Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

4 ay gibi bi süreyle tamamen yabanc? bi yere gidicem..uçakta bana ne vercekleride belli deil..ve pahal? bi eyalete gidiorum..götürülebiliosa biraz idare etsin beni die dü?ündüm..evet tutturdum yiyecek die..hem di?er ba?l?klarda yiyecek olay?ndan çok valize konmayacak ?eyleri yazd?m..kalbimi k?rd?n![]()
yani ama neyse..
"Blessed are the hearts that can bend,they shall never be broken.."

ya arkadaslar hediye almak zorundam?s?n?zds-2019 formu deil bu goturmesenizde olur.
ben ilk defa duydum bu i?verene hediye alma olay?n?.
arkadslar ozellikle ilk defa gidecek olanlara soyluyorum.
"burdan ucag?ma binecem, amerikada inicem, konaklama yerime yerle?icem, sonra i?verenimle tan?s?cam ve i?ime basl?cam..vs vs" herkes kafas?nda boyle bi profil çizmi? hakl? olarak.
arkadaslar hersey yolunda gitmeyebilir. yani ummad?g?n?z problemlerle kars?lasabilirsiniz. o yuzden hediye almak akl?n?za son gelen ?ey olsun..
sonra ald?g?n?z hediyeye bakarak. ulan sanda hediyenede amerikanada.. demeyin..
yanl?s anlamay?n bunlar benim dusuncelerim tabi isteyen yine als?n)
en iyisi "turkish delight" almak
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

içki yada tatl? en iyi seçenekler gibi.

Nargile götürün, adamlar keyif yapar, her çekti?inde üç be? dolar atar belki managerbi kapitalist göründüm galiba
![]()
llorando, de cara a la pared...

bence kestane ?ekeri yada lokum olabilir nazar boncuklu bi?iler olabilir..asl?nda bavulda yer olsa ufak süs nargile olabilir..

Bencede pi?maniye yada lokum en iyisi. yiyecek bir?eyler olmas?n dersek nazarboncu?u türü süs e?yas? olabilir
ya bide hediyeyi gidince hemen vermiyecem 3 ay sonra vercem olay? ne oluyor anlamad?m? neden hemen deilde 3 ay sonra vermeyi dü?ünüyorsunuz? kültürleri ile mi alakal? hemen versek ne olacak ki?

Unutulmamak m? istiyorsun ?
1 Lt hazar petrolü götür.. Onlar sana geri dönerler...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre

i? verene gerçekten hediye götürelim mi :S

ya daha önce wat la gidipte i? verenine hediye götüren var m?? varsa ne hediye götürdü? biraz tecrübe iyi olabilir![]()

hediye götürmek zorunda miyiz :S

hani götürmek zorunda deilizde olaki insanlarla s?cak bir diyalog kurabilmek ad?na götürelim dedik... böyle bir durumda akl?n?za gelen orjinal bir fikir var m??

Ben ingiltereye gitti?imde, ev sahibime lokum götürmü?tüm ve ayd?nl? oldu?um için kuru incir. Adama gidince hemen verdim. Te?ekkür etti. MAsan?n üstüne koydu. Aylar geçti sordum niye yemiyorsunuz diye, bana hep beraber ailecek yicez dedi. Art?k eve dönü? zaman?m gelmi?ti ve hala dokunmam??t? adam hediyelerime üzülmü?tüm :S ?spanyol bir arkada? ?spanya çikolatas? getirmi?ti bi torba 2 güne bittiBir de o benim ev sahibi bana hep Türk yemeklerinden birini yapar m?s?n lütfen diyordu hep ama g?c?kl???na yapmad?m ben de
Acayip kahve içiyor bu yabanc?lar bence kahve iyi fikir. Lokum ve pi?maniye filan pek ho?lanm?yorlar san?r?m. Rak? da ii fikirmi?. Bak?n "incir" götürün hehe

Fenerbahce formasi alsak ee avrupanin en iyi 8 takimindan biri![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

hemen verelim tabii ya overtime var.bonusu var.yemegi var falan.olmadi bir tanede usa dan aliriz hediye onuda giderken veririz

ben önceden evde olan ?eylerden götürüorum..hani türkiyeyi tan?tan kültür bakanl?n?n yapt?? çe?it çe?it ?eyler oluo ya..ing aç?klama faln oluoo..onlardan götürcem..bide annem boncuk yap?o takt? kafaya![]()
"Blessed are the hearts that can bend,they shall never be broken.."
Kar?nca duas? al?cam bi tane ass?n duvara![]()
*EnFla ProDuction™*
bi tek türkiyede bulunan türkiyeye özel olan ?eyler daha etkili olur bence.. mesela
peri bacalar? minystürü mesela, pamukkale, mesela istanbul bo?az? tablosu, mesela past?rma sucuk vb, mesela bursa çak?s? (hava alan?ndan geçmez heralde) rak? fena fikir de?il, 1 karton 2001
(hem orda tan??t???n?z ki?ilere verirsiniz), el i?i dantel
, ebru resmi faln filan.. mevlana sözlerinin ingilizceli tablolar? vard?r..
biraz abartt?m ama 1 2 tane güzel ?eyler var![]()

arkada?lar ben sucuk past?rma lokum pi?maniye rak? vb ?eyler götürmeyin derim. çünkü oraya giden tek türk siz olmayacaks?n?z. ve giden bütün türklerin lokum götürdü?ünü dü?ünsenize. muhtemelen i?veren hepsini yemiycek ziyan olcak vb. bence daha farkl? ?eyler götürmek daha mant?kl? nazar boncuklu ?eyler ya da arkada??nn dedi?i gibi peribacalar? v.b

Ya arkada?lar s?rf kibarl?k olsun diye sordum i?verene bi?ey istermisiniz gibi bana yazd??? cevap da bu!
It would be awesome if you did bring me something that represented your country and it's people to add to my collection.
Ne götüriyim ben ?,imdi? Nazar boncuklu bi?ey iyi olur gibi sanki?

manisal? biri olarak mesir macunu götürece?im ya akl?ma gelen tek ?ey o)
mesir macununu nas?l yiceni bilmeden a?z?na atarsa sonra sövmesin dikkat et..yanl?z iyi fikir mesir macunu.. ?eyde olabilir el dokumas? kilim ufak bi?ey.. osmanl? devlet armas?..
oltu ta?? tesbih olur
türkiyede bulunan ba?ka yerde bulunmayan ?eyler götürmenizi tavsiye ederim..

valla 3 arkada? gidioruz 3 ü da??t?lmak amaçl? 6 paket lokum ald?k. Bide kad?koy memetefendiden kahveleri çakt?k m?tamamd?r. Ferdi tayfur posterini de koydum bavula duvar?ma as?p yak?cam sigaralar? pe?pe?e gurbet ellerde
![]()

arkadasar ben afyonda okuyan b?r? olarak ve afyonun lokumu meshur oldugu ?c?n lokum goturcem ald?m hatta c?fte kavrulmus f?st?kl? olnalar?ndan s?zede bunu
oner?yorm turk?sh del?ght![]()
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM

dodo sen ne zaman gidiyon bize de getir ya lokum istanbuldan seni yolcu ederken yerdik![]()
llorando, de cara a la pared...
Güzel bi nazar boncu?u ald?m. Yan?na da Resimleriyle birlikte nazar boncu?unun tarihini, nas?l yap?ld???n?, ne anlama geldi?inin yaz?l? oldu?u bi slayt ç?kt?s? koydum. Çok güzel oldu valla. Vercem gidince.![]()

ben 10 haz?ran sabah 6 da g?d?yorum
gelen olursa
verr?m lokum
![]()
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
i? verene dondurma al?n hahahahaha
?aka bi yana lokum iyi bir seçim olabilir ama benim favorim
nargile :. adamlar nargileye bay?l?yor ve sadece TR gibi oryantal ülkelerde kolayca bulunan bi?i
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks