'' Work and travel'e kay?t olurken doldurdu?unuz application form'a yazd???n?z ABD'ye giri? tarihiniz çok önemlidir.Buraya yazd???n?z tarihte Amerika'ya giri? yapmazsan?z.Sevis'i aktive edemezsiniz.SEV?S'i aktive edemezsenizde programdan at???rs?n?z,ya da yeni tarihli DS2019 formu bast?rmak zorunda kalirs?n?z ki bu da yeni bir masraf demektir.Bu bak?mdan gidece?iniz tarihi lütfen belirleyin ve kendinize bir takvim olu?turun!''
?imdi arkada?lar böyle bir not okudum.
Durumumu anlatayim.Benim i?im en geç ay?n may?s?n 27 sinde ba?l?yordu ve bende application formunda amerikaya var?? tarihini 25 may?s yazm??t?m.Zaten okulumda 20 maysta bitiyordu.Fakat ds gelmesi,güvenlik soru?turmas?,pasaportun gidip gelmesi derken... Pasaportum 28 may?sta yani bugün elime geçti ?imdi bende 30 may?sda uçaca??m amerikaya.Anlayaca??n?z i? ba?lama tarihine geç kald?m ve amerikaya 6 gün geç gidece?im.i?veren geç gelmemi okeyledi bugün sorun yok.Fakat yukardaki notu okudum application formundaki tarihte gelmeseniz,sevisiniz aktif olmaz ve programdan at?l?rs?n?z diyor.Bu konu kafama tak?ld? arkada?lar,yard?mc? olursan?z çok sevinirim çünkü,yar?n uçu?um var ve bir sürprizle kar??la?mak istemiyorum.Baya uzun oldu kusura bakmay?n.

Alıntı

Bookmarks