Alıntı wtfck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@anton
yolculuk yaparken neler yaşadığından ve pariste dikkat etmemiz gereken şeylerden bahsedersen çok memnun olurum.Ben de paris aktarmalı 10 haziran'da boston'a geçeceğim herkese ii yolculuklar bi de unutmadan sorayım, bavulunu hazırlarken nelere dikkat ettin bi kaç güne kadar bavulu toplayayım diyorum eksik ya da fazla bişe olmasın istiyorum kib teşekkürler
dostum yoloculukta ucakta sikilmaktan baska kotu bisey yoktu hic bi sorunla karsilasmadim sabah ataturkten chech in e girdim ucus kartimi aldim 2 tane ucus karti biriside diger aktarma icin ucagin oldugu kapiya gittim fransadada ucaktan inerken goruceksin zaten hemen karsina tabelelalar cikicak elindeki diger ucus kartinda yazan numarayi tabelalardan takip ederek diger ucaga gidebilirsin numaralar seni cok kolay yonlendiriyor merak etmene gerek yok bavul olayindada bavuluna gerekli butun ilaclarini koy unutma aksamlari soguk old icin kalin biseylerde almayi unutma gerisi senin isin simdilik bunlar geliyo aklima sanada ii yolculullar eger sorun varsa yaz dostum