arkada?lar ddelten?n aktarmas?z olan uçu?lar?n?n fiyatlar? bir hayli artm?? ne olacak bu biletlerin hali nas?l alacaz ucuza yahu![]()
arkada?lar ddelten?n aktarmas?z olan uçu?lar?n?n fiyatlar? bir hayli artm?? ne olacak bu biletlerin hali nas?l alacaz ucuza yahu![]()
Msn De Mesaj Atar Gibi Topic Aç?yonuz As?l Ne Olcak Bu Forumun Hali !!!
cyan sen alm???n biletini tabii..kafan rahat.
inan ?u bilet i?i adam? nas?l yoruyor bi bilsen helede bu son günlerde!

http://www.expedia.com/pub/agent.dll...&ussw=1&rdct=1
bak 1000 dolara var ki bence çoook ucuz .
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()

evet expedia uygun ve güvenilir watken,ayr?ca daha önce bir ba?l?kta yazd???m gibi,firmalar? ara konu? hatta istanbul yada ankarada isen git görü? derim birebir,netten çok sa?l?kl? olmuyor,birkaç firma tavsiye edebilirim.
expedia uygunda i?te ?u nette bi türlü aratam?yoruz istedi?imiz gibi
benim dü?ünce
gidi? ist>ny>nc
dönü? ny>ist i?te bunu roundtripte aratma imkan?m?z yok expedia gibi sitelere mail atsak bi plan ç?kar?rla m? ücretiyle birlikte ?
tavsiye acentalar? sölermisin taltrap

expediada multiple destinations yaparsan o ?ekilde aratabiliyorsun.
san?r?m uygunsuz olmaz burdan söylersem,ankara için ayakizi turizm uygun fiyatlar veriyor aray?p ismail beyle konu?abilirsin,istanbul için ise sonfiyat.com ayn? ?ekilde arayabilirsin,?ubeleride taksim AKM nin yan?nda.
taltrap sen delta aktarmas?z m? gidiyon onun fiyat? ?uan 1050$ civar? expediada NY.
expediadan bileti nas?l al?r?m kredi karts?z?
cevaplar için de çok sa?ol

rica ederim,
expediadan kredi kart? d???nda bir opsiyon yok san?yorum,ben sonfiyat.com dan ald?m evet aktarmas?z,oradaki arkada??m? taksim ?ubeye yollad?m o ald?,online olarak görünmüyordu çünkü aktarmas?z ny uçu?u,bu yüzden ?ubeyi aray?p rehin almakyada gitmek en sa?l?kl?s?,az önce bakt?m mesela benim tarihime uygun bir yer buldu aktarmas?z 699 euro

tabi,hemen bak?yorum
merak etti?im bi ?eyde ?u deltan?n aktarmas?z uçu?lar? neden aktarmal?lardan ucuz?ne eksi yan? var ki

onu bende uzun süre merak ettimve ald???m cevaplar,hizmet çok iyi de?il,uçaklar otobüs gibi vs.
ama 12 saat uçaca??m zaten e üstüne üstelik ö?enciyim,benim için çokta önemli de?il fiyat?n uygun olmas? en önemlisi.

ha ama bunlar gözünü korkutmas?n,bu ?uda olabilir:fiyat politikas? ve bo? yerleri biran önce doldurma iste?i.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks