arkadasım ben mayısısn 20 sınde ds siz gitmiştim zor olsada almışlardı sanırım benden bahsedıosunyada bana öyle geldi herneyse şöle bişi oldu bizim yanımızda şirket sorumlumuz vardı birazda onun sayesinde grdik yani aslında almıcaklardı bizi ama onun zorlamsıyla aldılar o konsolosla bağlantıya geçti falan filan bi 2 saate yakın uğraştık o olmasaydı kesinlikle almazlardı eminim birde bizim elimizde ds numberımızın yazılı olduğu bi kağıt vardı yani dslrimiz yoldaydı kargoda ama bizdede numarası vardı dslerin onlarla girdik ama onlara hiç bakmadılar bile direk yeşil kağıt verdiler yani onlarda ds yerine geçmiyor öyle işte zorda olsa aldık vizeyi

yada bana öyle geldi herneyse şöle bişi oldu bizim yanımızda şirket sorumlumuz vardı birazda onun sayesinde grdik yani aslında almıcaklardı bizi ama onun zorlamsıyla aldılar o konsolosla bağlantıya geçti falan filan bi 2 saate yakın uğraştık o olmasaydı kesinlikle almazlardı eminim birde bizim elimizde ds numberımızın yazılı olduğu bi kağıt vardı yani dslrimiz yoldaydı kargoda ama bizdede numarası vardı dslerin onlarla girdik ama onlara hiç bakmadılar bile direk yeşil kağıt verdiler yani onlarda ds yerine geçmiyor öyle işte zorda olsa aldık vizeyi
Alıntı
Bookmarks