Amerikada Burs'lu Master yapmak mumkunmu ?
Mumkunse % kac burs veriolar? ne gibi seyler??
bilgisi olan varsa yardimci olsun.
Birde ordaki cogu universite paraliymis, acaba master icin de odeme gerekiyormu?

Amerikada Burs'lu Master yapmak mumkunmu ?
Mumkunse % kac burs veriolar? ne gibi seyler??
bilgisi olan varsa yardimci olsun.
Birde ordaki cogu universite paraliymis, acaba master icin de odeme gerekiyormu?

kimse ilgilenmiyomu?????????

bu konular?n en do?ru adresi mezun.com forumlar?d?r.
master içinde para gerekiyor hemde sa?lam para gerekiyor
burs mümkün ama öyle almas? kolay bi?ey de?il.
forum.mezun.com bu adrese girip amerikada e?itim klasörüne girmeni tavsiye ederim bir çok bilgi bulabilirsin.

ben ilgileniyorum ..anlatay?m sana..amerikada burslu master yapmak için kendin baz? ünv ler ile irtibata geçebilirsin..ve burslu master yapt?klar?n? ?artlar?n?n neler oldu?unu ö?renebilirsin..amerikada bütün okullar paral?..ben new paltz ünv de okuyacakt?m küçük bir kasaba ünv o bile 3 sene önce 14000 dolard? y?ll???..e?er türkiyedeki okulunda notlar?n çok iyiyse ve iyi bir toefl ?n varsa (toefl için en az 175 istiyorlard?) rakam? yanl?? hat?rlam?yorsam..ünv leri ve yök geçerliliklerini ara?t?r?p onlara mail atarsan daha iyi olur.hatta bu y?l amerikaya gidiyorsan e?er,bizzat gidip de görü?ebilirsin baz? ünv ler ile..geçen sene bir arkada??m wat için gitti gitmi?ken okullarla da görü?tü ve çok ilgilenmi?ler orda görü?tü?ü ünv yetkilileri ile sürekli maille?ti.böyle? bir?ey yapabilirsin..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks