Ben ilk mesajımda Maj'a bu konuyu neden buraya taşıdığını sormuştum.Gerçi orada bir hata yaptım konu Siyaset başlığı altındaydı fakat beni asıl şaşırtan şey forumda siyaset ile ilgili bir bölüm olmasıydı.
Aslında o zamana kadar forumda siyaset ile ilgili bir bölüm olduğunu farketmemiştim.Bence siyaset gibi bir konunun bu forumda yer alması son derece gereksiz.Dış siyaset bir nebze belki yine olabilir fakat iç siyaset konularına girersek çıkamayız, sayfalar dolusu yorum çıkar.
Bu forum kendi alanında tartışmasız bir şekilde çığır açmıştır fakat siyaset konularını tartışmak bence foruma ağırlığını kaybettiriyor.
Çoğumuz ülkesinden ayrıldı, kalanlar ise kısa zamanda ayrılacak.Bence bunun üzerine yoğunlaşmamız gerekiyor.Kuru siyaset tartışarak gereksiz vakit harcamak,hayatımızda belki de dönüm noktası olabilecek bir yolculuk öncesi dikkatimizi siyasete vermek, yer yer de birbirimizi kırmanın hiçbir anlamı yok.
Elbette ki herkesin siyasi fikirleri olacak ve yine elbette bunları tartışacak.Fakat tekrar ediyorum bence bunlar için yer burası değil.Siyaset tartışılabilecek onlarca forum var.
Fikirlerimiz farklı da olsa hepimiz aynı noktada bir aradayız: Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşlarıyız ve bu ülkenin vatandaşı olmakla gurur duyuyoruz.

Alıntı
Bookmarks