gel bertanim tabi ya bekliyorum. eger is degistirme yapabilirsek guzelolur tabi ayni iste calisiriz hemdezevkli olur. cunku bensu anki isimden hic memnun degilim. keske ride host olmasaydimdiyorum. cok skici ve kotu bi ismis.. umarim degistiririm..
bu arada cedar tam bir toplama kampi gibi arkadaslar (bu kelimeyi bugun buraya gelen bir turk arkadas soyledi)herneyse kimseyi bole seylerle uzmek istemiyorum normalde ama kendi gordugumu ve dogru olani soylemenin yanlis olmucagini dusundum. buraya geldiginizde gorceksiniz ve benim gibi hayal kirikligina ugramayin istiyorum. yasanmicak biyer degil aslinda, guzel arkadasliklar kurarsiniz. gezersiniz falan. ama iste kendi odanizin aliskanligindan cikip baskalariyla yasamaya baslayinca is biraz farkli oluyo o kadar. onu da sanirim grup seklinde kalarak giderebilirsiniz. bilmiyorum ben 2 farkli ulkenin insaniyla ayni oda da kaldigin icin bole oluyodur ama neyse. sadece ilk baslarda zorlaniyo insan ama alisiyosunuz herseye
![]()
herneyse umarim gelir ve degisik bi yaz gecirirsinizsunu unutmayin ama buraya geldiginizde tabiri yerindeyse it gibi caliscaksiniz. unutmayin siz iscisiniz burda ve amerikalilar sizin patronunuz oluyo ona gore... ss kurali gecerli kisaca
finaller bitti tatil yapalim yok burda. gelip calisacaksiniz.. ,) aci ama gercek kusura bakmayin lutfen. ben gordugumu paylasiyorum.. ve sizin hayal kirikligina ugrayip uzulmenizi istemiyorum.. ozur dilerim..
herneyse buraya sizler geldiginizde baya bi cok oluruz ve bu ispanyolca konusan kalabaligi bastiririzkismet. turkun gucunu gormeliler bunlar
ben tek basima yetmiyorum simdilik ama 2 hafta sonra baslariz baskina
![]()
grs kendinizeiyi bakin.. yarin is var. daha dogum gunumde bile caliscam sali gunu. dusunun artik
bb

toll bothlarda çalışcam bakalım hakanım az kaldı bekle beni 
finaller bitti tatil yapalim yok burda. gelip calisacaksiniz.. ,) aci ama gercek kusura bakmayin lutfen. ben gordugumu paylasiyorum.. ve sizin hayal kirikligina ugrayip uzulmenizi istemiyorum.. ozur dilerim..
Alıntı
Bookmarks