soyle soyluyum. day off olarak bana cuma gununu verdiler. 1 gun day off um var sadece. diger gunlerde bi gun 11:30 to close, bi gun open to close, caisiyorum. burdaki open ve close u biliyosunuz parkin acilis ve kapanis saatleri. ve bu yuzden de benm parkta gezecek varktim olmuyo iste bakalim sadece bu cuma bi gezecem parki kismetse. genelde aksamlari arkadaslarla takiliyorum ve gec yatmak zorunda kaliyorum. demistim zaten 1 turk arkadasim var digerleri hep yabanci ama iyi oluyo ing acisindan. genelde yabancilarlayim bende zaten aam insan turk hasreti cekmiyoda degil arada
her neyse; dedigim gibi burda bnm isim gunesin altinda o kadar saat calismak oldugu icin ve calisma saatim boyunca oturmak yasak oldugu icin, birde asla bos durmayip musteri olmasa bile aletlerin temizligini yaptigimiz icin zor geliyo bana inanin bana gunes iyi yakiyo burda ustunuzde hafif kalin kumastan bi ride host kiyyafeti oldugunu dusunun ve o sekilde kumsalda ayakta beklediginizi dusunun. ayni bu sekildeyim iste. bilmiyorum bi benmi farkliyim ama bu is agir bu sekilde saglik acisindan yani :S
neyse gecelim bnm isimi. degistirmeye ugrasiyorum zaten.
seda senin dedigine gelecek olursak burda sweeplerden gordugum kadariyla zaten sende biliyosun. elinde bi saman supurge bude kurek yuruyup etrafi temizliyosun iste. bunun aynisini ben bi sabah bi de aksam zaten aletleri temizlerken yapiyorum. yani denedim cok zor bisey degil. uzun bi supurge bulursun egilmek zorunda kalmazsin habire. fakat kotu yanlari su ki, gunesin altindasin dogal olarak fakat devamli yurudugun icin mekanini degistirebilirsin. golgelerde takilirsin falan iste. sonraa kimse sana bisey demez. bnm gibi uyuz bi patronun olmaz sonraa parkin heryerinde button lu su icme yerleri var. dugmeye basarark su iciyosunuzya hani onlardan iste.. gider onlari kullnirsin. ne biliyim gezersin parki durmadan ole dusun. bi arkadasim var burda sweep olan yabanci bi cocuk. o dediki saati cokmu. haftada 60 falan alirsin saat olarak sanirim. bi kotu yanida ki bu senin icin kotu olmayabilir cunku senin ing iyiydii hatirliyorum. devamli gezdigin icin ziyaretciler sana habire bisey sorabilirler ki bunuda yavas yavas ogrenir cevaplarsin neyin nerde oldugunu. ole iste sorun degil yani.

dedigim gibi burda hersey sanss gibi gozukuyo. patronun ve isin guzel cikar rahat yasarsin. sanaa verilern oda guzel cikar rahat kalirsin ( bnm kaldigim oda utanmasa 50 derece olacak. cok sicak) dedigim gibi sans yani. burda benim guzel vakit gecirmemi saglayan sey zaten arkadaslarim. o kadar.. bide iste parkin duzennledigi aktiviteler. ole..

siz de geldigiinizde beni arayin ben yardim ederim hepinize elimden geldigi kadar. afallamazsiniz.

yaniniza para olarak alabildiginiz kadar alin derim. yani ben bilmiyorum baya bi parayla gelmistimama iste bi netbook aldim gezdim yedim falan. fakat min olarak ne getirilmesi lazim bisey diyemem. evden yiyecek haric herseyi getirirsiniz ve harcama yapmazsiniz paraniz size kalir ne biliyim iste. gelincedirek walmarta gideriz beraber eger bnm vaktim olursa. orda gosteririm size su su falan diye. fiyatlarida ogrenmis olursunuz. ole iste arkadaslar..

ne biliyosam paylasiyorum sizle zaten. umarim yardimci olabiliyorumdur tsk ederim tekrar..