bi aks?l?k olmazsa ds formu el?me v?ze tar?h?ne kadar gecm?? olursa 18 inde vize goru?mes? var ..ama sorun suk? pasaport bu k?sac?k aral?kta nas?l yet???cek? bu i?leri h?zland?rman?n herhang? b? yolunu b?len varsa cevaplar?n? bekl?yorum....
![]()

bi aks?l?k olmazsa ds formu el?me v?ze tar?h?ne kadar gecm?? olursa 18 inde vize goru?mes? var ..ama sorun suk? pasaport bu k?sac?k aral?kta nas?l yet???cek? bu i?leri h?zland?rman?n herhang? b? yolunu b?len varsa cevaplar?n? bekl?yorum....
![]()

Dostum vize görü?men 18 de olumlu geçerse merak etme hemen 2 günde postal?yorlar, Cuma gittim görü?meye sal? günü pasapotum geldi, hatta ups ten mesaj gelmi?ti konsolosluktan pasaportunuz al?nd? yar?n elinize ula??r ?eklinde bir bakt?m ak?am 5 te geldi pasaport![]()
llorando, de cara a la pared...

Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

riskli bi durum. ben ds formumla girdim pasaportum 10 gun sonra geldi mesela. genelde k?sa surede geliyo ama necronun da dedi?i gibi kimse garantisini veremez.

Ankara'da 2 günde geldi vizem.

hiç belli olmaz...
Pasaport iki gün içinde de gelebilir, bir hafta sonra da...
Riskli olmu?... Art?k gelmezse bileti iade edeceksin, ileriye alacaks?n
yapacak bir ?ey yok

benim girdigimin ertesi günü elime geçti pasaport.hatta ups in cep telefonuna att?g? mesajdan daha once geldiama s?n?f?mda ben?mle ayn? gun benden 1 saat once gorusmeye g?ren arkadas?m?z halen pasaportunu beklemekte :S art?k nas?l b? s?stem b?lemey?z ama hay?rl?s? olsun d?yel?m

yani daha vize al?p alamiyaca??n belli de?ilken uçak bileti alman biraz riskli olmu?. haa dersen ki benim ingilizcem çok iyi falan filan o zmn bilemembenim pasaportda 2 gün sonra elimdeydi...

Benim de senden fazla bir fark?m yok, vize görü?mesine Haziran' ?n 16 s?nda gidece?im. Uçak bileti ise Haziran 20... :s

ya beyler anlamad?g?m pasaportu almadan neden ucak b?let? al?osunuz.hadi v?ze bas?ld? gec geleb?l?r bell? olmuo yan? yanan paran?za yaz?k olacak...umar?m erken gel?r..ben?mde 18 haz?ran v?ze gorusmes? ?nsallah onu atlat?rsak ucag?da halleder?z heralde![]()

Son ana kalm??sa elbette vizeyi beklemek laz?m, ama çok ucuz bir bilet bulunmu?sa biletin al?nmas?nda fayda var
llorando, de cara a la pared...

b?kk?n vize görüsmen nsl d? umar?m alm?ss?nd?r bende 18 ?nde g?rd?m gorusmeye 20 s?nde pasaport el?mdeyd?

biz adresusa ile gitmeye karar verdik vizemiz gorusmeye girdikten 2,5 sonra geldi bide bizi dusun neler cektik 2,5 ay boyunca tum adres magdurlarina selam olsun...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks