla gönderdik belgeleri. 2 arkada??n vize onayland benim ki soru?turmaya tak?lm?? ama ne oldu?u belli de?il.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

hay?r bana ds kopya diye ye?il ka??t verdiler. benimle beraber 2 arkada?a daha ayn?s?n? verdiler. biz de ?irket arac?l???yla gönderdik belgeleri. 2 arkada??n vize onayland benim ki soru?turmaya tak?lm?? ama ne oldu?u belli de?il.
    eger sorusturmaya t?k?lsayd?n ?nternetenten tak?p numar? ver?rlerd? sen?k?de gl?er korkma

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)