arkadaslar ben burdayim cedarin icinde. ve kim ne yapiyo goruyorum. isler zor cidden.. ben aci gercekleri bastan soyluyorum size yardimci olmak icin. bende yasiyorum cunku kiddy kingdom un icinde. saatlerce ayakta durmak ve sadece dikilmek hicte kolay bi is degil bunu soyleyim. yada ben cok gucsuz biriyim ve dayanammiyorum ama cidden yasayan bilir.. arkadaslar bakin soyle bi durum var burda. herkes ayni parayai aliyor. yani oturup bisey yapmayaninda saati isliyo, afedersiniz essek gibi calisaninda saati isliyo.. anlatabilmisimdir umarim. cunku burda aksam olup dinlenmek icin oturuyosunuz ve etraftakilere sordugunuzda bugun ne yaptin nasildi diye. ve onlarda bisey yapmadimpek oturdum deyince size baya bi koyuyo :S )

sedacim evet sweep ler cok yurudugu icin cok yoruluyolar.. :S zor bi is o da. sonucta onlarda gunes altindalar. ama kismet ya. en azindan isten sonra oturdugunda topluca arkadaslarinla, o kisim hos oluyo iste. ama yarin tekrar ise gidecegin aklina gelince tum zevkin kaciyo (yasantimdan ornek )
sana tavsieym komforlu beyaz bi spor ayakkabi al. rahat edersin bi nebzede olsa.
skma canini, ugrasir degistirirz isini gerekirse ben su anda ugrasiyorum baya bi. manager ve supervisor ile konustum. simdide boss a sira geldi Jemie Fisher a bakalim onunlada konuscam. doktordan sonra. cunku is degisimini gerceklestirmen iccin iyi bi sebebe ihtiyacin varmis. mesela olmek gibi :P saka bi yana kismet bakalim. ben degistirebilirsem nasil yaptigimi ayrintili anlatirim. ihtiyaci olan arkadslarda yararlanirlar isterlerse. simdilik kib grs