Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 84 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kötü an?lar buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Kötü an?lar buraya

Deneyimli arkada?lar?n, ya?ad?klar? tats?z olaylar? burada biz tecrübesizlerle payla?malar? için böyle bir konu açt?m, her?ey güzel ho? ama ya?anabilecek s?k?nt?lar?n gitmeden bilinmesi i?imizi çok kolayla?t?racakt?r. Aman bunu yap?n aman ?unu sak?n yapmay?n'lar? bekliyorum. Te?ekkürler.
    llorando, de cara a la pared...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Huhuhuuu sesimi duyan yok mu

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ahanda bir an?...eger isvereniniz size ev sagliyorsa, lease in kesin bir kopyasini alin ve gozden gecirin. orada lease ler genelde 6 aylik yapiliyor...ev cok ucuz olmasina ragmen sizden 6 ayligin parasini aliyor olma ihtimali yuksek...ben yasadim oradan biliyorum...bir hayli çemkirirseniz almayabilir

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

-Kesinlikle herkese yol sormay?n, ba??n?z? belaya sokmay?n...
    -Amerika'da birinden ate? istemenin kar??l??? bir sigarad?r bunu unutmay?n
    -Son çare de?ilse asla otostop çekmeyin, onun bunun arabas?na binmeyin.
    -Samimi arkada?l?klar kurarsan?z mutlaka bedava uyu?turucu veren olacakt?r size, kesinlikle almay?n, bi kereden bi?ey olmaz demeyin...
    -Legal insanlarla arkada?l?k kurmaya özen gösterin, yoksa i?in ucu kaçabilir...

Akl?ma ?uan için gelen tavsiyeler bunlar...
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Necro, k-mart çok te?ekkürler, ben bedava konakl?ycam arkada? yan?nda, ama di?er arkada?lar?n bunu bilmesinde elbette fayda var.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bu arada deneyimli watç? m? olmu? oldum ben hehehe thanks turkish wat

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı leventnoir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada deneyimli watç? m? olmu? oldum ben hehehe thanks turkish wat
    hakkaten ya iki gun once mesajlar?n 65 lerdeydi bugun 130 civar?nda tebrik etmek laz?m sen?

ben?m de aizane tavsiyelerim:
    -öncelikle gitti?iniz sehrin sosyal yap?s?n? iyi analiz etmeye cal?s?n yan? sak?nleri bela m? iyi mi kotu mu nas?l insanlar? yasl?lar?n ve ogrencilerin bulundugu yerler genelde sorunsuz yerler oluyo. bu tabi genel bi ifade.

-eger i?verenle aran?zda bi hospitality ?irketi varsa kesinlikle i?yerinin managerlerinden totalde ald???n?z paray? kontrol edin. de?ilse hospitalityler bazen bonuslar? cebe atabiliyorlar.

s?md?l?k akl?ma gelenler bunlar.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı zubeyr86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakkaten ya iki gun once mesajlar?n 65 lerdeydi bugun 130 civar?nda tebrik etmek laz?m sen?

ben?m de aizane tavsiyelerim:
    -öncelikle gitti?iniz sehrin sosyal yap?s?n? iyi analiz etmeye cal?s?n yan? sak?nleri bela m? iyi mi kotu mu nas?l insanlar? yasl?lar?n ve ogrencilerin bulundugu yerler genelde sorunsuz yerler oluyo. bu tabi genel bi ifade.

-eger i?verenle aran?zda bi hospitality ?irketi varsa kesinlikle i?yerinin managerlerinden totalde ald???n?z paray? kontrol edin. de?ilse hospitalityler bazen bonuslar? cebe atabiliyorlar.

s?md?l?k akl?ma gelenler bunlar.

doru diyosun arkadasim, araci oldugu zaman dikkat etmek gerekiyor...gerci gecen sene basima geleni anlatayim, 1 hafta izin almistim dinlenmek icin, daha sonra bir paycheck geldi eve mail ile, bir baktim calismadigim hafta icin de 400 dolarlik cek gondermisler hehehe bazen de bole seyler ise yariyor yani

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

leventnoir avatar super olmus..kiskandik vallaha

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

konkaklayaca??n?z evi ilk ba?kta gözden geçirin.etrafta k?r?k dökük bir ?eyler varsa veya duvarlarda çatlaklar ve olumusluklar varsa gerekirse fotograflar?n? çekin ve kaydedin.imza atmadan bunlar? sözle?meden önce tart???n yoksa sizin yapt?g?n?z? idaa edip depozitodan para kesebilirler.
    Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bu çocuk istismari çok kez uyar?lan bir ?ey. Çocuklar? çok seven biri olarak kesinlikle yakla?mayaca??m.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

insanalr?n gerçekten ne yap?p ne yapmayaca?? hiç ama hiç belli olmuyor.
    sizin olayda Green Mile in bir de?i?ik versiyonu olmu?.geçmi? olsun arkada??na..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben hiç soyulan varm? onu merak ediyorum?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

bir de bu kalaca??m?z yerlerde e?yalar?m?z? kilitli dolaplara m? koyacaz gidenler nerey koydular

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bavulunuz kilitliyse koyun oraya, de?ilse bi asma kilit al?n tak?n dursun. Ne olacak arkada?lar? Ne gerek var banka kasas?na felan. Abartmay?n o kadar.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

"ben de dedim yasak ama biz böyle bi milletiz genel olarak pek fazla takmay?z içeriz falan, sonra böyle böyle muhabbet açt?k, kad?n? kafalad?m"

genelleme yapmayal?m lütfenbirçok yabanc? zaten bezmi? orada bizden...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yozmen sabah?n be? buçu?unda gözümü korkuttunya helal olsun

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Harbiden yozmen Karard? içim.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

benim ba??ma gelen kötü an?lar?mdan birisi konaklad???m apartman dairesi ile ilgili. apartman?n z?t yönlerden iki giri?i var (kuzey-güney giri?i). her zaman kuzeye bakan kap?dan grerdim apartmana ve iki kat ç?k?p kap? numaras?na bakmadan soldaki ilk kap?y? açard?m. (ezber olay?, gözüm kapal? girerdim). gel gör ki günlerden pazartesi ve ben güney kap?s?ndan giri? yapt?m. yine iki kat ç?k?p soldan ilk kap?y? zorlad?m ve aç?k oldu?unu gördüm (kap? koluyla anahtars?z ?ekilde kap?lar aç?labiliyor Amerika'da). Ne i? kap? aç?k kalm?? diye dü?ünerek ?a?k?n bir ?ekilde içeri girdim o biçimsiz üstüm ba??mla (sap?k modu) içerde tv izleyen ve sigara içen bir kad?nla göz göze geldim. Aman Allah'?m yanl?? eve girmi?tim. Benim daire sa?dan en sondaki kap? olmal?yd?. Defalarca im sorry diyerek evden ç?kt?m ve ç?kt?ktan sonra kap?n?n kitlendi?ini kad?n? korkuttu?umu gördüm .

Daha da ilginci ak?am vakti da??n?k kafayla apartmana yine güney kap?s?ndan girdim ve yine ayn? kap?y? bu sefer anahtarla zorlad?m. arkadamdan gelen arkada?lar nap?yosun diye sorarken ?ahit olduklar? sabahki olay?n ?akas?n? yap?yorlar sand?m. "Hadi len" diye kar??l?k verirken kap? numaras?na bakt?m ve yine ayn? ?eyi tekrarlad???m? gördüm. Hemen geri çekilip kendi daireme girdim ve bir yar?m saat polisin gelip gelmedi?ini kontrol ettim. Yani ben olsam o olay?n tekrar?ndan sonra polis ça??r?rd?m. Hani bir?ey de?l hem tacizden suçlanacaks?n, hem hapis yatacaks?n hem de kefalet ödeyeceksin. tabi allah kimseyi amerikan hapishanelerine dü?ürmesin
    admin (at) turkishwat.net

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Of ki ne of shinoda. ?yi kurtulmu?sun valla.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

valla ucuz kurtulduk
    admin (at) turkishwat.net

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hapis cezas? para cezas? cok iyi olmu? hak edilmi? adalet iyidir.amerikal?lar?n huzurunu bozdu?u gibi bizimde huzurumuzu bozar bu tür ?eyler
    ben parkta çal???yodum çocuklar? kucag?ma almak opmek benim için hiç sorun de?ildi
    bazen izin isteyerk bazen itemeyerek yap?yodum izin istedigimde annleri yada babalad? ''oohh pleas it is ok' felan diyodu
    örnek 2

gece gec satte sarho? sarho? dola??yoruz arkada? hade eve kadar ko?al?m yar??al?m dedi
    bana cok sacma geldi ama yinede israr edince hade dedim
    4 5 ad?m ko?ar ko?maz arkam?zdan polis otosu geldi ???klar? act? dur dedi way anas?n? dedim
    kimlik dedi verdim TR kimsi?i bakt? bi?i anlamad? kimlikten bide yipime bakt?
    otonun cam?ndan içeriye bak?yon ne isimlerimizi bilgisayra girdi ne vize sordu
    ok gidebilirsiniz dedi
    insanda suclu tipi yoksa ve davran??lar?n? kontrol edip so?uk kanl? olabilirse sorun c?kmaz tabi
    konu?abilmekte gerekir
    örnek3
    arkada?la bardayiz bakt?m zencin biri buna bi?i diyo 2 3 saniye sorna arkada? bana dondu yaw bu adam ne diyo anlamad?m sorsana derdi neymi? diye
    dedim ''what do you want ''
    adam ne dese be?enirsiniz
    ''i got two hole in my ass lets make go out'' ()gulme krizine girecektim
    ''get out '' dedim adam hiç sesini c?akrmadan gitti

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Benimde aynen kan?m dondu, ben ordaki çocuklarla vampir falan oynamay? planl?yordum ingilizce çocuk a??zlar?yla neler diyeceklerini hayal ediyordum, vay namussuz herifler, ne kadar g?c?k bir durum ya kendi kanlar?nda sap?kl?k var ya, ayna meselesi bize bak?p kendilerini görüyorlar heralde. ??allah öyle sap?k ruhlu insanlarla kar??la?may?z arkada??n durumuna çok üzüldüm ya,

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

dondum, kalakald?m... abi kötü an?lar dedik çok kötü demedik ki yaa...diyecek bi ?ey bulam?yorum resmen...
    Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
    Mevlana Celalleddin Rumi

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bunlar? bilmemiz çok iyi oldu ama,duyduk okuduk ama böyle direkt ilk a??zdan daha iyi oldu, ba?ka an?lar? bekliyoruz en faydal? olacak ?eyler bunlar bence, sonra ordaki günlerimiz cehenneme dönmesin

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

?rkç? heryerde ?rkç?d?r arkada?lar,oradakiler tabi olay? biraz daha abart?yorlar i?in garip taraf?,etliye sütlüye bula?madan sakin bir yaz geçirmek dile?iyle

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

biraz fazla illegal bir an? olacak ama,,,

bir pazar günü ö?le saatlerinde evde oturup içerken, victoria isimli ev arkada??m illa biraz daha bira almak ister. fakat günlerden pazar oldu?u için sadece uzaktaki bir market aç?kt?r, yürümek için fazla uzakt?r. o da sevgilisi Jaime'den anahtar?n? ister araban?n... benim defalarca uyarmama kar??l?k yinede anahtar? verir.(jaime kendisi sürememektedir, çünkü alkol ve kakoin'in dibine vurmu?tur.)

aradan 20 dakika geçer ve victoria ablam?z a?layarak gelir. kendisi koca jeep'i marketin kö?esindeki dire?e vurmu?tur. ve bilinir ki, marketin ayn? kö?esinde sürekli bir polis arabas? durmaktad?r... hangi cesaretle oldu?unu bilmesem de hepimiz (5 ki?i, biri illegal olarak amerika'da ya??yor ve ayakta duramayacak kadar uçmu? araç sahibi, di?er 4 ki?i de alkolun dibine vurmu? kötü çocuklar)

gideriz wallgreen otopark?na ve arac? zor bela ç?kart?r?z polisin gözü önünde, zigzaglar çizerek eve geliriz...

ertesi gün kimse olay? hat?rlamak istemez ve bir daha konu?ulmaz.....

bu da böyle kötü bir an?md?r... (yani hayat?mda uyu?turucu kullanmam?? olsam da, s?rf o arac?n içinde oldu?um için yakalansayd?m muhtemelen anlatacak bisürü daha kötü an?m olurdu...)

o yüzden siz siz olun kötü insanlarla arkada?l?k yapmay?n, çünkü türk kan?nda, tasvip etsen de etmesen de zor durumdaki arkada?a yard?m etmek gibi bir zorunluluk var... di?erleri gibi b?rakam?yoruz. sonra ba??m?za bela al?yoruz...
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

yozmen evet bu olayi ben duymustum ordaki bir turk abi anlatmisti ayhan abi belki tanirsin kefalet filan istemisler yardimci oldum demisti.bana

ve bende nascarda bungy isi yapiyordum benide uyardilar sakin sakin cocuklari elleme dediler birak annesi babasi taksin diye kemerleri.

ayhan abi beni cok uyarmisti.sanirim bu olay yuzunden
    onur

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

valla kardes yorum yapmayayim ben isin detaylarini bilmedigim icin.ama bize orada cok yardimci oldu ayhan abi.diger arkadaslarada.sokakta kaldigmizda bize ev tuttu is buldu.kim zor durumda kalsa onada elinden geldigince yardim etmeye calisti arkadasinada yardim etmeye calismis daha ne yapabilirdiki ekmegini yedim evinde kaldim o abinin ben.bir yerden sonra imkanlar olmayabilir o insan cok yardimsever bir insan 400-500 dolarin hesabini yapacak bir insan degil ordaki butun ogrencilere gelen turklere elinden geldigi kadar yardimci oluyordu.bize oldugu gibi. internet kafesi vardi gelen turklerden para almiyor bedevaya yedirip iciriyordu yani gonlu zengin bir insandi. i boyle biraz ozel olarak yazmissin ve agir ithamlarda bulunmussun gerek yoktu bu kadar detaya editlemeni rica ediyorum bu yaziyi yada adminler kaldirsin bu yaziyi insanlari kisisel olarak boyle suclayamayiz eminim elinden geldigi kadar yardimci olmaya calismistir ordaki abi buna eminim ben. msn adresim mailim var sende istersen ordan konusalim buraya yazmaya hakkin yok bu sekilde bunlari.
    Konu loveronur tarafından (10-06-2008 Saat 02:51 AM ) değiştirilmiştir.
    onur

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Vay be ne biçim bir dünyaym??...Yalan rüzgar? gibi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)