bi aksýlýk olmazsa ds formu elýme výze tarýhýne kadar gecmýþ olursa 18 inde vize goruþmesý var ..ama sorun suký pasaport bu kýsacýk aralýkta nasýl yetýþýcek? bu iþleri hýzlandýrmanýn herhangý bý yolunu býlen varsa cevaplarýný beklýyorum....
![]()
bi aksýlýk olmazsa ds formu elýme výze tarýhýne kadar gecmýþ olursa 18 inde vize goruþmesý var ..ama sorun suký pasaport bu kýsacýk aralýkta nasýl yetýþýcek? bu iþleri hýzlandýrmanýn herhangý bý yolunu býlen varsa cevaplarýný beklýyorum....
![]()
Dostum vize görüþmen 18 de olumlu geçerse merak etme hemen 2 günde postalýyorlar, Cuma gittim görüþmeye salý günü pasapotum geldi, hatta ups ten mesaj gelmiþti konsolosluktan pasaportunuz alýndý yarýn elinize ulaþýr þeklinde bir baktým akþam 5 te geldi pasaport![]()
llorando, de cara a la pared...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
riskli bi durum. ben ds formumla girdim pasaportum 10 gun sonra geldi mesela. genelde kýsa surede geliyo ama necronun da dediði gibi kimse garantisini veremez.
Ankara'da 2 günde geldi vizem.
hiç belli olmaz...
Pasaport iki gün içinde de gelebilir, bir hafta sonra da...
Riskli olmuþ... Artýk gelmezse bileti iade edeceksin, ileriye alacaksýn
yapacak bir þey yok
benim girdigimin ertesi günü elime geçti pasaport.hatta ups in cep telefonuna attýgý mesajdan daha once geldiama sýnýfýmda benýmle ayný gun benden 1 saat once gorusmeye gýren arkadasýmýz halen pasaportunu beklemekte :S artýk nasýl bý sýstem býlemeyýz ama hayýrlýsý olsun dýyelým
yani daha vize alýp alamiyacaðýn belli deðilken uçak bileti alman biraz riskli olmuþ. haa dersen ki benim ingilizcem çok iyi falan filan o zmn bilemembenim pasaportda 2 gün sonra elimdeydi...
Benim de senden fazla bir farkým yok, vize görüþmesine Haziran' ýn 16 sýnda gideceðim. Uçak bileti ise Haziran 20... :s
ya beyler anlamadýgým pasaportu almadan neden ucak býletý alýosunuz.hadi výze basýldý gec gelebýlýr bellý olmuo yaný yanan paranýza yazýk olacak...umarým erken gelýr..benýmde 18 hazýran výze gorusmesý ýnsallah onu atlatýrsak ucagýda hallederýz heralde![]()
Son ana kalmýþsa elbette vizeyi beklemek lazým, ama çok ucuz bir bilet bulunmuþsa biletin alýnmasýnda fayda var
llorando, de cara a la pared...
býkkýn vize görüsmen nsl dý umarým almýssýndýr bende 18 ýnde gýrdým gorusmeye 20 sýnde pasaport elýmdeydý
biz adresusa ile gitmeye karar verdik vizemiz gorusmeye girdikten 2,5 sonra geldi bide bizi dusun neler cektik 2,5 ay boyunca tum adres magdurlarina selam olsun...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks