arkadaþlar bileti þirketin ayarlamasýndaki avantaj nedir.onlarýn ayarladýðý aktarmalý hemde üç aktarma ben direk new york buldum.ama ordan virinia beach avr o nasýl olur bilemiyorum.bi fikri olan varsa sevinirim.
arkadaþlar bileti þirketin ayarlamasýndaki avantaj nedir.onlarýn ayarladýðý aktarmalý hemde üç aktarma ben direk new york buldum.ama ordan virinia beach avr o nasýl olur bilemiyorum.bi fikri olan varsa sevinirim.
sen niye washingtona gitmiyorsun,donus new yorkta ola bilir mesela.
Þirket Seçim Yönergesi
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
BÝZÝM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEÞÝMÝZÝ YENMEYE YETÝYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKÝYE
arkadaþým alanlarýn çoðu kendi buldu bileti daha uygun bulunuyor þirketin ayarladýklarýna göre. bi de bi araþtýr forumda new york JFK havalimanýndan virginia ya servis mi ne düzenliyorlar forumu araþtýr bi.
bizde virginyayýz ve gidiþ dönüþ newyork aldýk... sora sora bagdat bulunur dedik..kendi baþýmýza gidecez...
þirket pahalý buluyor vede aktarmalý oluo genelde...
ben kendim 3 gün boyunca takip ettim netten 699 euroya gidiþ dönüþ aktarmasýz aldým.. delta dan....
hepimiz nerdeyse kendimiz bulduk hocam en iyisini yapmýþsýn en ucuzu kendin buluyorsun anca þirketin bi ayrýcalýðý yok yani
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
Hiçbir faydasý yoktur þirketin bulacaðý biletin. Hatta zararý vardýr. Þöyle ki;
1) Tek fiyat vardýr. Fiyat bellidir.
2) Pazarlýk yapamazsýn, çünkü þirket aracý konumundadýr.
3) Yüzyüze görüþme þansýn yoktur.
4) Parayý öderken bankada bi güzel de havale parasý ödersin. Ekstradan masrafýn olur.
vs.
Ben bilet alýrken bir sürü acenta gezdim. Fiyat araþtýrmasý yaptým, havayolu araþtýrmasý yaptým. Saðolsun UT'de çok yardýmcý oldu(!) Kendileri fiyat dahi vermediler. Yer yok deyip kestirip attýlar. Demek o ki, sen sen ol, araþtýr her yeri biletini öyle al. Unutma aktarma sayýsý arttýkça yorgunluðun o kadar artacaktýr.
kesinlikle kendin al..
benim þirketin verdiði bilet ile kendi aldýðým arasýnda 250ytl fark var. veee ayný uçaktan ayný saat biletlerden bahsediyoruz...
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
Ordan bile komisyon alýyorlar desene ...
yani sonuçta diðer acentalara sormak parayla deðil
daha uyguna kesin çýkar bir bilet![]()
Daha ucuza olmasada aklýnda soru iþareti olmaz en azýndan acaba komisyon aldýlar mý diye. Ama piyasanýn altýnda fiyat veriyorsa alýnýr tabi ki.
I beg for mercy, i plead, tell me
Why? why me?
bende tam tersine þirketin ayarladýðý biletten daha uygununu bulamadým 690 euroya ohio buldumki daha ucuznu bile bulmuþtuk ancak transit vize gerektiði için alamadýk ingiltere aktarmalýydý.Kendin araþtýr fiyatlar kafanda yerleþsin bir ona göre karar verirsin.Ýyi bir þirket uðraþýyorsa senin için oldukça ucuz bilet bulur
Bazý þirketlerin çok önceden çok ucuza aldýðýný duydum mesela 585 euroyla british airways, sonra da watçýlara 50 euro fark koyup satýyorlarmuþ, yani aslýnda yine ucuza geliyor ama duyduðumdan emin deðilim çünkü isim transferini nasýl yapýyorlar!!! Bilet alýrken mutlaka yolcu isminin girilmesi gerekiyor...bu arada, iyi biletleri www.edreams.com dan bulabilirsiniz, ya da www.orbitz.com dan...eðer new york ta gidip oradan baþka bir yere gidecek arkadaþlarýnýz varsa, airtrans çok ucuz bi firma...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks