................................

................................
Konu barasorlu tarafından (08-12-2018 Saat 04:31 PM ) değiştirilmiştir.

Arkadaslar b yard?m bea :-))
bu gumruk nas?l bisi bavulu ac?p onu mu kurcal?yolar kulland?g?m malda gumruge tabi mi

hayir dostum bavulunu kimse acm?yor saten bavulunu en basta cheack in yaparken veriyorsun sadece sirt cantani actiriyorlar![]()

e ben bavula 10 tane lapto?p koysam nerde kald? gumruk kurallar? yada kaptop teknolojikte 10 tisort ayakkab? felan alsam siparis cok da bide para vermeyek
Koca bavulun içine bakm?yorlar dediyse arkada? x-ray denen bir ?ey var. Unutma.![]()

bavulda tamam görüyo her?eyi ama 10 tane laptop koyarsanda olmaz, ayr?ca bavula elektronik e?ya koyman?z? pek tavsiye etmem. Hemde 10 tane laptop![]()

laptopneyse ust bas alsak onlara da vergi vercekmiyiz
bisi derler mi
arkadaslar suphelen?nce ac?p heps?ne tek tek bak?yorlar

üst ba??n e?er etiketleri yoksa vergi verece?ini sanm?yorum e?er etiketi varsa da hediye götürüyorum dersin ama inand?rmak senin ingilizcenin kuvvetine kalm??![]()
arkadaslar s?z neredek? gumruk kontrolunden bahsed?yorsunuz pardon?

ee benim elbiselerden gumruk almas?nlar nerden bilcekler ki

ya elbise fln hiçbi?e olmaz korkmay?n![]()

e bu gumruk olay? nas?l oluyo burdan giderkende ayn? olaylar m? oluyo

ben gelirken 8 cift ayakkabi soktum kimisi kutusunda kimisi degil hic bir sorun olmadi düsünebiliyormusun herkesin bavulun tek tek ac?p kontrol ettigini ve vergi toplamaya calistigini :S onun icin ayrica 10 laptop bavula koyarsan 1 ini anca kullanirs?n o bavullari atarak yerlestiriyorlar bizzat gozumle gordum 15 saat londra da h.alan?nda bekleyince onun icin =)

pek fazla rastlanilmasada arkadaslar bazen bavullarda hirsizlik oluor onun icin laptop filan koyarken bir kac kez daha dusunun amerikada ise ucak bileti alirken sigorta yaptirin istege bagli zaten
California PAlm DesErT & BufFalO ThuNdEr ReSorT . . .
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks