benim başıma gelen kötü anılarımdan birisi konakladığım apartman dairesi ile ilgili. apartmanın zıt yönlerden iki girişi var (kuzey-güney girişi). her zaman kuzeye bakan kapıdan grerdim apartmana ve iki kat çıkıp kapı numarasına bakmadan soldaki ilk kapıyı açardım. (ezber olayı, gözüm kapalı girerdim). gel gör ki günlerden pazartesi ve ben güney kapısından giriş yaptım. yine iki kat çıkıp soldan ilk kapıyı zorladım ve açık olduğunu gördüm (kapı koluyla anahtarsız şekilde kapılar açılabiliyor Amerika'da). Ne iş kapı açık kalmış diye düşünerek şaşkın bir şekilde içeri girdim o biçimsiz üstüm başımla (sapık modu) içerde tv izleyen ve sigara içen bir kadınla göz göze geldim. Aman Allah'ım yanlış eve girmiştim. Benim daire sağdan en sondaki kapı olmalıydı. Defalarca im sorry diyerek evden çıktım ve çıktıktan sonra kapının kitlendiğini kadını korkuttuğumu gördüm .

Daha da ilginci akşam vakti dağınık kafayla apartmana yine güney kapısından girdim ve yine aynı kapıyı bu sefer anahtarla zorladım. arkadamdan gelen arkadaşlar napıyosun diye sorarken şahit oldukları sabahki olayın şakasını yapıyorlar sandım. "Hadi len" diye karşılık verirken kapı numarasına baktım ve yine aynı şeyi tekrarladığımı gördüm. Hemen geri çekilip kendi daireme girdim ve bir yarım saat polisin gelip gelmediğini kontrol ettim. Yani ben olsam o olayın tekrarından sonra polis çağırırdım. Hani birşey değl hem tacizden suçlanacaksın, hem hapis yatacaksın hem de kefalet ödeyeceksin. tabi allah kimseyi amerikan hapishanelerine düşürmesin