Arkadaþlar, nereden öðrenebilirim vizemin iptal edilip edilmediðini? Var mýdýr böyle bir olanak??
Arkadaþlar, nereden öðrenebilirim vizemin iptal edilip edilmediðini? Var mýdýr böyle bir olanak??
herkes makroyla ilgileniyor galiba, makroya bi sor istersen öyle biþile karþýlaþabilir miyim de, amerikadayým konusunda
llorando, de cara a la pared...
Dostum ne oldu hayattamýsýn
sanýrým gitti o..6 sý sabahý veya 7 si sabaha karþý yola çýkýcaktý
![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
Ya kerempi þimdi benim de baþýma böle biþi gelicek mi diye korkuyorum, bak þimdi bana job offer geldi ama ben baþýndan beri dallasa gitmek istiyorum job offerý reddetcem, lkendim orda bnulurum diycem benim ki full placement tý ne olucak acaba korkmaya baþladým. Betterharbor amerikdadan þutlandým diye bir konu açacak diye ödüm kopuyor
yok betterharbor un olayýyla yakýndan ilgilendim ben baya bi uðraþtýk iþsiz olarak amerikaya gitmedi son gün göstermelik olsada bi iþ buldu halletti bi sorun çýkmicaktýr onun hocam.Ama iþsiz olarak gidince özellikle sponsorlar sorun çýkarabiliyo ve bikaç kiþinin iptal ettiler bizim þirkette o tarzda bi durum sonucunda hocam.ama yüzde 90 sorun çýkmýo sponsorun kýllýðýna baðlý açýkçasý
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
Umarým bizimkiler bir kýllýk yapmazlar,
hangi durumlarda vize iptal olur iþ sözleþmesi iptal olanlarda mý( yeni iþ bulunamazssa) . herhangi bir sorun olmayýpta amerika için gün sayanlarda risk altýnda mý ?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks