NTV-MSNBC VE AJANSLAR
ANKARA - CHP Genel Sekreteri Önder Sav’ýn, geçtiðimiz günlerde eski Bolu Valisi Serindað’la makam odasýnda yaptýðý konuþmalarýn, odada baþka kimse olmamasýna raðmen, 3 gün sonra Vakit gazetesinde yayýnlanýnca, “CHP dinleniyor” þüphesi oluþmuþ; Genel Baþkan Deniz Baykal’ýn odasý dahil CHP’deki tüm odalar aranmýþ, ancak dinleme cihazý bulunamamýþtý.
Baykal konuyu, dün partisinin TBMM Grubu’nda yaptýðý konuþmada, þu sözlerle gündeme getirdi: “Hukuk gerekirse siyaseti yargýlar. Dünyada örnekleri var. Clinton yargýlandý. Daha önce Nikson yargýlandý. Neden? Watergate Skandalý’ndan. Skandalý hatýrlatayým isterseniz. Nikson rakip partiyi dinletmiþti. Bu yüzden de yargýlanmýþtý.”
CHP Grup Baþkanvekilleri Kemal Anadol, Kemal Kýlýçdaroðlu ve Hakký Suha Okay da, grup yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, TBMM’de konuyla ilgili basýn toplantýsý düzenlediler.
Anadol, Önder Sav’ýn makamýnda yaptýðý özel görüþmenin, “Sanki meclis tutanaðý gibi noktasýna, virgülüne kadar aynen yayýnlandýðýný” ifade ederek, Anayasa ve Ýçtüzüðün CHP’ye verdiði olanaklarý kullanarak, olayý, “Ya gensoru ya da meclis soruþturmasý biçimde en kýsa zamanda meclis gündemine getireceklerini” söyledi.
Okay da cumhuriyet savcýlarýnýn olaya derhal el koymasý gerektiðini belirterek, “Buradan, CHP Grup Baþkanvekili olarak suç duyurusunda bulunuyorum” dedi. Okay, Ýçiþleri Bakaný Beþir Atalay’ýn da istifasýný istedi.

Alýntý

..Belki ispat bile edilemez ama kulaklarýmýz kapamayalým doðruysa bu iddaalar ne kadar demokratik bi ülkede yaþadýðýmýzý sorgulamamýz lazým..

Müthiþ bir bocalama döneminden geçiyor ülke tüm dünyada yapýlan benzetmeler -ki bu benzetmeler aslýnda onlarýn hoþuna gidiyor- Osmanlýnýn son 100 yýlýnda yaþadýðý inanýlmaz çöküþ ''hasta adam'' lakabýný þimdi Türkiye'ye giydiriyorlar.Þimdi hepimiz 3 ay 3,5 ay uzaklaþýyoruz ülkemizden.Döndüðümüzde bazý þeylerin iyiye yöneleceðine dair düþüncelere sahip tek bir kiþi var mý þuanda?Ben þahsen özü tükenmekte olan ve de kesinlikle bir çýkýþý olmayan bir ülke görüyorum.Kapatma davasýyla beraber freni boþaltmýþ bir hükümet önüne geleni altýna alarak yokuþ aþaðý gidiyor.Artýk inceldiði yerden kopsun mantýðýndalar.Ne halký düþünüyorlar ne ülkeyi.Daha yeni ankarada sevgili Ý.Melih Gökçek'in nasýl herhangi bir üniversite tarafýndan saðlýklý olduðuna dair onay alýnmamýþ kýzýlýrmak suyunu 21 gündür ankara halkýna bindirdiðini öðrendik.Ne mutlu o da gidiyor ya ne yapacaðýný þaþýrdý
Bizim %90'ý haberleri saðda solda yaptýðý dedikodular sayesinde öðrenen halkýmýzda kim ne derse ona inanýyor maalesef.Bakalým yolun sonu nereye çýkacak hayýrlýsý artýk

Bookmarks