arkada?lar bileti ?irketin ayarlamas?ndaki avantaj nedir.onlar?n ayarlad??? aktarmal? hemde üç aktarma ben direk new york buldum.ama ordan virinia beach avr o nas?l olur bilemiyorum.bi fikri olan varsa sevinirim.

arkada?lar bileti ?irketin ayarlamas?ndaki avantaj nedir.onlar?n ayarlad??? aktarmal? hemde üç aktarma ben direk new york buldum.ama ordan virinia beach avr o nas?l olur bilemiyorum.bi fikri olan varsa sevinirim.

sen niye washingtona gitmiyorsun,donus new yorkta ola bilir mesela.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
arkada??m alanlar?n ço?u kendi buldu bileti daha uygun bulunuyor ?irketin ayarlad?klar?na göre. bi de bi ara?t?r forumda new york JFK havaliman?ndan virginia ya servis mi ne düzenliyorlar forumu ara?t?r bi.

bizde virginyay?z ve gidi? dönü? newyork ald?k... sora sora bagdat bulunur dedik..kendi ba??m?za gidecez...
?irket pahal? buluyor vede aktarmal? oluo genelde...
ben kendim 3 gün boyunca takip ettim netten 699 euroya gidi? dönü? aktarmas?z ald?m.. delta dan....

hepimiz nerdeyse kendimiz bulduk hocam en iyisini yapm??s?n en ucuzu kendin buluyorsun anca ?irketin bi ayr?cal??? yok yani
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
Hiçbir faydas? yoktur ?irketin bulaca?? biletin. Hatta zarar? vard?r. ?öyle ki;
1) Tek fiyat vard?r. Fiyat bellidir.
2) Pazarl?k yapamazs?n, çünkü ?irket arac? konumundad?r.
3) Yüzyüze görü?me ?ans?n yoktur.
4) Paray? öderken bankada bi güzel de havale paras? ödersin. Ekstradan masraf?n olur.
vs.
Ben bilet al?rken bir sürü acenta gezdim. Fiyat ara?t?rmas? yapt?m, havayolu ara?t?rmas? yapt?m. Sa?olsun UT'de çok yard?mc? oldu(!) Kendileri fiyat dahi vermediler. Yer yok deyip kestirip att?lar. Demek o ki, sen sen ol, ara?t?r her yeri biletini öyle al. Unutma aktarma say?s? artt?kça yorgunlu?un o kadar artacakt?r.

kesinlikle kendin al..
benim ?irketin verdi?i bilet ile kendi ald???m aras?nda 250ytl fark var. veee ayn? uçaktan ayn? saat biletlerden bahsediyoruz...
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
Ordan bile komisyon al?yorlar desene ...

yani sonuçta di?er acentalara sormak parayla de?il
daha uyguna kesin ç?kar bir bilet![]()
Daha ucuza olmasada akl?nda soru i?areti olmaz en az?ndan acaba komisyon ald?lar m? diye. Ama piyasan?n alt?nda fiyat veriyorsa al?n?r tabi ki.
I beg for mercy, i plead, tell me
Why? why me?

bende tam tersine ?irketin ayarlad??? biletten daha uygununu bulamad?m 690 euroya ohio buldumki daha ucuznu bile bulmu?tuk ancak transit vize gerekti?i için alamad?k ingiltere aktarmal?yd?.Kendin ara?t?r fiyatlar kafanda yerle?sin bir ona göre karar verirsin.?yi bir ?irket u?ra??yorsa senin için oldukça ucuz bilet bulur

Baz? ?irketlerin çok önceden çok ucuza ald???n? duydum mesela 585 euroyla british airways, sonra da watç?lara 50 euro fark koyup sat?yorlarmu?, yani asl?nda yine ucuza geliyor ama duydu?umdan emin de?ilim çünkü isim transferini nas?l yap?yorlar!!! Bilet al?rken mutlaka yolcu isminin girilmesi gerekiyor...bu arada, iyi biletleri www.edreams.com dan bulabilirsiniz, ya da www.orbitz.com dan...e?er new york ta gidip oradan ba?ka bir yere gidecek arkada?lar?n?z varsa, airtrans çok ucuz bi firma...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks