çalýþacaðýnýz yere indiðinizde sizi kim karþýlayacak arkadaþlar.ben iþ sözleþmesindeki adama mail attým ama sesi çýkmadý...ne yapalýyým sizce?
çalýþacaðýnýz yere indiðinizde sizi kim karþýlayacak arkadaþlar.ben iþ sözleþmesindeki adama mail attým ama sesi çýkmadý...ne yapalýyým sizce?
meraba ya bizi karþýlayacaklar.arayýp konuþ bence biz direk telefonda konuþtuk adam bize geleceðimiz tarihi ve saati sölediðimiz taktrde karþýlamaya geleceðini söyledi.
her iþveren bu iþi yapmýyor ama size iþ sözleþmenizde vs o bilgiler veriliyor karþýlama yapýlýcakmý yapýlmayacakmý vs
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
Benim job offer da vardý karþýlama olayý.ben zaten sürekli olarak aracýyla iletiþim halindeyim..bu konuyu konuþtum nasýl olacak diye...detroit aktarmasý yaparken bi þekilde hava alnýndan telefonla onlara ulaþýcam uçuþ saatimi vereceðim onlar gelip havaalanýndan alacaklar...ama bu konuda net olarak þunu söyleyeyim eðer sözleþmenizde karþýlama kýsmýnda evet yazýyorsa hemen iletiþime geçin gelip alsýnlar, siz söylemezsenin onlarýn harekete geçeceðini sanmýyorum
*EnFla ProDuction™*
karadenizli bu arada almýþsýn vizeyi hayrlý olsun,telaþ yaptýðýna deðmedi bak![]()
yok cnm est. ben takip edemedim bir süre forumu,sevindim þimdi görünce.
eyvallah saðolasýn.ama gördüðün gibi endiiþeler stresler bitmiyor
![]()
Can Employer arrange pick-up upon arrival?
Yes
Nearest Major Airport:
Harrisburg, PA: Harrisburg International Olmsted Field
Travel Details
Please contact Dominika Kwiecien via email: dkwiecien@cetusa.org with flight information. Call Dominika at: 1-717-343-2409 upon arrival in USA. Please avoid arriving on Sundays.
Another option is to take Taxi to Household
Employer to report to:
Hershey Park Human Resources for ID badge, then to Subway inside Hershey Park General Manager is Greg Garner
bu benim job offerdan bi bölüm..orada Can Employer arrange pick-up upon arrival ibaresi olayý aydýnlatýyor..olmasý lazým benim bildiðim iþ sözleþmende...
*EnFla ProDuction™*
anladým kardeþ.bende böle bi bölüm yok....
ya ne heyecan yapýyosun karadenizli demedim mi ben sana google earth dan hotelin yerine bakacaksýn tabanlarý yaðlayýp yürüyeceksin![]()
evet benim dostumbide deneyimli watcý yazýyo bune stress bune heyecan., tabi normal ilk zamanlar böyle oluyo. öncelikle dostum iþverenine bi mail atalým senin nereye gelmeni istiyo. belki oraya yakýn bi havalimaný vardýr ordan alabilir yada grayhound ofisi vardýr yakýnlarýnda oraya gelmeni isteyebilir. gelecek cevaba göre sende ulaþýmýný planlarsýn.
ya arkadaþlar iþveren beni hava alanýndan almaya gelecek ancak ben akþam 9da mobile da olacaðým için seni o saatte alamayýz bi gece otelde kal sabah 9da alýrýz die mail atmýþne yapýcam nerde kalýcam ben bi gece yaaa
![]()
![]()
muhtemelen wardýr ama bayan olduðum ve yalnýz olacaðým için biraz tedirginim açýkçasý... daha önce alabama mobile'a giden arkadaþlar bana yardýmcý olurlarsa çok sevinirim
iþin endiþe heyecan kýsmý bitti,macera kýsmý þimdi baþlýyor
açýkçasý bende 10 kere sormuþumdur sponsor firmaya beni alýcakmýsýnýz diye,almayacaklar e iþin tatlý macera kýsmýda orada baþlýyor.dert etme maceraya atýl sadece![]()
selam arkadaþlar ya beni kimse almiyorrrrtek baþima geleceðim için grup halinde gelenleri alýyorlarmiþ washingtondan oceana nasýl gitcem bilmiyorum
bu konuda bende baya mail attým ama bana olmadý
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks