fena değil valla) soak cityde rapid diye bi mekan var kasiyerim orda ama oraya gelene kadar 2-3 yerde daha calştım eger cedar elemanıysan her işi yapıyosun ben bunu ogrendım ama eglencelı yanı ılk bı ıkı gun acemılık ve özlem cekıyosun ama sonra alısıyosun tek sıkıntı yemekler cunku bız turkıyede anne yemegıne alıştıgımız ıcın fast food bayıyo tabi her zaman
) internetide sorun yapmayın her iki yurttada girebiliyosunuz sanslıysan odandan ceker wi-fi ama cekmezsede herkes lobide oturuyo giriyo sorun degıl yani. yurt içinde eger kendı yemegımı yapıcam dyosanız commons'a gidin yok yemek dert degıl dyosanız cedar'a. sorunuz olursa yıne yazın bana ben grdıkce cevap atarım cunku bugun tatıl gunum cıkmadm dsarı falanda dınleneyım dedım frsat buldum ama calısınca yorgunluk falan her zaman gremıyorum yınede cevap yazarım. he bide ben salak gibi taksiyle geldım cleveland'dan sandusky'e sakın o hatayı yapmayın arkadaslar sakın 130 dolar ödedim ama aslında suc bnm degıl sonucta yenı ınmısım hava alanına (cleveland) ve otobus istasyonunu falan bilmiyorum ve dsardada hayvan gbı fırtına var mayıs 16 ordakı herkese sordum otobus var mı metro var mı taksıye para vermek ıstemıyorum dye ama bi allahın kuluda var demedı belkı 10 15 kişiye sordum nyse ben taksıyle geldım tabı sike sike (kusura bakmayın 130 dolar bayılınca hiç yoktan ınsanın agzı bozuluyo affola) nyse buraya gelnce ogrendımkı otobus varmıs ve 30 35 dolara halledebilirsin bunu ben verdim siz yapmayın iyice arastrın taksıcılerı zengın etmeye gelmıyoruz buraya tmm kardesler. he bana sorarsanızda eger otobus nerden dye hala bilmiyorum cunku sanduskye geldkten sonra baska yere gtmedım daha. şimdilik bu kadar soru sormak ısteyen arkadaslar sorabılır her zaman. allaha emanet olun.

) soak cityde rapid diye bi mekan var kasiyerim orda ama oraya gelene kadar 2-3 yerde daha calştım eger cedar elemanıysan her işi yapıyosun ben bunu ogrendım ama eglencelı yanı ılk bı ıkı gun acemılık ve özlem cekıyosun ama sonra alısıyosun tek sıkıntı yemekler cunku bız turkıyede anne yemegıne alıştıgımız ıcın fast food bayıyo tabi her zaman
Alıntı
Bookmarks