Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: KLM-Washington da bir gece Ocean City,MD

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart KLM-Washington da bir gece Ocean City,MD

Mrhaba arkada?lar 6 haziran sabah? KLM uça?? ile 3 arkada? washington a gidiyoruz. Washington dan sonra ocean city,MD e geçece?iz. Fakat uça??m?z DC'ye indi?inde saat 15:45 olcak. Greyhound'un oceancity ye otobüsü ise saat 9:00 ve 15:00 da. Bu yüzden sabahlamam?z gerekecek.S?rayla sorular?m? soray?m

1) Havaalan?nda m? sabahl?caz yoksa bi otel vs mi bulmam?z laz?m?
    2) Greyhound'un internetteki saatleri haricinde ocean city ye bi ula??m olabilir mi?
    3) Greyhound duraklar? havaalan?n?n içinde mi yoksa oraya taxiyle falan m? gitcez?

Ekstra sorular
    4) Domuz eti vs yemek istemiyoruz. Bunun için özellikle yemek olarak müslim'i seçmelimiyiz? Müslim demezsek adamlar bize direk domuz etini day?ycak m??
    5) Bavula haz?r çorba vs koyun demi?lerdi forumun di?er k?s?mlar?nda. Bir tanesi 30 çorba koydu?undan bahsetmi?ti.30 çorba çok de?ilmidir yoksa do?ru kararm?d?r
    6)Bende alerji var. Alerji her vurdu?unda bir hap içiyorum. Bu haplardan yan?ma baya bi almam laz?m. Gümrükte sorun ç?kar m?? Reçete de olcak yan?mda ama türkçe tabi.Orda ayn? haptan bulabilir miyim?
    7) Ayn? KLM uça??na binen ba?ka arkada?lar var m??? Hatta ayn? uçak saatiyle ocean city ye giden?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

1-)Havaalan?nda sabahlayabilirsin, sorun de?il o fakat saat 4'den sabaha kadar beklemek biraz s?k?nt?l? olabilir ayr?ca havaalanlar? da ?ehir merkezine uzak oldu?u için d??ar? ç?k?p gezmek biraz zor olur.

2-)En makul greyhound olaca??n? dü?ünüyorum.

3-)Greyhound duraklar? genellikle ?ehir merkezinde oluyor. ama havaalan?n?n web sitesinden daha detayl? bilgi alabilirsin.

4-)Tek secenek sunmazlar, muhtemelen 2-3 secene?in olur, ki bunun biri mutlaka et yemeyen insanlar için olur. En olmad? sorars?n adamlara domuz eti ya da ürünü istemiyorum diye...

5-)Kalaca??n yer getto de?il abi gidip herhangi bir süpermarketten de knorr haz?r çorba alabilirsin, ama illa ki i?kembe, tarhana çorbas? istiyorum diyorsan burdan götürmeni tavsiye ederim ben 5-6 tane götürmü?tüm bi?ey demediler.

6-)Ben bi kutu majezik bi kutu da antibiyotik götürmü?tüm el çantamda, bakm?yorlar o kadar ayr?nt?ya sorun de?il...

7-)Buna cevab?n hay?r
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

cevaplar için çok saol necro.çorbalardan ezogelin tarhana falan al?p yola koyulay?m öyleyse peki necro her yerde yazan (?ampuan di? macunu di?f?rcas? vs) ?eyler hariç götürmemin yararl? olaca?? bi?ey var m?? Ya da gitmek üzereyim herhangi bi yerde bulamayaca??m ekstra bi bilgi?

Saçma sorular soruyo olabilirim ama son günler malum biraz heyecan biraz merak var.Mazur görün piliiss

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

yok yok normal sorular

bulamayaca??n ?eyler (en az?ndan her yerde bulamayaca??n ?eyler): türk kahvesi, türk lokumu, türk k?z?

gerisini bulursun abi, süpermarketler sagolsun
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

eywallah abi çok saol bilgiler için. ?u bi gece bizi yoracak gibi :/

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

?öyle bir teklifte bulunabilirim.. ?ehir merkezine gidip hem ?ehri gezip, gece olunca da greyhound istasyonuna gidebilirsin, gece boyu aç?k onlar, hemde güvenli...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

h?mm anlad?m bu teklifi arkada?lar?mla de?erlendiricem=) greyhoundda ?ehir merkezinde bi yerde olca??na göre diyosun ?ehir merkezine gidip orda zaman geçirip gece de greyhound istasyonunda sabahlarsam iyi olur diyosun.abi tekrar saol valla

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

rica ederim...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ayn? ucak ve saat ama tarihte de?i?iklik var san?r?m ayn? kaderi payla?iyoruz 2 gece sürüncez ben bii?i merak ediyorum hava aln?n?n wep sitesini yazarm?s?n?z bulamad?m greyhoundda nas?l gidece?im bide otobüslemi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

washingtonda bosa bekleme arkadas?m Coastal Charters ? kullan?can

o bu d??l ben s?md? yanl?s b?sey yapt?m orda kullan?cam telin adaptorunu yakt?m telefonsuz kald?m s?md? : S

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)