çal??aca??n?z yere indi?inizde sizi kim kar??layacak arkada?lar.ben i? sözle?mesindeki adama mail att?m ama sesi ç?kmad?...ne yapal?y?m sizce?

çal??aca??n?z yere indi?inizde sizi kim kar??layacak arkada?lar.ben i? sözle?mesindeki adama mail att?m ama sesi ç?kmad?...ne yapal?y?m sizce?

meraba ya bizi kar??layacaklar.aray?p konu? bence biz direk telefonda konu?tuk adam bize gelece?imiz tarihi ve saati söledi?imiz taktrde kar??lamaya gelece?ini söyledi.

her i?veren bu i?i yapm?yor ama size i? sözle?menizde vs o bilgiler veriliyor kar??lama yap?l?cakm? yap?lmayacakm? vs
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Benim job offer da vard? kar??lama olay?.ben zaten sürekli olarak arac?yla ileti?im halindeyim..bu konuyu konu?tum nas?l olacak diye...detroit aktarmas? yaparken bi ?ekilde hava aln?ndan telefonla onlara ula??cam uçu? saatimi verece?im onlar gelip havaalan?ndan alacaklar...ama bu konuda net olarak ?unu söyleyeyim e?er sözle?menizde kar??lama k?sm?nda evet yaz?yorsa hemen ileti?ime geçin gelip als?nlar, siz söylemezsenin onlar?n harekete geçece?ini sanm?yorum
*EnFla ProDuction™*

karadenizli bu arada alm??s?n vizeyi hayrl? olsun,tela? yapt???na de?medi bak![]()

yok cnm est. ben takip edemedim bir süre forumu,sevindim ?imdi görünce.

eyvallah sa?olas?n.ama gördü?ün gibi endii?eler stresler bitmiyor
![]()
Can Employer arrange pick-up upon arrival?
Yes
Nearest Major Airport:
Harrisburg, PA: Harrisburg International Olmsted Field
Travel Details
Please contact Dominika Kwiecien via email: dkwiecien@cetusa.org with flight information. Call Dominika at: 1-717-343-2409 upon arrival in USA. Please avoid arriving on Sundays.
Another option is to take Taxi to Household
Employer to report to:
Hershey Park Human Resources for ID badge, then to Subway inside Hershey Park General Manager is Greg Garner
bu benim job offerdan bi bölüm..orada Can Employer arrange pick-up upon arrival ibaresi olay? ayd?nlat?yor..olmas? laz?m benim bildi?im i? sözle?mende...
*EnFla ProDuction™*

anlad?m karde?.bende böle bi bölüm yok....
ya ne heyecan yap?yosun karadenizli demedim mi ben sana google earth dan hotelin yerine bakacaks?n tabanlar? ya?lay?p yürüyeceksin![]()

evet benim dostumbide deneyimli watc? yaz?yo bune stress bune heyecan., tabi normal ilk zamanlar böyle oluyo. öncelikle dostum i?verenine bi mail atal?m senin nereye gelmeni istiyo. belki oraya yak?n bi havaliman? vard?r ordan alabilir yada grayhound ofisi vard?r yak?nlar?nda oraya gelmeni isteyebilir. gelecek cevaba göre sende ula??m?n? planlars?n.

ya arkada?lar i?veren beni hava alan?ndan almaya gelecek ancak ben ak?am 9da mobile da olaca??m için seni o saatte alamay?z bi gece otelde kal sabah 9da al?r?z die mail atm??ne yap?cam nerde kal?cam ben bi gece yaaa
![]()
![]()

muhtemelen ward?r ama bayan oldu?um ve yaln?z olaca??m için biraz tedirginim aç?kças?... daha önce alabama mobile'a giden arkada?lar bana yard?mc? olurlarsa çok sevinirim

i?in endi?e heyecan k?sm? bitti,macera k?sm? ?imdi ba?l?yor
aç?kças? bende 10 kere sormu?umdur sponsor firmaya beni al?cakm?s?n?z diye,almayacaklar e i?in tatl? macera k?sm?da orada ba?l?yor.dert etme maceraya at?l sadece![]()

selam arkada?lar ya beni kimse almiyorrrrtek ba?ima gelece?im için grup halinde gelenleri al?yorlarmi? washingtondan oceana nas?l gitcem bilmiyorum
bu konuda bende baya mail att?m ama bana olmad?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks