Zenciler (siyahiler diyelim,ırkçı anlamında demiyorum zenci diye, neyse) 3çeşit.
1-afrikalı zenciler
2-küba-colombiyalı zenciler
3-gerçek amerikalı COSBI AİLESİ gibim olanlar.
1.zenciler dediğim gibi çok iyiler,çok komikler genelde kenya,somali,nijeryalılar arada gongo dan da müslüman zenci gördüm,(bu kadar zenciyi nerde gördün demeyin hava alanında çalışıyordum,çalışanların çoğu afrikalı ve hispanic lerdi; ayrıca ghetto mahallesinde oturuyorduk.)Bunlar zararsılardı ve cana yakınlardı,gerçekten komiklerdi de.
2.tip zencilere çok raslamadım,gördüm okadar karakter tahlili yapamam
3.tip zenciler ki bunlar gerçekten cosbi ailesi gibim olanlar,yürürken her an kafalarının üzerinde dans etme potonsiyeli olan insanlar.Şen şakrar insanlar durmadan nasıl gülüyorlar bunu anlamadım.Konuşma tarzları ve aksanları çok farklı her cümlenin sonuna you know,as you know budy,you man,hey you ,you dude gibim abuk sabuk laflar ekleyen ve kullandıkları 3kelimeden 1i kesinlikle küfür olan insan tipleri.Tipleri diğer zencilere göre daha korkunç,mesela afrikalı zencileri ben kendime çok yakın hissediyordum hatta en yakın arkadaşım NOORKO denen somoliliydi. Bana hayatta erken ölmek istiyorsan Somaliye git diyordu.Bir dip not daha bu gerçek amerikalı zenci dediklerim nedendir bilinmez genelde LA uçağına biniyorlardı,diğer yerlere gidenler de bukadar çok görmedim demekki LA de çoklar...
siyahilerden sonra,Ruslar,Çekler,Poloklar,Bosnalılar,Kosavalıla r,Kolombiyalılar ve Bulgarlar hakkında gözlemlerimi de birara yazacağım.

Bir dip not daha bu gerçek amerikalı zenci dediklerim nedendir bilinmez genelde LA uçağına biniyorlardı,diğer yerlere gidenler de bukadar çok görmedim demekki LA de çoklar...
Alıntı
Bookmarks