merhaba arkadaslar, ben chicagoda cal?sacag?m ve travel surem
10 gun. chicagodan nas?l bir travel haritasi c?zebilirim.ayr?ca
hostel i?leri nas?l?
merhaba arkadaslar, ben chicagoda cal?sacag?m ve travel surem
10 gun. chicagodan nas?l bir travel haritasi c?zebilirim.ayr?ca
hostel i?leri nas?l?

10 günde çok yer gezilir.ben 1 haftada baya yer gezdim.bknz: www.fatihinyeri.net
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

dönü? biletinin nereden oldu?unada ba?l? biraz...
örne?in new york dnü?lü ald?ysan, chicago-hew york hat?nda baya bi yer var mesela.

bi suru yer geze bilirsin,hatta los angeleste 3 gun kalsan yeterli.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
donus b?let?m nw yrk. peki nas?l basl?cam gezmeyee, mesela c?kmadan once hostel falan ayarlayab?l?yor muyum? aran?zda hostelde kalan varm??
10 gun ?c?nde nereyi gez?ceksem heps?ne gal?ba yer?m? 1 ay once ay?rtt?rmam m? gerek?yo? yaaww ben gezemeden gelecemmmmmm(
ya kafana ne tak?yorsun ki. internetten hostel rezervasyonu yapt?r?yorsun kredi kart?nla kapora gibi bir miktar ödüyorsun. zaten sen amerikaya gitti?inde yan?na beraber gezece?in bir arkada? bulursun hem oralar? ö?rendi?inde daha iyi plan yapars?n kaç ki?i nereye nas?l gidece?iniz hakk?nda.
nerden yapt?r?yoruz hostel rezervosyonlar?n?? bilgin varm??

google a hostel yazd???nda bi sürü interet sitesi ç?k?yor. onlardan arar?t?rabilirsin yanl?z ?imdiden riske girip yapma derim rezervasyonu.
bi kaç hostel sitesi:
http://www.hostelworld.com
http://www.hostelbookers.com/

Yahu hele bi git gör oralar?. Biraz çal??, para kazan. ??ler ve hayat nas?l ilerliyor bi ö?ren. Hayata bi al??. Burada sordu?un bu soruya bence ihtiyac?n kalmaz (tabii bu biraz da sana ba?l? bi?e)
Muhakkak orda bi plan yapars?n son 10 gün için. 3 ay önceden evham yapmaya gerek yok![]()

direkt arizonaya giderdim senin yerinde olsam sonra oradan teksas![]()
llorando, de cara a la pared...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks