15 haz paris aktarmal? boston..
15 haz paris aktarmal? boston..

kac ucag?...bende 15 hairanda gidiyorumm 9 ucag? ile

11 haziran IST-PARIS-WASHINGTON,DC sabah 9 uça?? var m? giden ?

Bavullar?n?z? kontrol etmenizi tavsiye ederim charles de gaulle bayag? kalabal?k kar???kt?r...Frans?zlardan kaynakl? bi kar???kl?k butad?n? c?kar?n ucuza eyfel kulesi hediyelik al?n.2 avroya 1 kilo çikolata al?n iyidir he
Wat

airfrance stopever ücreti varm?? 100$ m? ne bilen vram? haberi olna?

24 haziran ist-paris-boston bileti ald?m bende![]()
29 haziran sabah 9 uçag? paris-boston aktarmal? var m? bu tarihte giden?

arkada?lar bende 18 may?sta paris aktarmal? newark nj ye uçaca??m. bagaj olay? nas?l oluyor aktarmada?
öncelikle gecen sene CDG aktarmal? gittim. aktarmalarda bagajlar otomatik aktar?l?yor senin bir sonraki ucusuna, bu arada paris aktarmal? ucacaklar özellikle ny-CDG ( yani dönus aktarmas? için en az 2 saat zaman?n?z olsun paris havaliman?nda ben gecen sene 45 dk surem olmas?na ragmen ucaga zor yeti?tim. havaliman?nda öyle bir ko?turdum ki polis gelse yakalayamazd?en son ucaga ben bindim ucak direk yurumeye baslad?.
bu gibi sorunlar yasamamak için en az 2 saat diyorum baska bi?e demiyorum![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
arkada?lar 100$ stopever die bi?e yoktu, zaten havaliman? d?s?na c?kartm?yolar. ben gecen sene oyuzden sigara içemedim pariste
ç?ld?r?yodum art?k. bu arada yan?n?zda euro bulundurun max 10€ bulundurmazsanz bile havaliman?nda döviz burosu var.
benim akl?magelmemi?ti hemen dolar? euro yapt?m girdim nete tak?ld?m falan..

e abi nete tak?lm??s?n bide uça?? kaç?r?yordum diyonneyse ben?m 1,30 saat vaktim var bi aksilik olmaz heralde
saol ayd?nlatt???n için ..

ben de 2 haziran 09.00 istanbuldan gidiyorum paris aktarmal? washington dc'ye ve paris'de 5 saat beklemem var di?er uça??umar?m zaman geçirecek bir?eyler bulurum.. bu arada havaalan?ndaki freeshoplardan al??veri? yapabilirim de?il mi ?

lacoste parfümmü al?can![]()

peki air france bagaj bilgisi nedir? bagajda problem ç?kt?m??

fransada havaalan?nda amerika uça??m?z? beklerken freeshop tan çikolata felan alsak biraz fazlacana ve bu çikolatay? amerikaya uçarkene el bagaj?m?za koyup 8 saatlik yolculukta yiyebilirmiyiz? yani el bagajlar?na çikolata felan alabiliomuyuz???

kaç eurodur acaba parfümler orda ?

20 Haz. Sabah 09:00 IST-CDG-BOSTON varsa bu tarihte gidecekler görü?elim ...

arkadaslar.. selam, yen?y?m ben.. "par?s aktarmas? deney?m?" n? okuduktan sonra kafam ?y?ce kar?st?... b?sey sormak ?st?yorum.. b?rkac gun sonra ?stanbul-par?s / par?s-los angeles b?let?m var.. dha once cokca c?kt?m yurtd?na ancak s?md? ?lk defa avrupa ulkes?nde aktarmam oluyor bu da ben? gercekten korkutuyor... delta-air france ortak ucusu ?le g?d?yorum.. par?se ?nd?kten sonra neler yapmam gerek?yor? san?r?m ucaga körük baglanm?yor,otobuslerle transfer ed?l?yoruz.. bu 2E g?r?s kap?s? vs. olay? ned?r? ne yapmam laz?m.. neye gore yapmam laz?m? bna bu konuda yard?mc? olacak b?r?s? varsa cok sev?n?r?m... ?ng?l?zcem cok cok ?y? deg?l.. b?rde ?c?ne ger?l?m g?rerse eger h?c toparlayamam sozcukler?m?) yard?mlar?n?z? bekl?orm...

bende buyuk ihtimal air france ile ucacagim giderken 1 saat duraklamam var Pariste yeterlimidir bu sure?

benimde 1 saat

Ewt ben gecen sene g?tm?st?m ,a?rfranca ?le g?tm?st?m , ?nd?g?n?zde s?z? orda gorevl? kars?l?o we boston yolcular? yada new york yolcular? ben? tak?p ets?n d?o ,b?raz yurusnuzu hatta kucuk capl? b? trene b?le b?n?osunuz ama s?z? ucag?n?za kadar goruturyo , gruptan kopma adam? tak?p et
) adam genelde cezay?rl? falan oluo , haval?man?ndak? tum cal?sanlar cezay?rl? hatta
s?v? b?s? warsa cantanda su g?b? falan al?lolar ben?m ras kopugumu alm?slard? , orda posetler weer?lar ona koyarsan alm?olar ... ?? yolculukköar
![]()

evet kayhan dan veya paris aktarmasi birilerinden cevap bekliyoruz 1 saat bekleme ucaga yetismek icin ideal mi?

Konu kthy tarafından (27-05-2009 Saat 11:11 PM ) değiştirilmiştir.

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks