Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hangi Kültüre yakýnýz???

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Standart Hangi Kültüre yakýnýz???

Benim merak ettiðim,gidip gelen arkadaþlar bulunduklarý yerlerde bir çok ülkeden öðrenci ve insanlarla karþýlaþtý belki çoðumuz ayný evde kaldýk,beraber gezdik,eðlendik...Bu kültürlerle bizim kültürümüzü karþýlaþtýrabilir misiniz?Mesela en ilgi çekici yönleri nelerdir?

Birde hangi milletlerin kendine has özellikleri var? Benim gördüklerim Polonyalýlar,Çekler,Ruslar,Bosnalýlar,Kosavalýlar, Kolombiyalýlar,Bulgarlar,Romenler ve tabiki Meksikalýlar... ya siz kimlerle karþýlaþtýnýz?Bir de Afrikalý müslümanlar var (onlarý ülke ülke hatýrlamýyorum ama çok iyiler mesela adamý görseniz 50cent gibi adýný soruyorsun Ýsmail Osman filan diyor onlar çok iyilerdi yaa )

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

meksikalýlarý amerikada bize benzetiyorum bazen. cana yakýn insanlar. amerikalýlar her ne kdar nazik olsalar da bir soðukluk hissediyorsun. ama meksikalýlarda o soðukluk yok. bi de wat içinde görmesem de yunanlýlar kültür olarak bize çok benziyor. rus kýzlarý yakýn oluyorlar.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Bu soruyu tabi ki daha önce giden arkadaþlar cevaplayabilirler.Ama ben gitmemiþ birisi olarak en çok Meksikalýlarý merak ediyorum nedense...

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Hispanikleri seviyoruz
    admin (at) turkishwat.net

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý berkayakarsu2000 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bir de Afrikalý müslümanlar var (onlarý ülke ülke hatýrlamýyorum ama çok iyiler mesela adamý görseniz 50cent gibi adýný soruyorsun Ýsmail Osman filan diyor onlar çok iyilerdi yaa )
    abi gece gece güldürdün beni ya yaklaþým süper fifty cent gibi
    bizim kültüre italyanlar ispanyollar yunanlar gerçekten çok yakýn..ne de olsa akdeniz insanlarý

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Ruslarla zencileri merak ediyom.
    Ruslarý annadým da zenci ne alaka þimdi

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Zenciler (siyahiler diyelim,ýrkçý anlamýnda demiyorum zenci diye, neyse) 3çeþit.
    1-afrikalý zenciler
    2-küba-colombiyalý zenciler
    3-gerçek amerikalý COSBI AÝLESÝ gibim olanlar.

1.zenciler dediðim gibi çok iyiler,çok komikler genelde kenya,somali,nijeryalýlar arada gongo dan da müslüman zenci gördüm,(bu kadar zenciyi nerde gördün demeyin hava alanýnda çalýþýyordum,çalýþanlarýn çoðu afrikalý ve hispanic lerdi; ayrýca ghetto mahallesinde oturuyorduk.)Bunlar zararsýlardý ve cana yakýnlardý,gerçekten komiklerdi de.
    2.tip zencilere çok raslamadým,gördüm okadar karakter tahlili yapamam
    3.tip zenciler ki bunlar gerçekten cosbi ailesi gibim olanlar,yürürken her an kafalarýnýn üzerinde dans etme potonsiyeli olan insanlar.Þen þakrar insanlar durmadan nasýl gülüyorlar bunu anlamadým.Konuþma tarzlarý ve aksanlarý çok farklý her cümlenin sonuna you know,as you know budy,you man,hey you ,you dude gibim abuk sabuk laflar ekleyen ve kullandýklarý 3kelimeden 1i kesinlikle küfür olan insan tipleri.Tipleri diðer zencilere göre daha korkunç,mesela afrikalý zencileri ben kendime çok yakýn hissediyordum hatta en yakýn arkadaþým NOORKO denen somoliliydi. Bana hayatta erken ölmek istiyorsan Somaliye git diyordu. Bir dip not daha bu gerçek amerikalý zenci dediklerim nedendir bilinmez genelde LA uçaðýna biniyorlardý,diðer yerlere gidenler de bukadar çok görmedim demekki LA de çoklar...
    siyahilerden sonra,Ruslar,Çekler,Poloklar,Bosnalýlar,Kosavalýla r,Kolombiyalýlar ve Bulgarlar hakkýnda gözlemlerimi de birara yazacaðým.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

hispanikler bize daha yakýnlar. Dikkkat edin ispanyolcada bir cok kelime ile turkcede bir cok kelime ayný telefuz ve anlama gelecektir. Kuzey avrupalýlar biraz soguk içki ve ev partisi sonrasý yumusuyorlar. Burunlarýný temizleyiþleri vardýr ki karsý komsuýdan duyabilirler. Amerikalýlar cok rahat insanlardýr ve konusmayý cok severler. Yine de bizler gibi sýcak insanlar bulamazlar. Mesela evde yemek yaptýnýz diyelim muhtemelen buyuk bir olgunlukla bunu onlara da ikram ederiz ama onlardan ayný seyi beklemeyin. Ayrica cok da ýsrar etmeyin birsey ikram konusunda.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

the snowboarder arkadasima tamamen katiliyorum bu yaz amerikada kaldigim sure icinde hic bir amerikalidan hadi bu aksam bize gidelim bisiler yiyelim vs die teklif gelmedi ama yaparsan yerler ama bunun yaninda cok israr edersen de ilginc bi sekilde bakarlar size..yani ilginc insanlar kisacasi.ama yinede hispanikler amerikalilara tercih edilebilir..hondurasli bi kisinin evinde kaldim hersabah uyandirip beraber kahvalti yapmamizi isterdi......hispanikleri seviorum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks