ben kimseye greyhoundu tavsiye etmem. charlotte-dan wilmingtona 10 saatte vardim. dolana dolana gittik,cevre sehirlerin hepsine ugradik valla...ve yolcular hep zenciler. bileti aldim ve otobuste yerime oturmadan inceliorum acaba kac numara benim koltuk die, megersem numara falan yokmus buldugun yere oturacakmisiz. tabi dogal olarak en kotu yer denk geldi. 2 m capinda zenci kadinin yanina oturmak zorunda kaldim ve kucaginda da benim boyum kadar bi bebek. yaklasik her bi saatte o bebegi emzirior, mesela simdi sag taraftan emzirdi sonra soldan emzirio...ve her defa emzirdiginde etrafa eksimis yogurt kokusu sacio. bi ara cocugun ayakkabisini kaybetti aradi bulamadi, en son inmek uzere kalmak isteyince karin kivrimlarinin arasindan dusuverdi ayakkabisi. muavin ayri bi alem. bi soru sordum, bi seyler dedi anlamadim, bi daha sordum oyle bi cevap verdi ki,bi daha sorarsan atarim otobusten anladim (veya ben yalnis anladim). sonra ikinci duraktan 4-5 metre uzaklastik baktim yerde benim valiz duruyor, tum cesaretimi topladim ve durumu muavine anlattim. allahtan valizi kurtardik yoksa kaybediyordum valizi valla. tavsiyem greyhound en son seceneginiz olsun