arkadaslar thy ýle alýnan býletlerde koltuk secýmýný nereden nasýl yapýyorsunuz yardýmcý olursanýz cok sevýnýrým yaa..
arkadaslar thy ýle alýnan býletlerde koltuk secýmýný nereden nasýl yapýyorsunuz yardýmcý olursanýz cok sevýnýrým yaa..
0 212 444 0 849 veya 0 532 444 0 849'u arayabilirsin
admin (at) turkishwat.net
online yapýlmýyor galiba..hýzlý cevap ýcýn cok tesekkur ederým
24 aat acýk deýlmý bu numaralar?
THY de uçuþtan 24 saat önce check in iþlemleri yapýldýðýný biliyorum ? Belki ondan seçemiyorsundur.
sýtede okudum ýdo nýcklý arkadas secmýs ondan merak ettým bende..secýlýyor galýba o sectýgýne gore..saolsun shýnoda yardým ettý ama onlýne yapýlýomu dýye merak ettýmde ben
arkadaslar yazýlan numaradan aradým ve koltuk seçimini yaptým.bir an önce yapmanýzý tavsýye ederým.istedýgým koltuktan þans eseri 1 tane buldum![]()
ben aradýðýmda çalýþan ablamýz fýrssattan istifade koltuk ayarlama konusunda yardýmcý olmak istedi.koltuklarýnýzý ayarlayalým dedi.bende montiorde bakýyorum hangi koltuk numarasý nereye gelio fln die "ablamýz" ilk uçakta fazla seçim þansý olmadýgýný ve ortalardan verceðini söyledi motiorden baktým kabul ettim.
2 usa uçaðýna geldi.yine bir öneride buludu bakýyorum her taraf boþ bi sürü yer var direk kanat üstünü söyledi bende hemen direk pat die söyledim neden kanat üstünü verdiniz die kadýn þaþýrdý size de eðer böyle bir yardýmda bulunmak isterlerse numaralarýn yerini görmeden kabul etmeyin veya online check yapýn...yoksa 10 saat kanat üsütünde uçar biþi göremezsiniz o kanat üzerinde gece uçmadýgýnýzý düþünürsek![]()
bende sýmdý arayýp yaptým sectým ve cogu yerler býtmýs..ama býrsey sormak ýstýyorum checkýn ýcýn son 24 saat ýcýnde olacak dýyor býzým sectýgýmýz yerler kesýn degýl heralde hersey ogun mu bellý olacak?cok soru sordum ama guzel bý yer olmadýmý gecmez 12 saat![]()
Forumdan uzaklaþtýrýlan arkadaþlar farklý nick ve yöntemler ( Gideceði yer , farklý havayolu þirketi vb ) kullanarak forumda mevcudiyetlerini devam ettirme çabasýndalar.Bunlarý forum altyapýsýný kullanarak belirleyebiliyoruz.Bunun dýþýnda ilginç olan bir diðer noktada THY 15 Haziran NY uçusunda Fulya isimli bir yolcu gözükmemektedir![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
air france ta koltuk seçimini nasýl yapýyoruz bilen varmý
sitesine girdim bulamadým tam olarak
https://www.checkmytrip.com/
arkadaşlar bu yazdıgım sitede rzv number ve surname ıle gırıp ucus detaylarınızı koltugunuzu hatta sectıgınız yemegı bıle gorebılırsınız...
gecen sene air franceden almıstım bılet o zaman burdan koltuk bıle secmeme musade edıyordu
sımdı thy ıle gıdecegım thy cagrı merkezını arayıp koltuk secımımı yaptım
sızde son 24 saatı beklemeyın yoksa ıstedıgınız yerde oturamazsınız ben ıkılı koltuklara aldım gecen senede gelırken oyle yapmıstım cok rahattı...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks