Karde?im b?rak bu klasik savunma mekanizmalar?n?.Neymi? yapacam demi? misin?
Birincisi e?er yapmayacaksan neden soruyorsun??kincisi e?er yapmayacaksan neden bilgi sahiplerinin yard?mlar?n? bekliyorum diyorsun.Üçüncüsü ben zerre kadar bir?eylerden anl?yorsam bu i? zaten senin akl?na yatm?? ki soruyorsun.
Yani madem yapmayacaks?n ya da yapmay? dü?ünmüyorsun merak ediyorum acaba Ehliyetsiz pedi cab ??? (yard?m) gibi bir ba?l?k açma ihtiyac? neden hissettin?
Forumda amac?m?z Amerika'ya gidecek arkada?lara normal ya?ant?lar?nda ve resmi prosedürlerde yard?mc? olmak, sahtekarl?k yapmalar?na yard?m etmek de?il.E?er sorular?n? biliyorsak yard?mc? olmaya çal???r?z bilmiyorsak ara?t?rma yapar yine yard?mc? olmaya çal???r?z fakat seninki gayri yasal ve gayri ahlaki bir ?ey.
Acaba ben sana bak karde?im bu i?i ?öyle ?öyle yapabilirsin desem cevab?n "ben zaten dü?ünmüyorum ama i?te i? olsun diye sordum" mu olurdu?
Dürüst ya?amak,kurallara ve yasaklara sayg?l? olmak bir hayat tarz?d?r.Fakat sizin dü?ündü?ünüz ?eyler sadece kurallar? çi?nemiyor ayn? zamanda ba?ka insanlar için de potansiyel bir tehlike ta??yor.
Benim böyle bir dü?üncem yok,bu konuyu açmamdan bu anlam ç?kmaz gibi laf cambazl?klar? yapma bence zira hiçbir de?eri yok.
Bu konu hakk?ndaki bu son mesaj?m.

Alıntı
Bookmarks