valla kardes yorum yapmayayim ben isin detaylarini bilmedigim icin.ama bize orada cok yardimci oldu ayhan abi.diger arkadaslarada.sokakta kaldigmizda bize ev tuttu is buldu.kim zor durumda kalsa onada elinden geldigince yardim etmeye calisti arkadasinada yardim etmeye calismis daha ne yapabilirdiki ekmegini yedim evinde kaldim o abinin ben.bir yerden sonra imkanlar olmayabilir o insan cok yardimsever bir insan 400-500 dolarin hesabini yapacak bir insan degil ordaki butun ogrencilere gelen turklere elinden geldigi kadar yardimci oluyordu.bize oldugu gibi. internet kafesi vardi gelen turklerden para almiyor bedevaya yedirip iciriyordu yani gonlu zengin bir insandi. i boyle biraz ozel olarak yazmissin ve agir ithamlarda bulunmussun gerek yoktu bu kadar detaya editlemeni rica ediyorum bu yaziyi yada adminler kaldirsin bu yaziyi insanlari kisisel olarak boyle suclayamayiz eminim elinden geldigi kadar yardimci olmaya calismistir ordaki abi buna eminim ben. msn adresim mailim var sende istersen ordan konusalim buraya yazmaya hakkin yok bu sekilde bunlari.

Alıntı
Bookmarks