Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 40 Sayfadan 1234511 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1173 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Cedar Point - Sandusky, OHIO

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Cedar Point - Sandusky, OHIO

cedara giden arkada?lar her?eyi payla??rsan?z sizden sonra gidecek arkada?lara yol göstermi? olursunuz nereye indi?inizi nas?l gitti?inizi nas?l kar??land???n?z? yazarsan?z di?er arkada?lara yard?mc? oluruz... ?imdiden iyi tatiller...

@muzo nickli arkadasimizdan alinti asagidadir...

Cedar point hakk?nda biraz bilgi payla?ay?m nede olsa bizde bu siteden epey faydaland?k.

CEDAR POINT

Cedar Point Sandusky,Ohio,ABD'de Erie Gölü'nün kenar?ndaki 1,5 km² bir yar?madada bulunan bir e?lence park? d?r.68 ride ve 16 rollercoaster ile dünyan?n en büyük e?lence park?d?r.Dünyan?n ikinci en yüksek ve ikinci en h?zl? rollercoaster? buradad?r,Top Thrill Dragster.Parkta ayr?ca 1.5 km uzunlu?unda plaj,iki su park? (Soak City ve Castaway Bay),marina,bir kaç otel ile go-kart ve minyatür golf sahas? gibi de?i?ik etkinliklerin yap?ld??? "Challenge Park" bulunur."America's Roller Coast" olarakta adland?r?lan park 9 y?ld?r Amusement Today taraf?ndan "Dünyan?n En ?yi Park?" seçilmi?tir.

?? SEÇ?M?
    ?Y? ?? SEÇ?M?
    Önceliklen i? seçimi istanbulda marmara hotelin salonunda yap?l?yordu. ?yi i? seçmek için önceliklen ilk ?art?n?z ilk grupta yer alman?z. Yani i?veren ile görü?mede mutlaka ilk gruplarda olunuz aksi takdirde iyi i?ler tükendiginden size kötü i?ler kal?r.Kötü i? derken trafic host foodhost gibi.?imdi a?ag?da i? türlerini aç?klayal?m ve size göre uygun i? seçiniz yani oraya gittiginizde i?iniz ne oldugunu bilin.

TRAFFIC HOST ( degnekçi)

Görev:Cedar Point'in dev park?nda sap gibi dikilip arabalara gidecegi yönü göstermek.Bu neden sürekli güne? alt?ndas?n?z.Saklana bileceginiz bir yer yok.(not: Ö?len saat 1 civar?nda Point noktas?n?n üzerindeki trafik lambas?n?n gölgesi üzerinize gelebilir iyi de?erlendirin o vakdi)

Çal??ma Saatleri: Cedar'da heralde bu kadar esnek bir çal??ma saati olan ba?ka bir i?dir yokdur heralde. Her gün kaç saat çal??acag?n?z o ana bagl? olarak de?i?ir.Yani Çal??ma program?nda gösterilen saatlerlen alakas? yokdur. Bronzla?mak istiyorsan?z seçebilirsiniz. haftal?k ortalama 35 saat çal???rs?n?z.Tips yokdur.

D?SWASHER(bula??kc?)

Görev: Cedarda bulunan resturantlarda bula??kc?l?k olarak görev yapmak. Kapal? alandas?n?z yani güne? aç?s?ndan bir probleminiz yok.Fakat bula??kc? oldugunuzdan her türlü yemek art?g? önünüze gelebilir bu nedenle mideniz bulanabilinir.

Çal??ma saatleri: Haftal?k 35 saat civar?ndad?r.Tips yok

RESTROOM(tuvalletçi)
    Görev: Cedar point'in içinde bulunan tuvaletleri temizlemek.Zefkli bir i?dir diyemeyecegim fakat çok kolay bir i?dir.Kaytarmas? kolayd?r tuvaletin içinde yar?m saat kalabilirsiniz klimal? ortamda.

Çal??ma saatleri: Haftal?k 40 saat üstü çal???rs?n?z.Gerçi ay?na göre de?i?ir.

SWEP ( süpürgeci)
    Görev: Cedar Point'te gezinerek yerlerde bulunan çöpleri toplamak.Birden fazla bölge oldugundan sürekli gezinirsiniz.Bu bazen güne? alt?ndada olabilir bazen a?açl?klar?n aras?nda. Bu i? seçimini genelde bayanlar yapar ve i? veren genelde bayanlar? bu i?de çal??t?r?r. Kaçamak olay? çok olur.Sizi sürekli biri denetlemediginden bazen i?i sark?p dinlenebilirsiniz.

Çal??ma Süresi: Park?n en çok çal??ma saatleri bu i? türündedir heralde. haftal?k min 50 saat olarak çal??abilirsiniz.Baz? aylarda bu sizin gücünüze bagl? olarakda oluyor. Yani günde 12 13 saat çal??mak gibi.

RUNNER (da??t?c?)Görev: Cedar point'e bagl? bulunan resturand veya i? yerlerinde masaya servis yapan elemanlara deniz. Bu i? bence cedar point'e bulunan en iyi i?(garson olamayacag?n?z için). Klimal? bir alanda oldugunuz için rahats?n?z.

Çal??ma Saatleri: Bu i?de günde 7 saat çal???rsan?z yeterlidir.Di?er tüm i?lerden daha fazla para kazan?rs?n?z.Bunun nedeni tips olay?d?r. Tipsler sayesinde iyi para kazanabilirsiniz.

KONAKLAYACAGINIZ YER:

Cedar point'e 2 çe?it yurt tipi vard?r. Commons ve Cedars olarak ikiye ayr?l?r.

COMMONS : Bu yurt cedar point'in d???ndad?r. Art? ve - yönleri ile aç?klayal?m.

+ Mac Donalds , Barlara yürüyerek gidililebilinir. Zaten 2 tane bar var yurdun çevresinde.
    + Odalar Klimal?d?r.Bu gayet iyi bir?ey çünkü yazlar? s?cak oluyor.
    + Yabanc? arkada? çevren oldukça geni?ler.
    + Genellikle Amerika vatanda?lar? kald?g? için ingilizcen geli?ir.
    + Haftal?k 32 Dolar ödersin.
    + Oda'na misafir rahatça a??rlayabilirsin(k?z/erkek farketmez).
    + Spor salonu, masa tenisi,Bilardo,TV olan bir salon bulunmaktad?r.
    + Her yar?m saate bir cedar'a giden servis arac? var.Bu yönden cedara gitmek kolay.
    + Commons ile cedar aras? 5 DK'd?r.(tam saat tutmad?m ama o civarda bir?ey uzak degil yani).

- Her i? günü sabah cedar'da kalanlara göre daha erken kalkman?z gerekmektedir.
    - Break Time(dinlenme molas?(dinlenme molas? da degil asl?nda zorunlu dinlenme molas? diyelim )) oldugunda odan?za gelmeniz zor olacakd?r.Bu yüzden cedar point'in içindeki employe cafeye gideceksinizdir.Bu molalar bazen 5 6 saat kadar uzayabilir.
    - Bu yurtlarda kalabilmek için may?s ay?nda orada olman?z gerekmektedir. Aksi takdirde yer bulman?z zorla??r.

CEDARS :

Bu yurt Cedar?n içinde bulunmaktad?r.

+ Yurt ve i? yer ayn? yerde oldugundan ula??m oldukça kolayd?r.
    + Can?n?z istedigi zaman Cedar'?n içindeki Roller Costerlara binebilirsiniz.
    + Yemek imkan? olarak employe cafe ve yurtlar?n içinde bulunan makinalardan faydalanabilirsiniz.
    + Break time oldugunda hemen yurda gelip 2 3 saat kestirebilirsiniz.
    + Yurtlarda s?cak su her zaman mevcuttur.
    + Yurtda 3 adet micro dalga f?r?n? vard?r.Ald?g?n?z yemekleri burada ?s?tabilirsiniz.
    + Yurtdun içi pis degildir. Her gün temizlenmektedir.
    + Haftal?k 16 dolar ödersiniz.

- + Türkler ve di?er memleketten gelenler(ekvator,çek,slovakya,moldovya) genelde bu yurta kal?rlar.

- ?ngilizceni iyi bir ?ekilde geli?tirmezsiniz.
    - Bar veya Yemek al??vei için cedardan ç?kd?g?n?zda en geç gece yar?na kadar gelmeniz gerekmektedir. Akti takdirde taxi tutup gelirsiniz.
    - Odalarda klima yokdur.Sadece yatak vard?r.
    - 2,3,4 ki?ilik odalar vard?r. Genelde bu odalar 3 ve 4 ki?idir.

CEDAR POINT'E ILK GUNLER
    Evet arkada?lar Cedar point'e ayag?m?z? att?k ve dogru kalacag?m?z yurda gidiyoruz.Resepsiyonda bulunan tayvanl? arkada?a yeni geldigimizi ve bu yurta kalacag?m?z? söyledikten sonra o size bir kag?t veriyor ve onu doldurup kalabiliyorsunuz.E?er tan?d?k birilerinin yan?nada kalmak istiyorsan?z önceden bunun ayarlaman?z gerekmektedir.( Bu önemli olabilir sonradan oda de?i?ikligi olmuyor yada zor yap?yorlar)

Neyse konaklama i?lemni gerçekle?tirdik.Sabah olunca Cedars yurdunun kar??s?nda bulunan mevkiye gidiyoruz.Orada kay?t i?lemlerimizi yapt?r?yoruz.Fotograf çekinip ID kart?m?z? al?yoruz(sakall? gitmeyin yollat?yorlar). social number olay?n? 2 hafta sonra gelip al diyorlar fln. Bunlar tam akl?ma degil ama her?eyi oradan hallediyoruz.

Neyse kay?t i?lemimiz bittikten sonra geldi traning olay?na. Kay?t i?lemi s?ras?nda bize verilen kag?tlarda nerelere gidecegimiz yaz?yor. Cedar point'in herkeze uygulam?? oldugu bir traning var.Kay?t i?lemi bittikten sonra yine Cedars yurdunun hemen dibinde sag taraf?nda bulunan odaya giriyoruz orada size traning ile ilgli bir kaç bir?ey söylüyor. Sonrada ertesi gününe veya traning ne zaman uygunsa o vakitde göre cedar point'in içinde bulunan traning yap?lan yere gelmenizi istiyor. Buraya gidip cedar point'in genel kurallar?ndan bahsediliyor mü?terilere nas?l davranacag?m?zdan en sonda cedar point'i gezdiriyor.Ve genel olarak i?e ba?lam?? oluyoruz. ertesi gün i?leyecegimiz i?den soruml?u olan departmana gidiyoruz. Onlarda bize nereye gitmemizi söylüyorlar. Gittigimiz yerdede ilk ba?larda neler yapacag?m?z? anlatan bir traning uygulamas? yap?yorlar ve bitti i?e ba?lad?k kolay gelsin.

OVERTIME OLAYI (FAZLA PARA KAZANMAK)

?imdi normelde cedar point'e overtime yokdur. Overtime yapabilmemiz için 2 i?'de birlikte çal??mam?z gerekiyor.
    Örnek 1 : Cedar Point'de haftal?k 40 saat çal???yorum ve ek i? ba?vurusunda bulunuyorum bana cedar poin'te bagl? olan bir resturand yada hotelde i? veriyorlar. ??de burada çal??d?g?m?z her saat overtime oluyor. Yani 40 saati a??p ba?ka i?dede çal???yorsak overtime olarak hesaplan?yor bu.

CEDAR POINT'E ULA?IM

Uçak biletimizi Cleveland havaalan?na kesiyoruz.Aksi takdirde i?imiz epey uzar. Cleveland havaalan?na gelince büyük ihtimal ak?am inmi? oluruz.2 3 seçenegimiz var.

1. Seçenek: E?er 2 3 arkada? ile birlikte gelmi?sek. Hemen bir taxiye atl?yoruz diyoruz biz sundusky cedar point' gidecez ne kadar? Oda size 100 ile 140 dolar aras? bir fiyat söylüyor e?er fazla söylüyorsa binmeyin pazarl?k yap?n ba?ka taxilerde var. E?er tek ba??m?za gelmi?sek havaalan?nda bir göz gezdirin cedar point'e gidebilecek olan birilerini bulun ve onlar ile gitmeye çal???n.

2. Seçenek: Sabaha kadar beklemek ve oradan cleveland otobuslerinin kalkd?g? istasyona gitmek ordanda sunduskye.

En temiz yolu taxi.
    CEDAR PO?NT'E E?LENCE

Gelelim e?lence k?sm?na.Cedar point'in içinde bulunan aletlere binmeniz ücretsizdir.Bu nedenle bo? vakdinizde arkada??n?zlan beraber binebilirsiniz.

Yurt ortam? tamamen size kalm?? bir?eydir.Bir çok memleketten insanlan tan??abilirsiniz dilinizi geli?tirirsiniz.

Cedar point'in d???nda bulunan ve genelde cedar çal??anlar?n?n tak?ld?g? 2 bar vard?r. Luise ve lymass (isimleri yanl?? olabilir) . Lymans dedikleri yer daha modern ve daha büyüktür. Haftan?n 2 günü parti olmaktad?r. En çok burada amerikal? görebilirsiniz. Luise dedigimiz yerde biraz daha ufakd?r.Yani tam bir bar havas? vard?r içinde bilardoda vard?r. Buraya genelde cedar çal??anlar? tak?l?r. Arad?g?n?z bulursunuz ( ) . Bira luisede 1 dolard? digerinde 2 bucuk dolar.

Bunlar?n d???nda cedar point'in kendi düzenlemi? oldugu aktiviteler vard?r. Bunlara tak?lman?z iyi olur e?lenebilirsiniz.

Cedar point yar?m ada üzerinde oldugundan su sporlar? mevcuttur. Bunlar cedar çal??anlar? için %50 indirimlidir.

Bo? Günlerinizde Araba kiralay?p sundasky d???ndada gezebilirsiniz ortalama 100 dolar günlük araba kiras?.Arkada?lar?n?z ile Niagara Fallsa gidebilirsiniz yada Chiaco'ya. Yada i? süresi dolduktan sonra amerika turuna.

B?L?NMES? GEREKENLER

Cedar Point'e çal??d?g?n?z sürece baz? resturanlardaki indirimlerden yararlana bilirsiniz. SUNWAY(sandiviçi) , CH?ACO Pizza , Walmart'?n yan?ndaki çin lokantas?.

Her ?eyde mant?kl? dü?ünün sonucunda sizin can?n?z yanabilir.Türkiye de?il oras?.

Utanma,Çekinme gibi gereksiz duygulardan vazgeçin direk olaya dal?n.

6 Eylülden sonra cedar point sadece hafta sonlar? aç?kd?r. Bu nedenle 6 Eylül i? bitim süresi al?n?z.Aksi takdirde oralarda s?k?l?rs?n?z.
    Tek ba??n?za oldugunuz için sak?n korkmay?n Hatta bunun bir çok avantaj? olacakd?r size.
    * Araba kiralayabilirsiniz fakat bununda tehlikesi olabilir bir arkada??m?z bu yüzden hapise girmi?di bize verilen vize'de araba kullan?m? olmad?g?n? söylemi?lerdi. Siz bunu ö?renebilirsin iyice.

TAVS?YELER?M

* Cedarda çal??d?g?n?z sürece gereksiz para masraflar?ndan kaç?n?n.
    * ?? bitim süresi dolunca Amerikay? gezebilirsiniz.Bir araba kiralay?p yada uçak ile. Ben olsam California'ya gider ordan uçaklan maime ordanda istanbula gelirdim. Bileti bu ?ekilde kestirebilirsiniz fiyatlar uygunsa.
    * 21 ya??n?n alt?ndaysan?z discolarda içki içerken çok dikkatli olun yada içmeyin.
    * ??den kovulma ihtimaline kar?? mutlaka yan?n?zda 300 400 dolar gibi bir ücret olsun.
    * New yorkta minumum 4 5 gün kal?n. park'ta bisiklet kiral?y?p dola??n. new yorkun heryerini gezin ,3 gün geçerlilik süresi olan passlar var onlardan al?p tüm turistik yerleri gezebiliyorsunuz.adres : New YorkPass 3 günlük olandan alabilirsiniz.
    * Gezme için i? bitim tarihinden en az 2 hafta önce plan yapmaya ba?lay?n ve gideceiginiz yerdeki hotelleri önceden rezervasyon yap?n ucuza gelsin.

Not: Yukar?daki bilgiler ki?iye göre de?i?ir.Herkez ayn? de?ildir.
    Konu ozgursum tarafından (27-02-2011 Saat 07:08 AM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

greyhound a greyhound a

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

abi biz öle büyük bi e?eklik ettik ki uçak biletini newyork a kadar ald?k sonra bi ö?rendik newyork - cedar aras? 13 saat tabi greyhound la cedara gidecek arkadaslar için en ii inme noktas? clevelandt?r 1,5 2 saat cedar pointe. olmad? chicago 4 5 saat. oda olmad? pittsburh 4 5 saat yine ?imdilik bu kdar

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

bende bu yaz bi sorun olmazsa cedar pointe gidcem arkada?lar.baya?? bi ara?t?rma yapt?m.cleveland a uçup ordan otobüs ile cedar a geçmek en mant?kl?s? ve en ucuz yolu.sak?n taxi ile gitmeyin diyo eskiler.ona göre otobüsle gidmek mant?kl?.olmad? otostop çekeriz ( izmir-manisa aras? gidip gelenler bilir)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Abi sen baya Cp ile ilgileniosun bende geçen sene cp e gittim ve bu sene tekrar gidece?im.Otobüs veya trenle sandusky e geçebilirsin. Otostoby hiç tavsiye etmem çünkü orda otostop yasal suç. walla ilk günden 2. uçakla geri yollar bunlar adam? haberi ola

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

i?in espirisiydi tabi otostop yawww...allah?n ameriks?nda amerikan sap??? var elm soka?? kabusu var dimi ama...
    sen ne zaman gitmeyi dü?üyüyorsun karde?_?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Abi nasipse ben 15 haziranda Türkiyeden ç?kacam 17 side i? ba??

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

bende o civarda dü?ünüyorum...ama sen biletini lm??s?n san?r?m...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ypk abi daha almad?m arkda?lar?m? bekliorum...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı raptors Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ypk abi daha almad?m arkda?lar?m? bekliorum...
    ok.ozaman haberle?elim.ben ?ubat sonu gibi vize görü?mesine gitmeyi planl?yorum.san?r?m 15 mart fuar?na sende kat?lcaks?n dimi_?
    UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ben fuara kat?lmayacag?m gecen sene cal?st?g?m icin bu sene direk is sözlesmem var.direk ise gidecegim...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Ben fuara kat?lmayacag?m gecen sene cal?st?g?m icin bu sene direk is sözlesmem var.direk ise gidecegim...
    sen ne zaman gitmeyi dü?ünüyorsun_?ve biletini ald?n m?_?
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar merhaba ben de bu sene cedar poin te gitmeyi dü?ünüyorum bir arkada??mla beraber biz 3 haziran ile 8 haziran aras?nda türkiyeden ç?kmay? planl?yoruz.daha uçak bileti falan almad?k.ben bi de ?unu sormak istiyorum amerikada ve türkiyede ortak olan hangi bankalar var acaba?bu konuda bilginiz var m??_

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

KARDES BANKA KONUSU HAKKINDA B?LD?G?M KADARIYLA EN MANTIKLISI C?T? BANK AKT?F OLARAK BURADA VE ORADA KULLANAB?LECE??N B? HESAP ACILIOMUS GAL?BA BENDE EGER DOGRUYSA ACTIRACAGIM CUNKU COK AMA COK FAYDALI VE GEREKL? B?SEY. BU ARADA KARDES BEN UCAK B?LET?N? 15 HAZ?RAN ?C?N HALA ARASTIRIORUM. SUBATTA DAHA UCUZ OLUYO SU ARALAR TAT?L DOLAYISIYLA B?RAZ DAHA PAHALI.EGER CP HAKKINDA SORU SORMAK ?STEYEN VARSA BEN?M ADRES?M msn@msn.com gecen sene cp de cal?st?m ve bu senede cal?sag?m gecen sene cektigim s?k?nt?lar? arkadaslar?m?n cekmesini istemedigim icin her konuda elimden geldigince ac?klay?c? olmaya cal?s?r?m.

P.s= Bilgileri derleyerek foruma girmen, özelde bir tek ki?iye anlatmandan çok daha yararl? olacakt?r.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

te?ekkür ederimde hsbc bank yok mu ohio ve çevresinde??
    Konu destiny tarafından (30-01-2009 Saat 02:40 PM ) değiştirilmiştir.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

geçen yaz ohio çal??t?m. supervisor lar?mla b?rl?kte cedar po?nte g?tm?st?k ve gordugumde cok sas?rm?st?m. sank? turkten baska cal?san? yok g?b?yd?:S hele b?r yer vard? park ?le havuzu baglayan yerde 5 tane dippin dots ve pretzel satan cart vard? heps?nde turk cok sas?rd?m. konustugumuzda 100 u gec?k turk var dem?slerd?.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart 2009 cedar point yolcular?

2009 yaz?n? cedar pointte geçirecek arkada?lar hem birbirimizi tan?yal?m hemde cedar hakk?ndaki bilgilerimizi payla?al?m.cedar pointe gitmi? olanlardan tecrübelerini payla?malar?n? bekliyoruz.ne yapmal?y?z ne yapmamal?y?z gitmeli miyiz neden gitmemeleyiz neden gitmeliyiz hangi i?leri seçmeliyiz hangi i?ler daha karl? hangi i?ler daha rahat k?sacas? her konuda yard?ma ihtiyac?m?z var dan??mandan bilgi almakla gidip görüp sorununu zevkini ya?ayandan bilgi almak aras?ndaki fark? dü?ünürsek bu bilgiler alt?n de?erinde

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

valla bende cedar point dü?ünüyorum ride olarak h,gitmeyi kararla?t?rd?m...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı stormhik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bende cedar point dü?ünüyorum ride olarak h,gitmeyi kararla?t?rd?m...
    sana saat bas? ne kdr dediler bi de hangi sirketle gidiosunn?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı turtlesuzzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana saat bas? ne kdr dediler bi de hangi sirketle gidiosunn?
    saat ücreti 7$ görünüyordu.armadagrandee ile gidiyorum.sen_?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar cedar 7 dolar + 35 cent bonus verir. bonuslar turkiyeye gelir erken ayr?lmak istersen bonusu vermezler

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bende cedar pointe gidcem bi aksilik olmazsa detayl? bilgi wercek arkda? yokmu geçen senelerden ?irketim anlatt? biraz ama gidenlerin tawsiyeleri daha önemli bizler için

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

saat ücreti 7$ görünüyordu.armadagrandee ile gidiyorum.sen_?
    ad vis ile gidiyorum ben bana saat ücreti 8 dediler die hat?el?yorum ama dün görü?tü?ümde 7-8 aras? dediler ben yanl?? anlam???m herhalde.. ne zaman gidiceksin?ben 9 undan sonra gidicem

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı cinobili01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende cedar pointe gidcem bi aksilik olmazsa detayl? bilgi wercek arkda? yokmu geçen senelerden ?irketim anlatt? biraz ama gidenlerin tawsiyeleri daha önemli bizler için
    hangi ?irketle gidiosun?ne zaman gidiceksin

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaslar cedar 7 dolar + 35 cent bonus verir. bonuslar turkiyeye gelir erken ayr?lmak istersen bonusu vermezler
    sen gittin galiba bize biraz bilgi versene nas?l bir yer vazgeçelim mi

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

ad vis ile gidiyorum ben bana saat ücreti 8 dediler die hat?el?yorum ama dün görü?tü?ümde 7-8 aras? dediler ben yanl?? anlam???m herhalde.. ne zaman gidiceksin?ben 9 undan sonra gidicem
    valla 26 ?ubatta vize görü?mem var.e?er vizeyi alabilirsem 14-15 haziran gibi dü?ünüyorum.sen tam olarak kaç? gibi gidceksin_?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

valla 26 ?ubatta vize görü?mem var.e?er vizeyi alabilirsem 14-15 haziran gibi dü?ünüyorum.sen tam olarak kaç? gibi gidceksin_?
    ya benim okul 9 haziranda bitio 3 arkada? gidiyoruz birimizin 14 üne kdr i?i var ama i?te 2 miz 9 u gibi gidebilirz onu beklemeden.sen cedara kesin karar verdin mi fuardan önce mi gidiceksin vize görü?mesine?sorun ç?kmazm? o ?ekilde yani verirler mi?
    Konu turtlesuzzy tarafından (03-02-2009 Saat 09:35 PM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

hangi ?irketle gidiosun?ne zaman gidiceksin
    bende advisle gidiyorum ben 6 s?nda gidcem in?allah al?r?zda hepimiz vizeleri

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

ya benim okul 9 haziranda bitio 3 arkada? gidiyoruz birimizin 14 üne kdr i?i var ama i?te 2 miz 9 u gibi gidebilirz onu beklemeden.sen cedara kesin karar verdin mi fuardan önce mi gidiceksin vize görü?mesine?sorun ç?kmazm? o ?ekilde yani verirler mi?
    valla ben karar?m? verdim vizeye de 23 ?ubatta gidcem.um ar?m vizeyi al?r?z bakal?m bakal?m...arkada??nla beni görü?türsen beraber bilet alal?m yada sizde 2-3 gün bekleseniz de beraber alsak indirimden falan yararlan?r?z belki...bu konuda haberle?elim...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

valla ben karar?m? verdim vizeye de 23 ?ubatta gidcem.um ar?m vizeyi al?r?z bakal?m bakal?m...arkada??nla beni görü?türsen beraber bilet alal?m yada sizde 2-3 gün bekleseniz de beraber alsak indirimden falan yararlan?r?z belki...bu konuda haberle?elim...
    tamam tamam ayarlar?z görü?türürüm belki bizde öyle gideriz ya belli diil bi görü?elimde fuarda i?verenle ya fuarda geç belki bizde ondan önce gideriz vizeye bakal?m hiç bi?iyn tarihi daha belli diil ya peki ne zaman b?rakmay? dü?ünüyorsun i?i?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)