charles de gaulle havaalan? deney?m? olanlar payla?s?n 11 ?nde g?d?yorum 11 ?nde gelen var m?

charles de gaulle havaalan? deney?m? olanlar payla?s?n 11 ?nde g?d?yorum 11 ?nde gelen var m?

benimde paris aktarmal? ama 13ünde gidiyorum bilgisi olanlar payla??rsa sevinirim çünkü benimde bi bilgim yok

ben de 13 haziranda paris aktarmal? gidicem yaln?z gidiorum![]()

tesadüf bende

arkadaslar bende yaln?z g?d?yorum ama biri bize anlats?n paris aktarmas?n? ya

bende 12 sinde paris aktarmal? yanl?z gidiyorum hiç birimizde bilgiye sahip de?iliz aktarmada in? bi sorun ya?amay?z.

biz de paris aktarmal?(5 ki?i) gidiyoruz, ama 26's?ndabu gidi?le 11'inde gidecek olan turka'n?n deneyimini anlatmas?n? bekleyece?iz san?r?m, kimse daha erken gitmiyor gibi, neye niyet kime k?smet turka
![]()

biz turkayla ayn? yerde çal???caz.ama malesef biletlerimiz denk gelmedi. anlat?r?z art?k ne ya?ad?klar?m?z?![]()

air france ta koltuk seçimini nas?l yap?yoruz bilen varm?
sitesine girdim bulamad?m tam olarak

arkadaslar ben paris aktarmali geldim air france ile hep fransizca konusuluyor ve koltuk aralari bniraz dar sayilir fransiz yemekleri ise berbatparis aktarmali gidicek arkadaslar orda indiginizde bir dahaki ucaga gitmek icin tabellalari kullanmaniz gerekicek ve havaalani icinde transfer yapn bi otobus ile diger kapiyha ulasabilrsiniz..... sorunuz olursa zaman bulursam cvplarim ...

@anton
yolculuk yaparken neler ya?ad???ndan ve pariste dikkat etmemiz gereken ?eylerden bahsedersen çok memnun olurum.Ben de paris aktarmal? 10 haziran'da boston'a geçece?im herkese ii yolculuklarbi de unutmadan soray?m, bavulunu haz?rlarken nelere dikkat ettin bi kaç güne kadar bavulu toplayay?m diyorum eksik ya da fazla bi?e olmas?n istiyorum kib te?ekkürler
![]()

dostum yoloculukta ucakta sikilmaktan baska kotu bisey yoktu hic bi sorunla karsilasmadim sabah ataturkten chech in e girdim ucus kartimi aldim 2 tane ucus karti biriside diger aktarma icin ucagin oldugu kapiya gittim fransadada ucaktan inerken goruceksin zaten hemen karsina tabelelalar cikicak elindeki diger ucus kartinda yazan numarayi tabelalardan takip ederek diger ucaga gidebilirsin numaralar seni cok kolay yonlendiriyor merak etmene gerek yok bavul olayindada bavuluna gerekli butun ilaclarini koy unutma aksamlari soguk old icin kalin biseylerde almayi unutma gerisi senin isin simdilik bunlar geliyo aklima sanada ii yolculullar eger sorun varsa yaz dostum

ilaç olarak neler ald?n ve bu ilaçlara amerikaya girerken bakt?lar m?? bi de bnm ?irket bileti bana ka??ta döküm ?eklinde vermedi mail adresime bi örne?ini yollad?, sadece seninki nas?ld?? netten yollad?klar? biletin ç?kt?s?n? alsam yeter mi acaba?çünkü internette reservasyonun yap?ld??? yerde e-bilet diyor bi de numara vermi? bilet için ?

anton:benim biletimde 2Eterminali yaz?yor.diger bini? içinde 2E diye bilgi var .Otobüs kullanmam? gerektirecek mi? Te?ekkürler

slm ben de 2E terminali içinde aktarma yapıcam. otobüse binmemiz gerekiyo mu?
diger aktarma icin ucagin oldugu kapiya gittim fransadada ucaktan inerken goruceksin zaten hemen karsina tabelelalar cikicak elindeki diger ucus kartinda yazan numarayi tabelalardan takip ederek diger ucaga gidebilirsin numaralar seni cok kolay yonlendiriyor merak etmene gerek yok
bnm de terminal 2e heralde usa uçaklr?n?n genel terminal i olsa gerek...
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor

ben?m bir sorum var ?imdi optimistic arkadas?m?z?nda ded?g? g?b? ben 2E de ?n?yor uçag?m 2 saat sonra 2E den biniyorum burada ?n?? kap?s? bini? kap?s? d?ye b?rsey varsa uzakm?d?r b?rb?r?ne yan? otobus mu kullanacag?z kullanacag?m?z otobuse ucret falan ver?yor muyuz b?z? b?lg?lend?r?rm?s?n?z bide ?nd?g?m?zde orda ne yapacag?z oturup bekleyecek m?y?z yoksa ??lem falan m? yapt?racag?z bekl?yorum

ewt buyuk ihtimalle biniceksiniz dedigim gibi yonlendiriliyosunuz..kutuphane kapaniyor sonra yazarim...![]()

neyse kimse yok galiba
ben gittim arkada?lar 2006 yaz?nda Degallue'den
hava alan? i?te bildi?iniz gibi s?radan bi hava alan? be?enmedim aç?kças? yani
mimari aç?dan ..
berbat bi hava alan? bence(mimarisi bak?m?ndan yoksa her i?levi var)
en büyük eksiklik ucaktan inerken otobuslere bindiriyoalr..
yani uça??n kap?s?na gelen o koridor yok
otobuslerde mesela 2F 3D 3E diye di?er ucaklardan da yolcular?
al?yor sonra sizi hava alan?na b?rak?yor ..
hangi kapida ineceginizi iyi bilin uçu? kartlar?n?zda yazar ...
uca?a binerkende ayn? muamele ama tabi sadece bir ucak yolcualr? var
yani bu türden bi havalan?n? bir avrupa ülkesine hiç mi hiç
yak??t?ramad?m sanki 3. dünya ülkesine geldim sand?m
onun d???nda ben ki?isel olarak f?ransada bulunmaktan
hiç memnun kalmad?m hayat?mda gordu?um en gicik insanlar f?rans?zlar
dedi?im gibi hava alan? bildi?iniz gibi 2A 2B 3A ...vs.
diye giden kapilara dikkat edin ..kari?tirmayin ...

[QUOTE=richard99;32932]neyse kimse yok galiba
ben gittim arkada?lar 2006 yaz?nda Degallue'den
hava alan? i?te bildi?iniz gibi s?radan bi hava alan? be?enmedim aç?kças? yani
mimari aç?dan ..
berbat bi hava alan? bence(mimarisi bak?m?ndan yoksa her i?levi var)
en büyük eksiklik ucaktan inerken otobuslere bindiriyoalr..
yani uça??n kap?s?na gelen o koridor yok
otobuslerde mesela 2F 3D 3E diye di?er ucaklardan da yolcular?
al?yor sonra sizi hava alan?na b?rak?yor ..
hangi kapida ineceginizi iyi bilin uçu? kartlar?n?zda yazar ...
uca?a binerkende ayn? muamele ama tabi sadece bir ucak yolcualr? var
yani bu türden bi havalan?n? bir avrupa ülkesine hiç mi hiç
yak??t?ramad?m sanki 3. dünya ülkesine geldim sand?m
onun d???nda ben ki?isel olarak f?ransada bulunmaktan
hiç memnun kalmad?m hayat?mda gordu?um en gicik insanlar f?rans?zlar
dedi?im gibi hava alan? bildi?iniz gibi 2A 2B 3A ...vs.
diye giden kapilara dikkat edin ..kari?tirmayin ...[/QUO
yok aga o kadar da kotu bi hava alani degill neyse. gicik olduklari konusunda sonuna kadar haklisin paso fransizca konusuyolar ayrica fransada inicek arkadaslar eger bi seyler yemek istiyosaniz direk aktarmanin oldugu yere gitmeyin cunku oralarda hic bisey yok ac kalirsinizzamaniniz varsa once yemek yiyin sonra gidn..

Ben de 7 haziran'da yani bu cumartesi Paris aktarmal? Washington'a gidiyorum.
?imdiden herkese iyi yolculukar.

ben de 7 haziran aktarmalı washington a gidiyorum

umarım aktarmalarda bi problem çıkmaz herkese iyi yolculuklar

7 haziranda gidecek arkada?lar zaman?n?z olursa ya?ad?klar?n?z? bizle payla??rsan?z endi?elerimiz azalab?l?r. sem00 benim de ayn? terminal de aktarmam senden fikir bekliyo olucam
ben de 15i gidiorum istanbul-paris chicago..bakal?m aktarmada neler ya?ayaca??z..

ben de paris aktarmal? washingtona gidiyorum =)
gidenler yazs?nlar da zorlanmayal?m

ya en erkenci benim san?r?m nalet olsunbide ingilizcem iii de?il in?allah s?k?nt? çekmeyiz ben 15 saat sora uçaa bincem... bavullar? ve yer ay?rtmay? nas? yapcaz bilen war m? acaba? nerden alcaz yani bavullar? ve koltuk ay?rtma nas?l olacak bilen warsa cewap yasss?n...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks