arkada?lar bende 2 arkada??mla beraber connecticut waterburye gidicem . hiç mi yok aram?zda connecticuta daha önce giden:S merak ediyoruz:aktar?n bakal?m bilgilerinizi
![]()

arkada?lar bende 2 arkada??mla beraber connecticut waterburye gidicem . hiç mi yok aram?zda connecticuta daha önce giden:S merak ediyoruz:aktar?n bakal?m bilgilerinizi
![]()
yaw oras? neresi ya ilk defa duydum![]()

abi hiç mi amerikan filmi izlemiyosun![]()
ya ne bilim newyork un iki saat do?usunda. güzel mekan dediler gaza getirdiler bizde bi?i bilmios:S
iyi yaw newyork taraflar?ndaym??? bende o tarafa gidecem gezmek için tan?d?k ar?yoodum yaw nese sen git guselse ekim gibi tatile geleyim yan?na...
![]()

olur.. gel , bekleriz![]()
connecticut amerikan?n on numara yeridir new jerseyden sonra turkler?n en fazla oldugu yerdir inan?lmaz yes?l biyerdir hertaraf yesil her taraf agac. new yorka yak?n olmas?na ragmen newyorktaki kalabal?g? yuksek b?nalar? cokca goremezsin. b?raz pahal? oldugunu biliyorum. bukadar![]()

valla her?ey güzelmi?de pahal?l?k biraz belimizi bükücekzaten new yorkun zenginlerinin kald?? yermi? diolar genelde heryer villa falan lüksmü?. ama gidelim bi görelim. nasip
![]()

bi yerde daha okudum kebabc?lar lahmacuncular faln varm?s dükkana selamun aleykum d?e g?ren amerikal?lar bile varm?s. ins cok guzel gecicekkkk

nazar de?mesin metinim![]()

eyw gadi?im![]()
ewet dönüp gelenlerden yorumlar bekleniyor![]()

evet dönüp geldik arkada?lar. connecticut kafa dinleme mekan?sessiz bir yer ayr?ca yemye?il. etrafta sag?n?zda solunuzda hatta ayag?n?z?n alt?nda gezen sincaplar falan
evin bahcelerinde kücük ormanc?klar
havas? nemli ve 3 4 günde yagmur garanti
insanlar? iyi ve hosgorulu. trafik derdi yok. ama eglence amacl? yerler fazla yok diskolar falan nadir.
sonuc güzel geçen 3 ay kazan?lan bolca para ama eglence 0![]()
Konu metifeyk tarafından (07-11-2008 Saat 10:50 PM ) değiştirilmiştir.

ayr?ca türk bakkallar? ve lokantalar? cokca var.ama geç ke?fettikapikoglu sucuk ve içim peynir bulman?n verdi?i mutluluk paha biçilemez
![]()

Sormasi ayipne is yapip kac para kazandiniz?
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
S-pectacular
@S-pectacuLar
Mesaj 5. ay?n 31 'inde yaz?lm?? san?r?m birazc?k geç kald?n ... Watç? arkada? ?imdiye kadar dönmü? s?navlara haz?rlan?yodur![]()
![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

ya ne i? yap?p ne kadar kazand???n? söylememi? daha bilen var m?

2009 yaz?nda da gidecek olan var m? connecticut a??

kesin olmamakla beraber ben de gidebilrim iki arkada??z. bilgilendiren arkada?lar olursa sewinirim yer bolge hak?n da.

evet ya...bilen , gören , giden , duyan arkada?lardan bilgi bekliyoruz...
bn baya?? bi ara?t?rma ve bilgi edindim bu konuda daha detayl? konusmak için özelde msn ileti?im bilgilerim var bilgi almak isteyen arkadaslar ekleyebilir

Boston'a giderken Connecticut üzerinden geçmi?tik. Do?as? mükemmel. En az?ndan otoyol kenar?nda öyleydi![]()
Otoyol orman?n içinden gidiyordu diyebilirim. Bolu/Abant gibi her taraf yemye?ildi. Böyle ortamlar? sevenler gidebilir.
E?lence anlay???n?z? da çok merak ediyorum. Barlarda tak?lacaksan?z neden 2000-3000 dolar harcay?p transatlantik yolculuk yap?yorsunuz ki?

arkada?lar...gitme vakti yakla?t?...giden arkada?lar daha ayr?nt?l? bi?iler yazabilir ler mi acaba...mesela ula??m nas?l ? al??veri?i nerelerden yapabiliriz..?? yard?mlar?n?z? bekliyorum...![]()

metifeyk arkada??m...biraz daha bilgi versen bize ii olurdu yaa...bi yard?m et ?u karde?lerine..)

yale üniversitesini gör bence kaç?rma. harika bi üni. connecticut ta olsam kesin giderdim oraya![]()

bu yaz bende connect?cuttay?m. nas?l b? yer oldgunu az cok b?l?orum al?sver?s yap?lcak yerler cokta yak?n d??l d?ye duydum. b?rde daha once g?den b? arkadas 3-4 gun yagmur garant? dem?s dogrumu bu ya![]()

bende kesin olmamakla beraber orday?m e?er türk arkada?lar birbirimize destek olurz gidince haberle?elim
ben bi arkadasla connecticut ?n kent ?ehrine gidiyoruz clubgatewayde çal??caz 5 haziranda sabah 8:50 de ucak kalk?yo beklerizoralara gidecek varsa goruselim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks