once diyagramin sorusunu yanitlayim kisa mesafe avrupa ucuslarinda iki uc kere icecek servisi var zaten sinirsiz ayrica kek pogaca tarzi seyler veriyolar benim amsterdamdan sonra north west airlines ( abd nin en buyukj firmalarindan ) ile devam ettim manyak yiyecekleri var super tavuk alin tavsiye ederim sprite kola sarap bira viski servisi yapiyolar mideniz tika basa doluyo diyagram aktarman varsa el cantana biskuvi al airportlar asiri pahali
mesela su 3 milyon

anyone sorulari
1. 15 saat az degil bence donusumlu uyuyun gezin ama tabiki para harcayamayacaksiniz cok pahali hii ayrica turkiyeden malboro alin tr de 4 dolar burda 8 dolar ayrica cantana yiyecek al ac kalmayin 15 uzun zaman ayrica bavullari alamiyosunuz
2. evet aynen arkadasina oldu muhtesem hizli olmalisin once valizi almak icin bayagi uzun bi yolun var kossan iyi olur cunku once valizi bekliyosun arama 1 saat surebiliyo valizini aciyolar bakiyolar sorgulama kismi var bide benim arkadas kalkis saatinden 5 dakika sonra yetisti birde en son gate di cok hizli olman lazim
3. zaten buna cevap verdim sorun varsa sole