Arkada?lar güvenlik soru?turmas? ne demek ? Hangi durumlarda soru?turma yap?yorlar ne kadar sürüyor? K?lland?m...

Arkada?lar güvenlik soru?turmas? ne demek ? Hangi durumlarda soru?turma yap?yorlar ne kadar sürüyor? K?lland?m...
Çok fazla dü?ünme bu konuyu vizen olumlu geçmi?se e?er 1 - 2 hafta civar?nda gelio pasaportun . Mesaj geldikten snra takip edebilirsin ups.com.re 'den takip kodunu (takip kodunun ortas?nda bi yerde 'B' var sak?n onu '8' yazma dikkat et .?imdi bile bakabilirsin ups.com.tr 'ye ) . Bu soru?turma da isime bak?yorlar . Mesela suçlu mu deil mi fln die terör aç?s?ndan bi koruma gibi .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ismim hafif arapçaya fln olabilir. bizim arkadas?n hafif and?r?yordu sorusturmaya kald?lar
benim ismimde müslüm bende kalacam gibime geliyo bu soru?turmaya ne dersiniz kal?rm?y?m? daha önce kalan oldumu _?

ben kald?m ama 10gunde aç?kland? numaram
müslümle falan alakas? yok arkada?lar soyisimle alakal? bi durum benimki kahraman soru?turmaya tak?ld?m bende

Haa vizeyi ald?m zaten o saman bi?i yok dimek, thanks guys
in?allah tak?lmay?z. zaten daha 5 haziranda girecem mülakata bide tak?l?rsak iyice uzar

Müslüm tak?lmazs?n ya benim gitti?im tuhaf ülkeler vard? ondan k?lland?m ama mülakat harika geçti adamla baya muhabbet ettik,pakistan sri lanka iran suriye gibi cins ülkelere gitti?imdem korkmu?tum onu söyledim bi?i olur mu dedim olmaz dediler. Güleryüzlü ol ve sorulara hemen cevap ver ve arada sende bi?eyler söyle te?ekkür et çok naziksiniz falan de hiç sorun olmaz. zaten DS yi imzalarsa vizeyi alm?? bil, ben cuma gittim görü?meye sal? günü vizem geldi.
vizen hay?rl? olsun leventnoir..
in?allah bizde al?r?z vakit yakla?t?kça heyecan art?yo in?allah tak?lmay?z

arkada?lar 28inde girdim ben de takldm. murat y?lmaz ad?m. geçen olay ?u, adam tam 'have a good summer holiday u got it!' dedi gülümsedi ard?ndan bigsayara bakp 'almost i'll forget' deyip isim soru?sturmas?na takld?m? söyledi.bi an dumur oldm tabi.pasaport,sevis,ds'i ye?il bi ka?tla(üzerinde z?mbalanm?? numaral? beyaz bi ek olan) geri verdi.o numarayla 10gün içinde takip etmemi söyledi durumumu siteden.o no yay?nland?ktan sonra tekrar pasaport ve d?er evraklar? UPSle bize yolla dedi.yani önceden benim ismimle birisi suç i?lemi? muhtemelen onu kontrol edyolar.. ama çok fena bi durum bunu beklemesi.bi de ?imdi vize için ba?ka sorun kalmam?? m? demek oluyo isim soru?turmasndan ba?ka?onu anlayamadm i?te..:S
Konu a simple mistake tarafından (29-05-2008 Saat 11:48 PM ) değiştirilmiştir.
murat in?allah al?rs?n vizeyi nerde girdin ankaram? istanbulmu? biraz s?kmaya ba?lam??larm? i?i yoksa sadece lafm?? seni zorlad?larm? ?

dostum sak?n ol bende kald?m o sorusturmaya 10gunde aç?kland? numaram biraz bekle.bir suç i?lemed???ne göre sorunsuz hal olcakt?r.

http://www.turkishwat.net/forums/28-...ist-t2286.html
bu linkte tüm detaylaryla yazyo görü?mem istersen bi göz atama ?unu söyliyebilrm evet daha da s?k?la?trlm?.ama biraz da ?ans i?i... arkd?m direk ald? mesela..
benm merak ett?m sadece güvenlik soru?turmas?n? m? beklyorm yoksa ba?ka b?ey de var m?? onu anlayamadmm..

karde? normal tak?lmam?z soru?turmayaisim çok soyisim çok
murat kahraman benimkide in?allah ç?kar bu hafta ikimize ç?kar ç?kmaz yazacam ne kadarda ç?kt? diye ama ?ansdan öteye gitmiyor bu i?ler dedi?in gibi 1 haftada alanda var 1 ayda alanda k?smet hay?rl?s? olsun

Benim ?u an 8. hafta ve hala numaram aç?klanmad?. 6.haftada Konsoloslu?u arad?m, oradaki Türk görevli, olabilir, benim ?u an önümde 1 seneden beri bekleyen evraklar var dedi. Sonra bana hangi arac? ?irketle gidece?imi sordu. Ben de söledim. O da, ?irketin içerde görü?tü?ü konsoloslar var dedi. Onlara söyle mail ats?nlar dedi. ??lemlerini h?zland?r?rlar belki dedi.
Ben de öyle yapt?rd?m. ?stanbul Merkez Ofis'ten mail att?rd?k. Ve konsolosluk bir sorun olmad???na dair yaz? göndermi?. Soru?turman?n bitti?ini söylemi?. Ha i?in ilginç yan?, numaram internet sitelerinde yay?nlanmad?.
Belki de mail arac?l???yla hallettikleri için de yay?nlamayacaklard?r bilemiyorum.

hay?r o kadar da her yere yazm??lar aramay?n sak?n mail atmay?n bu konu hakk?nda soru sormat?n diye:S anlamak güç gerçekten...
bi de arkada?lar siz vizeye giderken uçak bileti rezervasyon dökümü eklemi? mydnz evraklara? acaba bi faydas? olabilr mi diye soruyorm içimden.. ben eklemi?tim ve gd? tarihm 23 haziran gözüküyodu...
bi?e ekletmiyrlard?ki dostum . yanl?z böyle giderse çok geç kalaca??z gerçekten
çünküsayd?m haftada 20 ki?iyi tar?yorlar ankarane biçim i?se anlamad?m ta? devrinde ya??yoruz sanki her?eyi bilgisyardan yap?yorlar benim 1 ay? geçti ve art?k geç kald???m kesinle?ti arkada?larla gidemiyorum
hay?rl?s? olsun bakal?m bu haftada aç?klanmazsa bi?eler yapaca??z bizde ?irketi s?k??t?r?ray?m bakal?m

ya hay?rl?s? olsun artk birader valla dicek fazla b?e yok... ben eklemi?tim ama uçak bileti rezervasyon dökümünü görü?meye gtmeden evraklara.sen ank.dam? girm?tin? bi de bild?m kadaryla güvenlik soru?turmas? washngton üzerinden yaplyo yani bilgilerimz ordan taranyo ara?trlyo.. bu kdr uzun sürmesinde ayr? bi etken de o....![]()

Arkadaslar bende 30 may?sta vize görüsmesine girdim görüsme cok iyi geciyordu pasaportuma vizeyi yap?st?rd? tam kart?m? bana uzat?rken "sorry" dedi vizeyi z?mbalam?sd? onu söktü "we have to some researches about you" dedi bende acayip bozuldum tabi yesil bi ka??t verdi "when ? can take my visa"dedim cevap olarak da "in this week" dedi giderken de "? think ?t wont be a problem" dedi umar?m dedi?i gibi olur herkese kolay gelsin...
yahu bana da kad?n amerikada iyi e?lenceler dedi ds orjinalini gönderince vize bas?l?r dedim ben de ama soru?turmaya tak?lm???z. ne için tak?ld? onu da bilmiyoruz dedi ?irket. sal? günü de uça??m var sabah. zaten uça?? 2 kere erteletmi?tim bari bu sefer yeti?se de gitsek ?u lanet abd'ye.

hay?r bana ds kopya diye ye?il ka??t verdiler. benimle beraber 2 arkada?a daha ayn?s?n? verdiler. biz de ?irket arac?l???yla gönderdik belgeleri. 2 arkada??n vize onayland benim ki soru?turmaya tak?lm?? ama ne oldu?u belli de?il.

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks