Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: haziran ayýnda ds siz girenarkadaþý bulmam lazým acil

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Standart haziran ayýnda ds siz girenarkadaþý bulmam lazým acil

geçen günlerde bi arkadaþ yazmýþtý konsoloslukla konuþtuk ds olmadýgý halde biraz zorda olsa görüþmeye aldýlar diye. o arkadaþýn ismini ögrenebilirmiyim. yarýn 8.30 görüþmem var bugün 6 da ankaraya uçacagým ama ds yok fransada takýldý anca yarýn diyolar. ismini ögrenebilirsem arkadaþýn þirket biþeyler yapmaya çalýþacak. arkadaþ burdaysa veya bilen varsa söylerse sevinirim zor durumdayým. herþey ters gidiyo resmen kafayý yiyecem

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arkadasým ben mayýsýsn 20 sýnde ds siz gitmiþtim zor olsada almýþlardý sanýrým benden bahsedýosunyada bana öyle geldi herneyse þöle biþi oldu bizim yanýmýzda þirket sorumlumuz vardý birazda onun sayesinde grdik yani aslýnda almýcaklardý bizi ama onun zorlamsýyla aldýlar o konsolosla baðlantýya geçti falan filan bi 2 saate yakýn uðraþtýk o olmasaydý kesinlikle almazlardý eminim birde bizim elimizde ds numberýmýzýn yazýlý olduðu bi kaðýt vardý yani dslrimiz yoldaydý kargoda ama bizdede numarasý vardý dslerin onlarla girdik ama onlara hiç bakmadýlar bile direk yeþil kaðýt verdiler yani onlarda ds yerine geçmiyor öyle iþte zorda olsa aldýk vizeyi

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

peki kardeþ ismini ögrenebilirmiyim biþey söyledikleri zaman senin ismini versek zaten vizeyi almýþsýn artýk biþey olmaz heralde peki o numarayý nerden aldýn

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

iþte dediim gibi bize o numarayýda þirket sorumlusu getirdi bize.ismimi oraya vermen bþiyi deðiþtirmez zaten yani benim ismimi oraya sölesen ne deðiþirki yani konsoloslukla benim bi baðlantým filan yokbiz sadece ogün sorumlu sayesýnde girdik baþka hiçbiþi diil yani ama sen ntek basþýna gidersen sený ds olmadan kapýdan çevirceklerine eminim çünkü biz ilk baþta tek baþýmýza gittik sabah almadýlar direk çevirdiler bizi kapýdan adam bizi dinlemedi bile direk yolladý sora þirketi aradýk ve sorada aldýlar iþte ama bayaðý beklettiler 2 saat kadar zor yani kolay gelsin biz ayrýca istanbulda girmiþtik

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bizim þirkette yanýmýzda olacak zaten konsoloslugun yanýnda þirket ama bakalým nasýl olacak.þirketteki sorumlu isim olursa bu kiþiyi almýþsýnýz bizide alýn diyebilriim diye sormuþtu ama neyse saol kardeþ yinede. dua edin de ya belge yetiþsin yada ds siz alsýnlar

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

umarým belge yetiþir yoksa bayað zorluyorlar inþallah gider alýrsýn.belge olmadan alýrlarsa yeþil kaðýt vericeklerdir ondan sorada 1 hafta daha beklersin yani bizim 1 hafta sora gelmiþti yani üstüne üstlük birde benim not ortalammada düþüktü ama aldýk vizeyi inþallah sende alýrsýn kolay glsin bol þans

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

saol kardeþ ds en geç cuma elimde çünkü kargoda. kargoda fransada gözüküyo þu anda. inþallah alýrýz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)