Senin için çok büyük bi tecrübe olucaktır lavinia çok dahada iyi olucaktır yanlız gidiyo moduna kendini sokup mutlu olursan.Orda özgür olmak senin için en önemli etken zaten orda birine bağımlı olmak çok daha zor bişey ki böylesine bi arkadaşa bağımlı olmak .Orda 2 arkadaş veya bi sevgili buldumuda satardı bu saygıdeğer arkadaş seni en azından şimdi satmış sen oraya yalnız gidiyorum moduna girmeye çalış ve gerçekten emin ol beterin beteri vardır allah saklasın.Belki rahatlatır seni bi hikayemi anlatayım; 1.5 senelik bi kız arkadaşım vardı ingilizdi ingiltereye vize haftamda 2 dersten kalma pahasına onu görmeye gitmiştim.çok üzgündü ihtiyacı olduğunu söylemişti vize haftam olduğunu bilmiyordu bende ona söylemedim ve gittim.istanbuldan leeds e gittim .gidişim şöyle istanbul-luton airport saat gece 23.15 te son otobüsü yakaladım notthingam a gittim .nottingham da sıcaklık -17 yazıyor gecenin 2.5 u otobüs bekleyen 2 kişiyiz bi ingiliz leeds uni ye giden bi çocuk bi de ben otobüs kaza yapmış 5.5 ta geldi ordan leeds otobüs terminaline inmiştim ve kızla bulştum neyse 4 güzel gün geçirdik 5.gün cep telefonuna bakarken beni tam manasıyla aldattığını öğrendim.Kızın evinde kalıyordum annesi kız ve ben.Durumu hayal edebiliyorsun sanırım 2 gün daha kalmak zorundaydım o durumda kaldım ve sonrasında geri döndüm tabi ayrıldık
Neler neler oluyor hayatta hepsi bizler için boşwer keyfini sakın kaçırma ve kendine güven orda herşey çok daha güzel olucak senin için..