forum o kadar bilgilendirici ki art?k detay konulara giriyorum arkada?lar abd de saç dökülmesine yönelik tavsiye edece?iniz bi?eyler var m????

forum o kadar bilgilendirici ki art?k detay konulara giriyorum arkada?lar abd de saç dökülmesine yönelik tavsiye edece?iniz bi?eyler var m????

Okyanus suyu iyi geliyormus..![]()
IF SOMETHING IS HARD TO DOING,THEN IT IS NOT WORTH TO DO....
BY HOMER SIMPSONS (The Simpsons)
When The World is mine your death shall be quick and painless....
BY STEWİE GRIFFIN (Family Guy)
Ray, when someone asks you if you're a god, you say "YES"...
BY WINSTON ZEDDEMORE (Ghost Busters)

karde? süper bir konuya de?inmi?sin.burda denemedi?imiz ?ey kalmad?.halen dökülüyor.belki oralarda vard?r bir çözümü![]()

olay tamamen ?rsi, babalar?n?z?n kafas? kelse kurtulu? ?ans?n?z çok az, de?il abd marsa gitseniz sonuç de?i?mez...

vizontelede bi espiri vard?ya o geldi akl?ma
benimde saçlar dökülüyor ama kurtulu? yok bioxcin falan belki azalt?r olmad? askerden sonra ektiririz![]()
orda saclar daha da dokuluyor hele guney taraflarinda calisicaklar vede acik eglence parklarinda saclariniz sicaktan yanabilir ve kel kalabilirsiniz benim basima geldigi gibi![]()
onur

walla benim saçlar ba?lad? 17 de dökülmeye ya? 21 k?sa kestire kestire idare ediyoruz ama bakal?m nereye kadar ..kurtulu?umuz dedi?i gibi arkada??n ?rsi yse yapcak bi?e yok![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

öle ?rsi ise yapacak bi?ey yok ama hani geciktirebilirmiyiz ne kadar geciktirsek o kadar ii ben orda bu konunun üstüne e?ilmeyi dü?ünüyorum..
makine mühendisil?i okuyanlar?n kaç??? yok.hergün dökülenleri saymaktan b?kt?m usand?m art?k. 1 sene soraya hiç bi?i kalm?cakkkk !![]()

arkada?lar bak?n Vin Diesel e bak?n Bruce Willis e,kaz?t?n mis gibi,ayr? bir havan?z olsun
Ha tabi kafan?z onlar gibi yumurta ?ekilli olmal?Benim kafam o forma sahip olsa sürekli kaz?t?r?m
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks