Arkada?lar, nereden ö?renebilirim vizemin iptal edilip edilmedi?ini? Var m?d?r böyle bir olanak??

Arkada?lar, nereden ö?renebilirim vizemin iptal edilip edilmedi?ini? Var m?d?r böyle bir olanak??

herkes makroyla ilgileniyor galiba, makroya bi sor istersen öyle bi?ile kar??la?abilir miyim de, amerikaday?m konusunda
llorando, de cara a la pared...

Dostum ne oldu hayattam?s?n

san?r?m gitti o..6 s? sabah? veya 7 si sabaha kar?? yola ç?k?cakt?
![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Ya kerempi ?imdi benim de ba??ma böle bi?i gelicek mi diye korkuyorum, bak ?imdi bana job offer geldi ama ben ba??ndan beri dallasa gitmek istiyorum job offer? reddetcem, lkendim orda bnulurum diycem benim ki full placement t? ne olucak acaba korkmaya ba?lad?m. Betterharbor amerikdadan ?utland?m diye bir konu açacak diye ödüm kopuyor

yok betterharbor un olay?yla yak?ndan ilgilendim ben baya bi u?ra?t?k i?siz olarak amerikaya gitmedi son gün göstermelik olsada bi i? buldu halletti bi sorun ç?kmicakt?r onun hocam.Ama i?siz olarak gidince özellikle sponsorlar sorun ç?karabiliyo ve bikaç ki?inin iptal ettiler bizim ?irkette o tarzda bi durum sonucunda hocam.ama yüzde 90 sorun ç?km?o sponsorun k?ll???na ba?l? aç?kças?
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Umar?m bizimkiler bir k?ll?k yapmazlar,

hangi durumlarda vize iptal olur i? sözle?mesi iptal olanlarda m?( yeni i? bulunamazssa) . herhangi bir sorun olmay?pta amerika için gün sayanlarda risk alt?nda m? ?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks